3 yıllık evliyim bu 2, evliliğim ailem ile yaşıyordum öncesinde ilk evliliğimden 2 kızım var annemler ile kalıyor yanıma almak istedik fakat çocuklar orda büyüdüler gelmek istemediler bende zamanla diye sabrediyorum şuan 1 kızım daha oldu annemler ile ev arası git gel yapıyorum şuan ki eşin aile onayı olmadan yaptım ailem ile aramda sorunlar vardı kardeşimi dinlediler bana karşı oldular sonra kardeşimden şiddet olunca bu eşimle evlendim ilk zamanlar iyiydik sonra HPV riskli ameliyat gebelik derken eşim dışlanmış gibi oldu eş ilişkimiz azaldı. Tavırları değişti her şeyi yüzüme vurur oldu geceleri uyumaz gündüz biz kalkınca uyumaya çalışır bende zamanında uyu diye kızınca sende artık uyumayacaksın der bir şey söylesem mutlaka aksi bir fikri var kısaca hep kavga ediyoruz işten gece geç geliyor sahur hazılamış bu gün onun lafını yaptı bende beni kaldırma artık yemeyeceğim dedim b. K ye dedi eve geldik kıyafet değişiyorum çocuk ağlıyor çocuğa annenin keyfini bekliyoruz diyor bende artık dayanamadım g. Zeka dedim oda saydı saydı şuan ne yapıcam bilmiyorum ailem kardeşim yüzünden bizi istemez çocukkarım orda gidip geliyorum çok bunaldım dertleşmek mi ne bilmiyorum içimden hiç bir şey gelmiyor
Yorumsuzum Rabbim yardımcın olsun
Amin cümlemizin
Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer.
Ne diyeceğimi bilmedim hic bisi anne babamdan ve ozellikle cocuklarimdan onemli degil aileni karşına alarak evlenmen doğru olmamış Allah yardimcin olsun
Evet öyle ama onlar da sadece oğulları var
Ne olursa olsun anne baba evlatlarının kötülüğünü istemez canım yağmurdan kaçarken doluya tutulmussun amacım yargılamak değil üzülüyorum sadece böyle tablolarda
Kız zaten çocukların var neden tekrar çocuk yaptın
Amacım seni yargılamak değil ama
Gerek yoktu bence.
Ben şöyle düşünüyorum ikinci evlilik daha rahat kafa da stres yok adı üstünde kız ikinci bahar gibi bişey
Bende 2. Evlilik yaptım 1 oğlum var neden çocuk yaptın dediğiniz için yazmak istedim adamın çocuğu yoksa ister evlat oda bizde durum öyleydi o hiç evlilik yapmamıştı bi oğlumuz oldu yani çocuksuz olur mu olur ama illa istiyosun
😬😬😬😬
Yorum yok
🤣🥰
2 evliliğin çocukla ne alakası var bende 2 evliliği yaptım benimde çocuğum yoktu ilk evlilikten şimdi oğlumuz oldu buyutuyoruz kaderde ne varsa o yaşanır
Çocuk ile bir sıkıntı yok sadece durumu anlatırken belirttim
Canım o eşinle alakalı inşallah tez vakitte düzelir mutlu huzurlu olursunuz
Çocuğunuz ne kadarlık, küçükse birbirinize zaman ayıramıyor, tahammülünüz kalmıyor olabilir. Ikı tatafta birbirinden empati bekliyordur belki. Eşini seviyorsan tartışmaları bir kenara bırakıp iletişime geç. Aman ha saygıya çok dikkat edin. Bıçak yarasından beter iz bırakır sözleriniz
AAile danışmanına gitmeye karar verdik bakalım hayırlısı inşallah
Ne mutlu buda bir gelişme, inşallah çözersiniz
Babaları çocuklarına bakmıyomu onlarada üzüldüm kaç yasındalar
1,437,733 soru
23,639,524 cevap
307,835 kullanıcı