+2 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (991 puan) tarafından

Kızlar gösterilerde giyilen plastik lastik gibi ayakkabı nerede bulunur ya oğluma almam gerekiyor da dışarıya çıkınca alayım aramadan 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,466 puan) tarafından

Pisi pisi dediğiniz şey eğer kediyse bu posta çok üzülürüm. 

Satın almayın sahiplenin, sokakta,barinaklarda tonlarca yuva arayan kedi var. Ve lutfen gercekten kendinizden eminseniz alın heves uğruna yapamayin 

(1,466 puan) tarafından

Ha tamam şimdi oldu 😊 internetten bakabilirsiniz pisi pisilere

(991 puan) tarafından

Yok cnm adı öyleymiş o yüzden bilen biri ciamr diye yazdım ama haklısın sende kedi içinde aynı tabiri kullanıyoruz .

Oğlumun sınıfı gösteriye hazırlanıyor o ayakkabı 100 TL imiş bende vermek istemedim açıkçası belki dışarıda uygun vardır diye alayım diye düşünüyorum cnm 

(1,466 puan) tarafından

Ben ankaradayim hatirliyorum 23 nisanda bizde pisi pisi giymiştik annemler saman pazarından almislardi. Daha vakit var ise internetten al canim kolay bulunan birsey değil o 

(991 puan) tarafından

Ayyy cidden mi iyi ki sordum o zaman bakayım ben 

-Reklam-
+1 oy
(983 puan) tarafından

İnternetten alma şansınız yok mu bence en rahat nette bulursunuz

(983 puan) tarafından

Ankara'da iseniz çıkrıkçılar yokuşu geliyor aklıma. İstanbulda da bi çarşıdan almıştık ama adı tam aklıma gelmiyor. Bizi okul yönlendirmişti

(991 puan) tarafından

Ben İstanbuldaym cnm valla ok sanırım kendi satıyorda isteyen dışarıdan alabilir şemsi öğretmen nerede bulunur hiç bilmiyorum diye sorayım dedim cnm 

0 oy
(1,677 puan) tarafından

tuhafide satiliyor

(991 puan) tarafından

Teşekkür ederim bakayım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.
2 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mami (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 361 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 110595 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 468 göst.

Kategoriler

1,498,707 soru

24,481,180 cevap

356,822 kullanıcı

...