+1 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (335 puan) tarafından

2 aydır spiral kullanıyorum ilk adetim normalde bir şey yoktu ikinci kez adet oldum 2 günden beri saat başı perim doluyor kasıklarıma da Ağrı çok oluyor yaramıyor mu acaba bana

5 Cevaplar

+1 oy
(125 puan) tarafından

Aynısı i bende yaşadım canm ilk doğumdan sonra taktırdım 2 buçuk yıl kullandım çok kötü oldum sürekli acile gittim çıkarmadılar sonra mantar olmuştum mecburi çıkarttım ve cikartigim gün hamile kaldım busefer ikinci doğumdan 9 ay sorna taktirdim yine aynısini yaşadım budefa yine acile gittim cikartmadilar bebeğin küçük hamile kalırsın diye ikna edip gönderdiler ama dayanamayıp evde kendim çıkarmıştım ve sabahına hemen gidip doğum kontrol hapı aldım eczaneden bidaha asla aslaaaa spiral taktırmak psikolojimi bozdu ciddi anlamda vucuta gelmeyince böyle seyelr yaşatıyor geliyor olsaydı zaten düzenli ağrısız normal adet olunurdu 

(335 puan) tarafından

Kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oluyor dayanamıyorum ilk ay normaldi bu ay böyle oldu gelecek ayda böyle olursa cikartacam

(29 puan) tarafından

Kendin nasıl çıkardın kız spirali

(125 puan) tarafından

Hastanede ebe takarken ipini az uzun bırakıyorum ara sıra elle kontrol et eline geliyorsa kaymamistir falan diyordu ve ilkini hastanede cikartigmda doktor cımbız gibi biseyle ipinden çekip çıkarmıştı bnde ordan yola çıkarak evde ipinden çektim ve citki ama sonra varya anamdan yeni dogmus gibi oldum sanki o an doğum yaptım öyle bı rahatladım ki gece 3tu çıkardığım da ağrısı beni uyutmamisti kuş gibi yattım sonra 😁😁😁

-Reklam-
0 oy
(10,707 puan) tarafından

Ben 3 yıl kullandım çok ara kanama yaptı adetim çok uzun sürüyordu cikarttirdim 

0 oy
(308 puan) tarafından

Kimisine yaramıyor sanırım bunyeden bünyeye değişiyor yengem her on güne bir kanaması ve agrisi oluyordu ama kuzenim yıllardır kullanıyor onda bişey olmuyordu

0 oy
(3,867 puan) tarafından

Düzene girene kadar normal rahim yabancı cismi tanımaya çalışıyor 

Baktın ki bu daha ileri gidiyor 

Doktora gözük tatlım 

Geçmiş olsun 

(335 puan) tarafından

Ne zamna kadar böyle sürer acaba internette baktım ilk 3 ay normal görünüyor ağrı sızı olması ondan sonrası devam ediyorsa yaramiyormus

(3,867 puan) tarafından

Sen zaten anlarsın canım 

Yoğun kanama 

Regl dışı kanama

Ağrı olur 

0 oy
(690 puan) tarafından

Ilk cocugumda 4 yil simdide 2 yildir kullaniyorum.hic memnun degilim.canim cikiyor her adet doneminde kansizlikda eslik ediyor tabi.ama cikarttirmaya cok korkuyorum hamile kalirsam diye...bilmiyorum 7 gun sonra kontrolum var bakalim ne yapacagim

(335 puan) tarafından

Bende duydum çoğu kişi çıkarır çıkarmaz hemen hamile kalınabiliyormuş 

(690 puan) tarafından

Iste bu yuzden adet duzenleyici yazacagini soylemisdi doktorum bakalim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 93 göst.
+1 oy
5 cevap 109 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 90 göst.