+3 oy
194 göst.
önce Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından

Sperm hızını arttırmak için ne tür doğal yöntem kullandiniz

6 Cevaplar

+2 oy
önce (6,174 puan) tarafından

Ablamın eşi var ileri hareket  değeri düşük ilaç kullandığı halde atmadı varikosel ameliyatıda oldu keçi boynuzu bütün kürleri denedi faydası olmadi incir kürü dene

önce (160 puan) tarafından

Ablanın eşine fayda etmedi diye onlar da fayda etmeyecek diye bir şey yok her insan bir değildir 

Tamam işte ben diyorum ablama fayda etmedi sana fayda etmeyecek diye birşey yazmadım 

İyi de yani ben de sana  demedim ki sen demişsin sana da yaramaz işine yaramayacak diye bir bilgi verdin diye bir yorum da yapmadım ki genelleme olarak onda işe yaramadı diye onda da işe yaramadı diye onda da yaramayacak diye bir faaliyet yok yani bunda bir kaba söz aşağılayıcı bir kelime konuşmadım ki 😃

İdare.et orucluyuz ne okuduğumuda anlamıyorum:)

😂😂😂😃

-Reklam-
+2 oy
önce (1,021 puan) tarafından

Keçiboynuzu pekmezi tüketsin bide kuru incir o zaman faydasını görürsünüz 

önce (106 puan) tarafından

Teşekkür ederim 2.siseyi bitiriyo doktor 4 türlü ilac verdi onları da düzenli kullanıyor umarım ise yarar 

0 oy
önce (3,773 puan) tarafından

Arı sütü bal polen karışımı sende eşinde kullansın 

0 oy
önce (515 puan) tarafından

Bir süre doğal beslenmeye özen gösterilirse çok faydası olur . Ev yoğurdu ev tereyağı, ev peyniri , kuruyemiş,bal pekmez,kuru meyveler gibi tamamen paketsiz ve ev yapımı ürünler en geç 3 ayda etkisini gösterir. 

Köyden bütün doğal ürünler geliyor bu tarz şeyleri dışarıdan hiç almayız ama yinede sperm hizi çok düşük 

0 oy
önce (921 puan) tarafından

Deoxymen aldık eczaneden hergün 1 tane aynı saatte suyun içine atıyor gazoz gibi içiyor. 3 ayda 3 milyon arttırdı bizimkinin sayısını vs. Bide sigara içiyorsa çok azaltsın. Sigara çok etkiliyor 

Bizde ileri hızda ciddi problem var 1 ay oldu ilaçlara başlayalı 4 türlü ilac kullaniyo astalife ve thancss one diye tedirginim ise yarar mi harici 2.sisesj Keciboynuzunda

0 oy
önce (2,927 puan) tarafından

Çinko kesinlikle tavsiye ederim , L arginin ve keçiboynuzu kürü. Eşimdede aynı sorunlar vardı

image

Buna ek 3 türlü bu tarz ilac verdi doktor da tedirginim ise yarayacak mi

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 215 göst.
0 oy
1 cevap 271 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 18 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 457 göst.
21 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu