+4 oy
863 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Belkide hak ettim bunu ona iyi anne olamayacaktım gece 3te yoğun ağrım oldu kanamam oldu korktum babamı aradım hastanede baktılar kalbi atmıyordu sebebi kan pıhtılaşması dediler canım o kadar yanıyor ki hiçkimseyi görmek istemiyorum kimin ahını aldım bilmiyorum daha yeni alışmıştım ona o kadar suçluyum ki ilk zamanlardan ihmal ettim bencilce davrandım Allah onu aldı benden. Orada daha huzurlu olsun imkansız ama belki anladı babasının onu istemediğini kimsenin yüzünü görmek istemiyorum gözlerinde pişmanlık var mı anlamıyorum ama sadece üzgünüm dedi üzgün olmak herşeyi düzeltecek mi boğazım yırtılına kadar bağırmak ağlamak istiyorum ne zaman ufacık mutlu olsam hayat burnumdan geliyor 

20 Cevaplar

+7 oy
(8,012 puan) tarafından

Ağlamak istiyorsan isyan etmeden ağla tutma kendini sonuçta evlat acısı peygamber aglatmis bir acı ama bu düşünceler çok yanlış. Efendimiz sav.kac yavrusunu kaybetti onun suçu neydi ? İmtihan dünyası işte rabbim bizleri kazananlardan eylesin . Basın sağolsun...

-Reklam-
+3 oy
(772 puan) tarafından

Kimisi var hiç doktor yüzü görmüyor bi doğuma gidiyor senin suçun değil nasibi yoktu bu dünyada kendini suçlama doğumda bile ölebilirdi ağlamak iyidir ağla 

+2 oy
(143 puan) tarafından

Ah canım benim önceki postlarını okudum kendini neden sucluyorsun nasibi yokmus demekki Rabbim sabır versin tekrar hayırlı saglıklı bir evlat nasip etsin kocanada ders olsun kendi canından can kaybetti belki düsünür yanlış yaptıgını anlar sana cok haksızlık etmiş

+2 oy
(769 puan) tarafından

Her serde vardır bir hayır.  Mübarek günlerde vardır bi hikmet...hamileyken yesil elma al dediğin ve almadan gelen karaktersizi zorla baba olacaktı boşversene...haketmediği güzel duyguyu yaşatmak için sen cabalıcaktın....senin için üzgünüm ama Allah büyüktür vardır bir hayır

Belki o karakter siz kocan sanada bebegede hayatı zindan edecekti belkide

tarafından

O istemiyordu ama ben istiyordum neden onun istediği oldu? 

+1 oy
(5,253 puan) tarafından

Ayy kıyamam sana ben içinde tutma ağlamak istiyorsan ağla suçu  kendinde arama Rabbim böyle uygun görmüş de eminim sen çok iyi bir anne olurdun bebeğine ama geç değil senin için yine olursun Rabbim sana yine bir mucize yaşatır inşallah 

+1 oy
(4,603 puan) tarafından

Kendini sorumlu tutma. Her canın sahibi var. Sen onu pamuklara da sarsan olabilir bu... Duyguların çok yoğun, ağla ve yoğunluğunu azalt. Eşine de yanıt yüce Allah'tan gelmiş zaten... 

+1 oy
(8,499 puan) tarafından

Ahh canım çok zorlu bir süreç acını hafifletmek ne mümkün. Ama belki de Allah'ın sevgili kuluymussunuz çünkü onu isemeyen bir babası olacaktı. Hiç mutlu olmayacaktı. Suç eşinde elbette kendini sucmala. Kocanda mutlu olsun şimdi. Kendine yeni bir sayfa aç hayatını yaşamaya bak 

tarafından

Bende sorumsuz davrandım onun peşinden koştum bebeğimi düşünmedim geç akıllandım ama erken ayrıldım ondan

(8,499 puan) tarafından

Hiç böyle düşünme. Çocuğunu düşürmek için türlü türlü otlar yiyen hoplayan zıplayan ama yine de düşüremeyen kadınlar var o bebeğin nasibi olsaydı öyle ya da böyle dünyaya gelirdi emin ol. 

+1 oy
(2,944 puan) tarafından

Eh bacim sana burda gunlerce soyledik kocani boş ver karnindaki bebege odaklan 

Neyse sana daha fazla bisey soyleyipte kalbini kirmak istemiyorum cunki bende bi bebegimi kaybettim seni şu an anliyorum

Ama tek diyecegim o kocayla yaşanmaz malesef 

Egerki bebek istiyorsan anne olmak istiyorsan kocandan vazgecmek zorundasin

Zaten adam sana hamileligini zehir etti yani bilmiyorum ama ben bile burdan kocana kin duyuyorum

tarafından

Tüm suç benim kabul ediyorum sorumsuz davrandım

Artık ne istediğimi bile bilmiyorum

+1 oy
(1,290 puan) tarafından

Üzülme cnm yani bunun sebebi siz değilsinizki hayırlısı böyleydi belkide belki dünyaya gelsem sağlıksız olacaktı oda sizde perişan olacaktınız bilemezsin herşeyin hayırlısını sağlıklısını iste Rabbim ona okadar ömür vermiş kimseyi suçlama.  Eşin neden istemiyordu ki

(1,290 puan) tarafından

Eşinle durumları bilmiyorum ama her eşten çocuk yapılmaz belki sizi ortada bırakacaktı diyorum ha herşeyin hayırlısı kendini suçlama çocuğun yoksa eşin baba olacak ve eş olacak biri değilse önce onu boşa çocuk varken zor

