+2 oy
660 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından

Otobüs çarptı. Kusotmuyor. Nıklı ayşenur..bır kardeş acısı kı yüreğini darmadağın edıyor. Sankı onunla senıde götürüyorlar. Yaşayan bır insan kılıfından ıbaretlesıyorsun .  Ah paşam ah dusuncelı kardesım. Sekız kardeşiz Biz ebeveynler aıle bagı kuramayan insanlar ama bız sekız kardeş bırbırımıze çok düşkunuz . 6 şubat tam bır ay oldu kardeşim osman 26 yasında çok güler yüzlü. Herkesın ıhtıyacına koşan kavga sevmeyen agzında küfür olmayan herseyı konuşarak halleden yüzünde gamzesı olan fıdan boylum. 4.5 yıl askerlık yaptı Irak'ta surıyede kuzey Irak'ta. Sevdıgı kızın babası ( askere kız vermem) deyınce bızde ( oğlum yeter artık korkuyoruz ulasamıyoruz özlüyoruz bitir) dedikten sonra gelmıstı  . Öyle ıyıydı kı herkese borç vermıs kimseden ıstememıs. Cebınde parası azken insanlara yemek götürüp parasınu almamıs ( ben ıyılık yapmayı Osman'dan öğrendim) dıyen arkadası. Esprı yapmayı seven çocuklara asla kıyamayan herkese kosup yetmeye calısan canımın içi.  Sussun ıstıyorsun herkes o en acı kelımelerı demesınler ( basın sağolsun ) her sözde lıme lıme oluyormuş insan soluğun duruyor beyın düşünmeyi bırakıyormus dilinde tek bır söz kalıyormus ( ınna lillahi ve ınna ileyhi raciun)  alısırsın dıyorlar. Gozyasım dınmıyor. İsyan etmıyoruz elhamdülillah. Üzülüyoruz. Bilin ıstedım sevdıklerınızı arayın sarılın karsılıksız sevın. Kendımıze dıyoruz ya hanı ben bu dünyadan göç edersem dıye bunu asla sevdıklerımıze konduramıyoruz aklımıza gelmiyor onlara da hazırlanmak  . Hastanede beklemek dakıkalar yıldı bıze nefesı yetmezöıs insanın koca dünya darmıs meğer sigamadık. Istedım kı bılın bır fatıha okuyun ona o çok guzeldı o çok ıyıydı gozyaslarıyla yazıyorum yıne . Allah dusmanıma vermesın.  Hala bazı kelımelerı kullanamıyorum hala bazı seylerı yapamıyorum hala bazıseylere  bakamıyorum. Sadece Allah'ım sen verdın sen aldın sana emanet dıyorum. Sehıt olmak ısterdı abla bu vatana canım feda derdı. Çok comerttı dualarda yer verın ona da olur mu. Arkadaslarım post acmıs yasın verenler dua gönderenler olmuş Allâh hepinizden razı olsun 

image

24 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Canım benim ❤️ kardeşin o kadar iyiymiş ki  bütün bu pislik dünyanın kirinden kotulugunden kurtulup Allah yanına aldı belkide yeri cennet olsun ilk gördüğümde De gencecik temiz yüzlü çok içten hissettim acını ama hepimizin asıl evi Allah'ın huzuru cok şükür kardeşin için içimiz huzurlu o bu dünyada guzel izler birakmis.. 

(21 puan) tarafından

Öyle sevgı. Amın 

(21 puan) tarafından

Öyle sevgı. Amın inşallah

-Reklam-
+1 oy
(2,166 puan) tarafından

Off şuan aşırı kötü oldum rabbim mekanını cennet eylesin 🙏 kalbi çok güzelmiş kardeşinin maşallah yazdığı şeyleri okuyunca daha bir tuhaf oldum rabbim sevdiği kullarıni çabuk yanına alırmış bir sürü şey soyelemk istiyorum ama şuan ne bilim Allah sabır versin kalbine ailene ❤️

(21 puan) tarafından

Amın Allâh razı olsun yazdım yazdım sıldım inan öyle zor kı anlatmak yasamasın kımse  çok zor 🤲

+1 oy
(2,204 puan) tarafından

Allah'ım tüylerim diken diken oldu 😭😭😭 ne çok dualar etmiştim namazlarımda,  ne çok zikir çekmiştim kardeşine bu haber beni çok üzdü Allah'ım size peygamber sabrı versin inşallah Rabbim cennetinde buluştursun sizleri inşallah 

