Kızlar gösterilerde giyilen plastik lastik gibi ayakkabı nerede bulunur ya oğluma almam gerekiyor da dışarıya çıkınca alayım aramadan
Pisi pisi dediğiniz şey eğer kediyse bu posta çok üzülürüm.
Satın almayın sahiplenin, sokakta,barinaklarda tonlarca yuva arayan kedi var. Ve lutfen gercekten kendinizden eminseniz alın heves uğruna yapamayin
Ha tamam şimdi oldu 😊 internetten bakabilirsiniz pisi pisilere
Yok cnm adı öyleymiş o yüzden bilen biri ciamr diye yazdım ama haklısın sende kedi içinde aynı tabiri kullanıyoruz .
Oğlumun sınıfı gösteriye hazırlanıyor o ayakkabı 100 TL imiş bende vermek istemedim açıkçası belki dışarıda uygun vardır diye alayım diye düşünüyorum cnm
Ben ankaradayim hatirliyorum 23 nisanda bizde pisi pisi giymiştik annemler saman pazarından almislardi. Daha vakit var ise internetten al canim kolay bulunan birsey değil o
Ayyy cidden mi iyi ki sordum o zaman bakayım ben
İnternetten alma şansınız yok mu bence en rahat nette bulursunuz
Ankara'da iseniz çıkrıkçılar yokuşu geliyor aklıma. İstanbulda da bi çarşıdan almıştık ama adı tam aklıma gelmiyor. Bizi okul yönlendirmişti
Ben İstanbuldaym cnm valla ok sanırım kendi satıyorda isteyen dışarıdan alabilir şemsi öğretmen nerede bulunur hiç bilmiyorum diye sorayım dedim cnm
tuhafide satiliyor
Teşekkür ederim bakayım
1,498,707 soru
24,481,180 cevap
356,822 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın