Kızlar normalde fırını çalıştırıp sarı güç yapıyorum ısınınca yağı falan olsun kiri kalkıyor ama yeterli olmuyor varmı sizde çözüm önerileri
Bende surda bekliyorum akşama kadar cam kapı sileyim ama şu firindan en nefret ettiğim
Demi ama ne yasam ilaki tertemiz olmaz🤷
Ya bir de çift camlı var ya nefret ediyorum
benimkide yalvariyo temizle diye unutuyorum kullanmadigim odada her girdikce dur su isim bitsin temizliyeyim diyorum yine unutuyorum
Ben benim fırına söz verdim yarın mutlaka seni temizlicem diye 😅
sözümu tutamam diye söz vermiyorum güvenmez sonra bana ☺️
Limon kabukları karbonat sirkeyi karıştırıp fırın tepsisine koyup biraz çalıştırıyorum çok güzel temizliyor
Nasıl yapıyorsun tam olarak fırın tepsisine mi koyuyorsun
https://www.instagram.com/reel/DEc_mEuotkr/?igsh=MTh6NWRud3pxdW50aA==
Böyle canım bak
Aa baya pratik ve güzel peki suyu sıcak mı döküyoruz orada sanki sıcak döküyorlar dı
Sıcak su dökün istiyorsanız zaten fırın ısınınca su da ısınacak buharı ile temizlenir
Aynen benimde son zamlar da fırın aşırı kullandım için baya kirlendi fakat ben kimyasal ile temizlemek istemiyorum içime sinmez acaba iyice duruladım mi diye böyle daha pratik varsa bende buradan öğreneyim bari
Fırın tepsisinin içine beyaz sirke karbonat koyuyorum 150 derecede 45 dakika çalıştırıyorum hrm tepsiler temizleniyor hem fırın yağı çok kolay akıyor tertemiz oluyor hemde fırına kimyasal madde girmiyor
1,446,683 soru
23,764,776 cevap
315,614 kullanıcı