+1 oy
(2,927 puan) tarafından

Evlat acısı çok zor bir acı benimde iki kaybım var ara sıra rüyamda görüyorum Allah en kısa sürede yeni bir bebek nasip etsin çok zor bir süreç dua et bol bol canım 

+1 oy
(4,619 puan) tarafından

Canım böyle dusunmemelisin bende iki ay önce bebeğimi kaybettim kalbi durmuş tu sağlıksız bir gebelikti ve sonlandırıldı üzül ağla elden başka bir şey gelmiyor çünkü ama suçlu olan ne biz ne de eşimiz Allah veriyor Allah alıyor vardır Rabbimin bir bildiği belki daha güzelleştirip daha güzelini verecek bence böyle düşünmelisin canım psikolojik ve ruhsal çok etkiliyor ama ben hep böyle düşündüm neye üzülüyorum veren o alan o yanına aldı meleğini belki bana başka bir melek verecek bilemem bu yüzden ağla kır dök ama benim suçum eşimin yüzünden gibi şeylerden vazgeç 

+1 oy
(1,198 puan) tarafından

Canım eşi  hamile kalmani istemeyen bayanmisin sen çok üzüldüm ya 

+1 oy
(117 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun oncelikle.Canım suç senin değil. Doktora gitseydin de malesefki pıhtılaşma hemen anlaşılmıyor. Bu şekilde ilk bebegini kaybeden okadar çok kişi varki. Bunun için tek yapılabilecek olan kan sulandırıcı ilaç başlamak ama bu genelde iki üç düşükten sonra anlaşılıyor genetik test ile. Sikma canıni çekilecek bir vicdan azabı varsa o pislik eşin çeksin. Sen elinden geleni yaptin

+1 oy
(10,960 puan) tarafından

Senin bir suçun yok Rabbim öyle takdir etmiş

Ama ne kadar senun suçun yok desekte sen kendini suclayacaksin çünkü o duyguya yakın birşey bende yaşadım. Bebeğim doğduğu zmn sapa sağlam doğdu akşam kuveze alındı kendimi sucladim bakamadım birkaç saat diye kendimi yedim bitirdim yıllar geçti şuan 5 yaşında halada kendimj suclarim halbuki benlik değildi. Düşündüğüm zmn ben birşey yaomadim aniden fenalaştı ama işte yinede pskolojim izin vermiyor beni sorumlu tutuyo pskolojik destekte aldım bıraktım. Sana tavsiyem sende pskolojik destek al ama benim gibi birakma

tarafından

Piskolojim alt üst oldu saat kaç oldu ben daha yeni uyandım kimseyi görmek istemiyorum 

+1 oy
(21,592 puan) tarafından

Allah crnnetinde kavuştursun. Senin için zor ve üzücü. Ama sana söyleyeceğim tek tavsiye eşinle bu konuyu çok iyi ve net bir şekilde konuşun. Bu konu evlilik için çok temel bir konu. Eşin gercekten hiç çocuk istemiyor mu? Ve sen bundan sonra tekrar çocuğunuz olmasını istiyor musun? Eğer uyumsuzluk varsa bu konuda ve sen kesinlikle anne olmak istiyor eşin istemiyorsa boşanmaktan başka yolunuz yok. Sonra bir daha hamile kalıp da aynı şeyleri yaşamayın diye diyorum. Olan o doğan yavruya olur. 

tarafından

O istemedi onun isteği oldu o kazandı birazcık mutlu olmuştum huzurlu olmuştum herşey başa sardı elma istemiştim onu bile almamıştı bilerek yüzünü görmek istemiyorum tüm gün uyumak istiyorum dünyadan kopmak istiyorum 

(21,592 puan) tarafından

Onun istediği değil Allah'ın istediği oldu dostum. Bu senin ya da onun elinde olan bişey değil. Sen bu bebeği düşürmek için bişey yapmadın ki. Ki bu sebeple bebeğini kaybeden çok anne var. Çok görülen bir sebep. Ama sen şimdi uzuntunu doya doya yasa. Sonrasında hayatını ona göre şekillendir. Allah'ım hayırlı zamanda inşallah yine nasip eder sağlıklı bir bebiş. 

Yani eşinin belli ki travması var. Annesini doğumda mi kaybetmisti. Öyle biseydi. Bu onun için de zor bir durum. Ama cocuk yetiştirmek iki taraflı bişey. Hakikaten istemiyorsa başka bir yol dusunmelisiniz. 

0 oy
(848 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum benim bebeğim de doğar doğmaz entübe oldu. 26 gün oldu daha hiç ilerleme yok. Hareket yok. Bende kaybedecem diye çok korkuyorum. Rabb'im sabır versin sanada 

0 oy
tarafından

Basın sağ olsun canım Allah kucağını boş bırakmadın herşeyde bir hayır vardır belki eşini etkiler bu olay çocuk ister

0 oy
(189 puan) tarafından

Yok cnmm hiç kendini soçlama Rabim bi daha yaşatmasın çok zor bişey kaç haftalık bende oğlumu 27 haftalık kaybettim 

0 oy
(977 puan) tarafından

Aaa üzüldüm senin için başın sağolsun canım ya kaç haftalıktı 

0 oy
(1,176 puan) tarafından

Çok uzuldum çok geçmiş olsun sen iyi bir anne olurdun ama nasip degilmis belki bundan da bir ders çıkarilacak bir şey var belki eşine bir seyler öğretir belki ileride kendi de hazır olur ve rabbim tekrar nasıp eder insallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 243 göst.
+4 oy
18 cevap 625 göst.
0 oy
11 cevap 490 göst.
0 oy
8 cevap 220 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,830 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,077 soru