(21 puan) tarafından

Allah razı olsun. Yaaaa Allah'ım cennet bahcesınde sarılmayı nasip etsın hepimıze Allâh razı olsun 

(2,204 puan) tarafından
+1

Amiiinn canım amiiinn inşallah Rabb'im size inşirah ferahlığı versin inşallah 

(21 puan) tarafından

🤲 amın amın 

+1 oy
(5,563 puan) tarafından

Ahhh ahhh ahhhh o hastene kapısının önünde kırmızı alan mıdır nedir orda beklemenin acısını en iyi ben bilirim 42 günluk yavrumun yavrusunun buz gibi bedenini elimize verdiler dedim dünya durdu hayat durdu tamam dedim dünya bugünden ibaretti oda bitti bizim için dedim dediğin gibi basın sağ olsun kelimesinin bukadar acı oldugunu kendi cnm yanınca anladım hani derler ya helva senin evinde kavrulmuyorsa tatlı gelir diye işte öyleymiş rabbim cennetine alsin kardeşini efendimize komşu eylesin sizinde yaktığı yere serinlik versin inşallah 

(21 puan) tarafından

Amın sızlerede inşallah tek lâ ilâhe illallah başka dayanagımız yok

+1 oy
(923 puan) tarafından

Gerçekten söylenecek söz bulunmuyor ne güzel insanmış. Okudum Rabbim kabul etsin size de sabır versin 

(21 puan) tarafından

Allah razı olsun amın amın amın 

+1 oy
(3,946 puan) tarafından

Akşam bir arkadaş post açmıştı ablasini kaybetmiş diye o postu okuduğumdan beri gözyaşlarım dinmedi ve şuan bu postunu okudum iyice kendimden geçtim ahhh bee Ayşenurum Rabbım peygamber sabrı versin mekanı cennet olsun inşallah ciğerim parçalandı 😭

(21 puan) tarafından

Hepımıze hulyam sanada bu acıyı yasamıs herkese de deprem bızı yıkmıştı kardesım bızı bıtırdı depremde kımseyı kaybetmedim bırıncı derece askerde hergün duamızdaydı dılımızdeydı memleketınde buldu onu cömert lerle yazılsın adı merhametlıler katında agırlansınlar sevdıklerımızı kaybetmek 🥺

+1 oy
(7,441 puan) tarafından

Diyecek bişey bulamadım😢Allah sizlere sabır versin. 

(21 puan) tarafından

Allahım razı olsun 

+1 oy
(9,589 puan) tarafından

Canım arkadaşım Allah ferahlık ve sabır versin inşallah 🤲Basınız sag olsun çok üzüldüm Allah kardeş acıso göstermesin kimseye cok zor olur  cok üzüldüm😔

(21 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 🤲amın kimsenin yüreği yanmasın 

+1 oy
(2,592 puan) tarafından

Rabbim sizlere sabır versin. İnsanın canını ciğerini kaybetmesi çok zor. 

(21 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun. İçin de o kötü haber acısı göğüs sıkısması olduğu gıbı kalıyor asla gecmıyor 

+1 oy
(49 puan) tarafından

Rabbim sabır versin.  bende kardeş acısı yaşadım anlıyorum seni Rabbim kimseye yaşatmasın 

(21 puan) tarafından

Amın allah razı olsun kabullenemıyorum sonra idrak edıyorum cebellesıyoruz resmen kendımızle

+1 oy
(6,394 puan) tarafından

Sen en iyi ben anlarım. Benimde dugunumden 3 gün sonra abimin ölüm haberi geldi. Oysa 3 gün önce bütün aile yanyaydik.. 

O kadar iyi anlıyorum ki....

Çokça sabır diliyorum... Rabbim İnşirah ferahlığı versin gönlüne..  . 

Asla unutmazsin unutulmaz ki zaten . Ama maalesef alışıyorsun. Yine gülecek yine yemek yiyecek yine biseyler yapacaksın.. dünyanın dongusu bu. Çocukların için sabredeceksin  annen için veya baban için.. 

