Olan varmı kızlar zormu süreci benm birz ucu kanca şeklinde görüntüsünden rahatsızım ayrı yeten benim nefes alış şeklimi etkiledgbi düşünüyorum biraz kaldrincA daha rahat güzel nefes alıyorum yatağa ingin yatamiyom nefesim sıkısiyo gripken özellikle 2 yastikla yatiyrum bı yandan da havaya dikeli burun da istemiyom 2 çocuk var çocuklarla nasl olur bilmiyorum fiyatı da nedir bilen varmi
üniversite hastanesinde eğer nefes almanla ilgili sorun varsa yani biraz mecburiyetten de yaptırıyorsan eğer daha uygun. devlette nasıl bilemem. iki arkadaşım 2 sene önce oldu. biri üniversite hastanesinde 7bin verdi biri özelde 30bin. üniversite hastanesindeki doktor şehrin en iyisi bu alanda ama estetik doktoru değildi, kbb uzmanı.
1 sene darbe almaman gerekiyor burnuna
ikisi de eskiden daha rahat nefes aldıklarını söylüyor
Devlette yapmazlar diye düşünüyorm çok gözde görülür birşey olması lazm belki sebeb şeklinden dolayı nefesimi etkiliyo farkindaym idare edilir mi edilir baznde çok rahatsz ediyor gidip muaneye olmak gerekiyor
Şuan daha pahalı galiba artmıştır illaki Cesaret edemiyorum
Geçen sene devlette deviasyon ameliyatı oldum ücretsiz
Benim de öyle ben devlet hastanesi ne gitim nefes alamıyorum bana burun sipreyi verdi estetik olmak ister sende 30 bin miş fiyatı
Devlette mi 30
Evet bir ay önce gitim bide hemen yapılmıyor
@siyahmezarinsahibi kiz bu post karsima cikti burdan sorayim dedim naptin nasil oldu buruncugun aklima geldin postu gorunce🤣
az biraz postu hortlattim ama senin pistu arayip bulmaya usendim :)
Allah seni 😂bende yeni sandım cevap yazacaktım
:)) aklima dustu ansizin
Senin ödemler geçti mi
tam olarak degil daha dogrusu bi bi taraf sisio bi bi taraf bazen ya.muk duruo bazen duzgun . hala oturmadi yani. 5 ay oldu
senin ne durumda
Benimde 3 ay olacak bacikom. Yandan şekli güzel çok ama önden hala bı egiklik mevcut bence odemler geçtikçe belli oldu. Ama hala azda olsa ödem var. Ama yinede eski burnuma göre çok güzel :D nankörlük etmimmm. Bide bnm burun baya zor bi birin. Eğik burun. Hem kemik eğriliği hem kıkırdak eğriliği bu tarafa doğru egikti. Doktor bana demişti zaten. Eğik burunlarda malesef yüzde yüz düzelme saglanmoyor bı tık eğiliyor diye. Buna rağmen güzel. Foto atardım instadan ama ekle istersen beni. yesimcyr
Canan benim oturdu artık 6. Aya kadar yamukluk vardı şimdi o yamukluk geçti yok denilecek kadar az sadece ucu biraz uzun yüz hatlarıma göre o hoşuma gitmiyor ama eski burnuma göre çok çok iyi
guzel olmus gayet gule gule kullan . . benimde oturmaya basladi da benimde kavisi az oldu ben daha bi kaydirakli gosterisli istiyodum daha az kaydiraksiz haff bir kavis var eski halimden evet iyi ama daha kavisli afilli unlu burnu gibi istiodum esasen
Geçen sene devlette deviasyon ameliyatı oldum
1,488,190 soru
24,326,594 cevap
345,513 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın