0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından

Kızlar ben sprial kullanıyorum ama kanamam çok oluyor çok rahatsz oluyorum diger korunma yöntemleri olarak  doğum kontrol hapı mı iğnesi mi daha iyi tavsiyeniz nedir 

4 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından

Bana iyi gelen sadece sağlık ocağının verdiği hap canm yan etkisi en az olan varlığı yokluğu belli olmayan bı hap çok rahattım adetim düzene bindi kilo verdim çok güzel korudu istersen bı deneyimle derim egerbulundugun şehirde salık ocagi vermiyorsa eczanden belirrttim hapı al yine aynısı  adi microgynon yesil beyaz kutulu 

Arkadaşım iğne ile korunuyor sürekli lekelenmeler ve sanki spiralli mis gibi adet sancıları oluyordu oda bıraktı hap kullanıyor 

(16 puan) tarafından

Peki iğne mi kilo aldırıyor hap mı 

(102 puan) tarafından

Arkadaşım iğne kullanırken kilo almamıştı zannetmiyorum aldiracagini ama sürekli lekelenme yaşıyordu hapta sağlık ocağı verdiği kilo aldırmıyor 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmışım ve bunu kanamam var diye gittiğimde düşük yaptığım söylenince öğrendim. 

0 oy
(3,533 puan) tarafından

İğne de benimde ara kanamam çok oldu düzensiz hâl aldı yani , bir buçuk senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum arkadaşında yazdığı gibi sağlık ocağının verdiği microgynon

(169 puan) tarafından

Bu hap emzirme döneminde kullanılır mı acaba 

(3,533 puan) tarafından

Belki de ben hareketsizlikten aldım veya kızımın bebeekliginde çok zorlandım ondan sonra biraz uyku yemek düzene girince ondan aldım bilmiyorum canım yani illa kilo yapıyor diyemem

(16 puan) tarafından

Benim de sprialdan dolayı çok kanamam oldu onun için çok zayıfladm ya kilo almak istiyorum 

(3,533 puan) tarafından

Ek gıdadan sonra başladım ben canım 8 9 aylık filandı

(169 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim 

0 oy
(860 puan) tarafından

Eltim yıllardır hap kullaniyor bir problem yok

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
7 cevap 188 göst.