+1 oy
225 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,102 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar . 2 senenin sonunda istikrarlı bir şekilde diyet yapmaya karar verdim 3 gündür yapıyorum 73.2 ile başladım 71.9 çıkıyor şimdi . Ödem attırıcı Dukan birası içiyorum 6'dan sonra yemek yemiyorum ekmeği sıfırladım . Kısa kısa da olsa egzersiz yapıyorum bu şekilde bayrama kadar 5 kilo vermem mümkün mü. Şekeri abur cuburu kesinlikle kestim şu an giden biliyorum kilo değil ödem. Diyet sürecinde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz

6 Cevaplar

+1 oy
(3,993 puan) tarafından

Dediklerini uygularsan 5 değil belki fazla bile verebilirsin 

Bende bir iki ay önce sadece spor ağırlıklı o kiloyu verdim.

(1,102 puan) tarafından

Spor a henüz baslamadim . İki sene önce grow with jo diye bir kanal var ordaki kadının hareketleri ve ekstra olarak chole ting diye kanaldaki kadının yaptıklarını yapıyordum ama hamladigim için şuan onlar ağır geliyor Leslie türü şeyler yapıyorum 15 dakika 20 dakika şeklinde . Bu 1 haftayı atlattıktan sonra spora da ağırlık vereceğim inşallah dediğin gibi veririm 🙂

-Reklam-
+1 oy
(499 puan) tarafından

Bu dediklerin ve haftada 3 gün sporla ben bir ayda 8 kilo vermiştim 

(1,102 puan) tarafından

Ay hadi inşallah heyecanlandım 😂

(1,102 puan) tarafından

8 kilo istemem 5 kilo olsun yeter 

(13,429 puan) tarafından

Kız kaç kilodan verdin 8 kilo

(499 puan) tarafından

75ten canım. İlk ay haftada iki kg verdim. 2. Ay toplam 4 kilo verebildim sporsuz.

0 oy
tarafından

Kız ceren sen zayıftın zaten. İnşallah bende veririm

(1,102 puan) tarafından

Ne zayıfi zayıflık mi kaldı oooo sistim sistim . İki sene önce 68 den 63 e düşmek için uğraşıyordum şimdi 73 den 60 a düşmeye çalışıyorum. İnşallah inşallah kilo gerçekten iyi değil insanın özgüveni gidiyor . Son zamanlarda kendimden soğudum 

tarafından

Peki bana  ne demeli 😞😞

(1,102 puan) tarafından

Kaç kilosun ki 

tarafından

100 ☺☺☺☺☺

(1,102 puan) tarafından

Ciddi misin kız şaka mı yapıyorsun yoksa kandırma beni 

0 oy
(2,166 puan) tarafından

Şimdiye kadar veririsen bayrama kadar daha fazla veririsin .canim

(1,102 puan) tarafından

İnşallah ya bakalım çok değil 5 kilo gitsin yeter . Ondan sonrasını zaten dengelerim 5 kilo daha verirsem mis gibi olurum

(2,166 puan) tarafından

Bende çok aldım askm ya yakında 80 olurim 

0 oy
(114 puan) tarafından

Mumkun 1 ay 15 günde 8 kg verdim ♥️ bu ara pek dikkat etmiyorum ramazandan dolayı 

(13,429 puan) tarafından

Kaç kiloydun canım verdin neler yaptın. Kayınvalidem için soruyorumda 

(114 puan) tarafından

73 800 le başladım 64 e indim 

Ekmek makarna pirinç abur cubur bunları asla tüketmedim kaçamak çok çok nadir yaptım yemek porsiyonlarimi dengeli tuttum salata ağırlıklı oldu genelikle 

En püf noktasi kg vermemin akşam 5 6 dan sonra sadece sıvı tüketmek ben öyle denedim gerçekten çok işe yaradı 5 den sonra hiç bir şey yemedim 

Kiraz sapı çayı var 101 de günde 1 defa içsin tuvalete rahat çıkarıyor

Bol bol detoks yaptım içtim 

Limon salatalık maydanoz ( kuru kaysi kaynatsin suyunu bu detoksun içine koysun )ekstra su yarı yarıya bir gece önceden yapsın içsin 

Akşamları yürüyüşe çıksın , her akşam kesin yürüyüş yaptım evde kendimce egzersizleer yaptım kısa sürede gitti kilo

(13,429 puan) tarafından

Bende onu diyete soktum 96 falandı başladı 18 gün olmuş bugün kaçamaklı falan arada nadir. Makarna pilav ekmek kestik bizde yağlı işte kızartma hamurişi falan. Yürüyoruz mümkün olduğunca hergün nadiren yürümedik. 89.60dı bugün. 6 kilo falan verdi yani. Ama tuvalete çıkamıyor ya. Ne yapsakta aynı. 

(1,102 puan) tarafından

@last one inşallah veririm ya . Evde egzersiz yapmaya çalışıyorum . Yememe icmeme dikkat ediyorum. Ekmek kestim ve 6 dan sonra yemek yemiyorum 

0 oy
(2,488 puan) tarafından

Arada kaçamak yapmadan spor destekli giderseniz daha fazla bile gider. Metabolizmayı hızlı tutmak için bolca su için 

(1,102 puan) tarafından

Elimden geleni yapıyorum dikkat etmeye çalışıyorum bakalım İnşallah veririm

(2,488 puan) tarafından

İnşallah canım 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 189 göst.
0 oy
8 cevap 256 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ozden (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 505 göst.