Hanımlar mrb
Ben adetliyim 3 gündür dünde kuzenim adet olmus ablamda 5 gündur adetli
Madem adetliyiz sende toplanalım dediler tm dedim
Mercimek köftesi ağlayan kek makarna salatası
Tuzlu kurabiye yaptım yanına çay ve soğuk içeceğim vardı
Dayımın kızı da hazırlaya hazırlaya bunları mi hazırladın dedi bune daha modern yemekler beklerdim dedi ablam olsun kardeşimin eline sağlık çok güzel görünüyor dedi
Herşey çok güzel ve tadı da güzeldi yani
Kalbimi kırdın Gülcan aşkolsun dedim
Neyse yolculadım kapıdan giderkende diyoki bidahakine güzel hazırla diyo bende dedim bidaha seni. Çağırmam döndü gitti
Afedersin ama b.k yesin böyle insanlara gıcık oluyorum. Yav insanlar ne kadar yüzsüz cidden sinirlerimi bozuyorlar. O yüzden sen çay yapacaksin her gelen eli dolu gelecek oturup yiyeceksiniz
Çok haklısın öyle olması lazım
yani yani bidahaki e de sana gelelimde horeim sen neler yapacaksin derim . hem evimi acacam hem hizmet edecem hemde blaf yicem. begenmeyen gelmesin yada kendine buyur etsin
Dedi ve aksama bulgur pilav menemen yaptı 😁
Vurdu ve goollll oldu 😂😂😂😂
Ahahahhahahaha karnım yarıldı gülmektennnn😅😅😅
Zıkkımın kökünü yesin ben olsam birdaha muhatap bile olmam 🤨
Bidaha evime alırmıyım hic
Böyle gereksiz insanlar hiç olmasın böyle ortamlarda bence . İnsan gibi davranınca ters anlıyorlar
Kesinlikle öyle
Gayet iyi menün. Bir dahakine senden daha iyisini bekleriz. Hem eli boş geliyor hem beğenmiyor.
Aynen öyle
Terbiyesiz….
İyi demişsin, görüşme emek değerini bilmeyen insanlar la
Görüşmem ki
Kuzenin kraliyet ailesine mi mensup nasıl bir modern yemek bekliyormus
Kız yok be normal klasik bir aileden yetiştik hepimiz aynı sofrada yemek yemişliğimiz var küçüklüğümüz beraber geçti güya dayımın kızı bir de yediğimiz içtiğimiz bir aradaydı
Deseydin keşke birdaha sende toplaniyoruz sen yap görelim deseydin
Konuşmam vallah evine de gitmem
Ben olsaydım, boş konuşma çok konuşacağına sen güzel şeyler hazırla sana gelelim, bakalım neler hazırlıyorsun derdim, konuşmak için konuşmuş resmen
Kadınlar bir araya gelince genelde bunları yer. Sevilir de yani.
Çok ayıp etmiş ne yapmanı bekliyordu dört dörtlük bir sofra mi madem o kadar midesine düşkün gitsin restoranda yesin Allah'ım yarabbim yaa, maşallah menün benim bile iştahımi kabarttı sen onu boşver hiç muhatap dahi olma
Öyle vallah bidaha konuşmam zaten
Kalbinin kırıldığını bence ona dile getir ama baktın o hala saygısızlık yapıyor bı daha konuşmazsin mesafe koyarsın canısı
Çok iyi demişsin. Saygısız. Modern bulduğu yerde yesin ne yiyosa. İnsanlar şaşırmıs ya
Ay takma canım zıkkım yesin emi
Amin :)
Kendini ne sanıyor
Çok mu yüz vermişsin acaba
Normalde çok şımarıktir ablamla öyle söylenirken kendi kendini evime davet etti e hadi bende gelim size dedi tm demek zorunda kaldim
Çok ayıp ne olursa olsun insan beğenmese bile öyle der mi bir dahada çağırma o kuzenini !
Konuşmam ki bir araya bile gelmem hadsiz işte
bi dahakine sen yapta görelim magrifetini deseydin keske
O an aklıma gelmedi keşke söyleseymişim
Bizim orda "fuşki yesun " derler ne biçim insanımsı şeyler bunlar ya
İnsan dışı varlık :)
Ayıptır sorması merak ettim dayının kızı saraylarda mı büyümüş?
Yok be klasik aileyiz öyle çok lüks bir hayatımız Yok onun da öyle benim de öyle çevremizin de öyle fazla şımarık diyelim
Evimde diye alttan alıp sonra başka bir yerde iyi bir haşlayıp sonrada yüzüne bakmaz samimiyetimi keserdim
İyi fikir deniycem
Hem patavatsız hem saygısız
Ay sorma Bir de böyle bir şımarık
1,498,883 soru
24,483,814 cevap
357,213 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın