Kizlar korunmasiz ikiski oldu afedersinjz ama vajina disina bosalma oldu ama buda bi hamilelik riski biliyorm ama ertesi gun hapi kullansam ise yararmi ve kullanan oldumj gercekten etkili bi yontemmj ki
şüphedeysen kullan.
Evet canm suphedeyim ama gercekten ise yarariyormu diye merak ettim
döllenme olmadan kullanman lazım bu yüzden ne kadar erken içersen o kadar iyi
Esim 4 12 gece 12de icicem insallh
yariyir tabiki bisu bisuna uretilmemis amaci bu😂 ben kullandim dirt bes kez hayatim boyunca. en son almaya usendigim zaman hamile kaldim malesef. neladar erken alirsan okadar iyi 72 saat ivinde alman lazim yoksa hersey icin cok gec oluf
Ne kadar erken o kadar etkili
Hamilelik riskinin olduğunu bile bile neden böyle yapıyorsunuz anlamış değilim,tam korunsanıza,sonra böyle üç buçuk atmazsınız
Cabm disardan konusmak cok kolay bukadr yargilamak pesine dusmesen mi acaba.zaten normalde korunuyorz.bugun ihtimaller degisti sadece.bukadr yargi dagitma birgun olmaz dersn basina gelir kendinede ayni tepkiyi verirsn ozman
2 hafta önce bende böyle bişey yaşadım. Kondom yırtılmış. Eşim hemen alıp geldi şükür bişey olmadı. 1 hafta kadar mide bulantısı çektim adetim 3 gün gecikti ama korudu bence. Çünkü tam yumurtlama zamanıydı
Evet esim suan alcak insallah gecede icicem.
72 saat içinde olması daha etkili canım. Hemen kullan
Ne kadar erken alırsan etkisi o kadar fazla olur özellikle ilk 1 2 saat içinde%100 koruma sağlar sonraki saatler etkileri düşer ama yinede azda olsa gebelik ihtimali vardır
Evet biraz arastrdm esim 4 12 oyuzden 12bucuk gibj alcam ilaci insallah ilk 24 saatte daha iyi etki ediyormus
İlk 24 saat%90 etki eder mühim olan ilk 1 2 saat içinde almak asıl etkisi o zaman eğer gebelik istemiyorsan o anda eşin nöbetçi eczaneden almalıydı riske atmaya değmez
72 saat diyorlar ama ilk 24 saat kullanmak hamilelik riskini buyuk olcu de azaltiyo. Sonra gun gun oran artar. O yuzden suphen varsa kullan. Ben kullanmistim daha once bi kere. Hamilelik olusmadi.
Evet suphem var insallah bi kac saat ivnde kullanjcam canim.
Korunmasiz iliskiden en fazla 24 saat icinde kullanmlaisin yoksa etki etmez dengeni bozduguyla kalir
Canm bi kac saat icnde icicem insallah esim aldi.gelmesinj bekliyrum.
1,447,316 soru
23,774,775 cevap
316,106 kullanıcı