+2 oy
132 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (122 puan) tarafından

Kızlar normalde fırını çalıştırıp sarı güç yapıyorum  ısınınca yağı falan olsun kiri kalkıyor ama yeterli olmuyor varmı sizde çözüm önerileri 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bende surda bekliyorum akşama kadar cam kapı sileyim ama şu firindan en nefret ettiğim 

(122 puan) tarafından

Demi ama  ne yasam ilaki tertemiz olmaz🤷

tarafından

Ya bir de çift camlı var ya nefret ediyorum

-Reklam-
+1 oy
(53,269 puan) tarafından

benimkide yalvariyo temizle diye unutuyorum kullanmadigim odada her girdikce dur su isim bitsin temizliyeyim diyorum yine unutuyorum 

(122 puan) tarafından
+1

Ben benim fırına söz verdim yarın mutlaka seni temizlicem diye 😅

(53,269 puan) tarafından

sözümu tutamam diye söz vermiyorum güvenmez sonra bana ☺️

+1 oy
(335 puan) tarafından

Limon kabukları karbonat sirkeyi karıştırıp fırın tepsisine koyup biraz çalıştırıyorum çok güzel temizliyor 

(548 puan) tarafından

Nasıl yapıyorsun tam olarak fırın tepsisine mi koyuyorsun 

(335 puan) tarafından
(548 puan) tarafından

Aa baya pratik ve güzel peki suyu sıcak mı döküyoruz orada sanki sıcak döküyorlar dı

(335 puan) tarafından

Sıcak su dökün istiyorsanız zaten fırın ısınınca su da ısınacak buharı ile temizlenir

+1 oy
(548 puan) tarafından

Aynen benimde son zamlar da fırın aşırı kullandım için baya kirlendi fakat ben kimyasal ile temizlemek istemiyorum içime sinmez acaba iyice duruladım mi diye böyle daha pratik varsa bende buradan öğreneyim bari 

+1 oy
(18,652 puan) tarafından

Fırın tepsisinin içine beyaz sirke karbonat koyuyorum 150 derecede 45 dakika çalıştırıyorum hrm tepsiler temizleniyor hem fırın yağı çok kolay akıyor tertemiz oluyor hemde fırına kimyasal madde girmiyor

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 82 göst.
+1 oy
4 cevap 98 göst.
0 oy
10 cevap 307 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mona rossa (700 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,683 soru