Rabbim cömertliğini merhametligini öbür dünyada karşısına çıkarsın.. Rabbimin takdiri o verdi o aldı inan başka hiç bişey gelmiyor elden..  ağla hiç içinde tutma hasta olursun. Varsa çocukların onlar görmesin ama üzülüyorlar. Toparlanmaya çalış bol bol dua ve sadaka yaşın .. .Bu mübarek günlerin hürmetine Rabb'im mekanını cennet eylesin.. başınız sağolsun cnm

(21 puan) tarafından

Allah razı olsun mekanları cennet olsun senınde abınınde gelmıyor duadan başka hıc bırsey 

+1 oy
(14,893 puan) tarafından

Başın sağolsun Rabbim gönlüne ferahlık versin çok zor .. 😔

(21 puan) tarafından

Amın Allâh razı olsun 

+1 oy
(2,645 puan) tarafından

Rabbim bolca sabır versin mekanını cennet eylesin inşallah ya çok zor çookk 😞

(21 puan) tarafından

Amın allah razı olsun Rabb'im yaslanarak güzel vefat etmeyı versın tüm insanlara öyle yanıyorsun kı alev alev 

+1 oy
(3,995 puan) tarafından

İkizim 19 yaşındayken trafik kazası geçirdi. Tam 7.5 yıldır yatalak. Tek kolu da ampute, hepimiz seferber olduk, senelerce yanında uyudum AA dese kalkardim bizim sülalenin en cömerti en düşüncelisi en bonköruydü. Şimdi sorsan etrafı dolu olan ikizimin bir kuzeni dahil doğru dürüst uğramıyor. Rabbim acınızı alsın gönlüne ferahlık versin. Her gün gördükçe annem sanki ölüyorum der. Gelen Rabbimden. Bas göz üstüne 🤲🤲🤲

(21 puan) tarafından

Zor sınavlar elbet bununda geçecek zamanı var Rabb'im güç versin annene 

+1 oy
(1,311 puan) tarafından

Yillar önce rüyamda kardeşimi kaybettiğimi gördüm gecen sene de abimi gördüm ayni şekil  rüyada bile o kadar canım yanmıştı ki çok başka bir acıyordu yüreğim boğazım düğümlenmişti yutkunamıyodum bağırmak istiyordum bişeyler söylemek istiyordum ama yüreğimdeki acı buna müsaade etmiyordu nefesimi kesercesine yakıyordu yüreğimi günlerce aylarca o iki rüyanın etkisinden çıkamamıştım şimdi seni çok iyi anlıyorum hissedebiliyorım duygularını Rabbım sabırlar versin size canım benim 

(21 puan) tarafından

Amın Allâh razı olsun dayanma gücü gerek aklı irade Allah'a sıgınıyoruz yer yer dagılıyorum kendımı ya yerde dalgın ya gece hıckırarak ağlarken buluyorum 

+1 oy
(21,754 puan) tarafından

Allah'ım rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Sizlere sabirlar versin. Çok zor bir durum. 😞

(21 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah

+1 oy
(11,542 puan) tarafından

Daha dün sevdaya seni sormuştum ah ya içim yandı Allah rahmet eylesin sabır versin sizlere :((

(21 puan) tarafından

Allah razı olsun canım amın 

+1 oy
(1,216 puan) tarafından

Ayşem rabbim. Sabır versin mekanı cennet olsun inşallah Rabbım gönlünün güzelliği ile mukafatlandirsjn.

Ne desek boş ne desek açın dinmiyecek rabbim hepinize sabır versin 

(21 puan) tarafından

Amın esma amın hıc bır tesellesı yok dağ da görevde dıyorduk kı uzak ama nefes alıyor bır daha goremeyecegını bılmek bır daha gelmeyscegını bılmek çok zor ilk benım yanıma gelırdı İstanbul'a burdan MARAŞ'a gecerdı 

(1,216 puan) tarafından

Rabbim gönlüne ferahlık versin :( ne diyeceğimi inan bilmiyorrum :((

+1 oy
tarafından

Kelimeler kifayetsiz kaldığı yerdeyim , Allah sbair vesin

(21 puan) tarafından

Amın allah razı olsun 

+1 oy
(11,023 puan) tarafından

Rabbim sabır versin inşallah okurken gözlerim doldu 

(21 puan) tarafından

Allah razı olsun her gece çöküyor üstümüze hep gözümüzün önünde