+2 oy
122 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (2,954 puan) tarafından

Kizlar korunmasiz ikiski oldu afedersinjz ama vajina disina bosalma oldu ama buda bi hamilelik riski biliyorm ama ertesi gun hapi kullansam ise yararmi ve kullanan oldumj gercekten etkili bi yontemmj ki

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

şüphedeysen kullan. 

(2,954 puan) tarafından

Evet canm suphedeyim ama gercekten ise yarariyormu diye merak ettim

tarafından

döllenme olmadan kullanman lazım bu yüzden ne kadar erken içersen o kadar iyi

(2,954 puan) tarafından

Esim 4 12 gece 12de icicem insallh

(7,286 puan) tarafından

yariyir tabiki bisu bisuna uretilmemis amaci bu😂 ben kullandim dirt bes kez hayatim boyunca. en son almaya usendigim zaman hamile kaldim malesef. neladar erken alirsan okadar iyi 72 saat ivinde alman lazim yoksa hersey icin cok gec oluf

-Reklam-
+2 oy
(351 puan) tarafından

Ne kadar erken o kadar etkili 

+2 oy
(3,724 puan) tarafından

Hamilelik riskinin olduğunu bile bile neden böyle yapıyorsunuz anlamış değilim,tam korunsanıza,sonra böyle üç buçuk atmazsınız 

(2,954 puan) tarafından

Cabm disardan konusmak cok kolay bukadr yargilamak pesine dusmesen mi acaba.zaten normalde korunuyorz.bugun ihtimaller degisti sadece.bukadr yargi dagitma birgun olmaz dersn basina gelir kendinede ayni tepkiyi verirsn ozman

+2 oy
(603 puan) tarafından

2 hafta önce bende böyle bişey yaşadım. Kondom yırtılmış. Eşim hemen alıp geldi şükür bişey olmadı. 1 hafta kadar mide bulantısı çektim adetim 3 gün gecikti ama korudu bence. Çünkü tam yumurtlama zamanıydı 

(2,954 puan) tarafından

Evet esim suan alcak insallah gecede icicem.

(603 puan) tarafından

72 saat içinde olması daha etkili canım. Hemen kullan

+1 oy
(18,653 puan) tarafından

Ne kadar erken alırsan etkisi o kadar fazla olur özellikle ilk 1 2 saat içinde%100 koruma sağlar sonraki saatler etkileri düşer ama yinede azda olsa gebelik ihtimali vardır

(2,954 puan) tarafından

Evet biraz arastrdm esim 4 12  oyuzden 12bucuk gibj alcam ilaci insallah ilk 24 saatte daha iyi etki ediyormus

(18,653 puan) tarafından

İlk 24 saat%90 etki eder mühim olan ilk 1 2 saat içinde almak asıl etkisi o zaman eğer gebelik istemiyorsan o anda eşin nöbetçi eczaneden almalıydı riske atmaya değmez 

+1 oy
(5,098 puan) tarafından

72 saat diyorlar ama ilk 24 saat kullanmak hamilelik riskini buyuk olcu de azaltiyo. Sonra gun gun oran artar. O yuzden suphen varsa kullan. Ben kullanmistim daha once bi kere. Hamilelik olusmadi.

(2,954 puan) tarafından

Evet suphem var insallah bi kac saat ivnde kullanjcam canim.

+1 oy
(690 puan) tarafından

Korunmasiz iliskiden en fazla 24 saat icinde kullanmlaisin yoksa etki etmez dengeni bozduguyla kalir

(2,954 puan) tarafından

Canm bi kac saat icnde icicem insallah esim aldi.gelmesinj bekliyrum.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 35 göst.
+1 oy
0 cevap 40 göst.
23 Mart 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Asya15 (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
19 Ocak 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,316 soru

23,774,775 cevap

316,106 kullanıcı

...