Sperm hızını arttırmak için ne tür doğal yöntem kullandiniz
Ablamın eşi var ileri hareket değeri düşük ilaç kullandığı halde atmadı varikosel ameliyatıda oldu keçi boynuzu bütün kürleri denedi faydası olmadi incir kürü dene
Ablanın eşine fayda etmedi diye onlar da fayda etmeyecek diye bir şey yok her insan bir değildir
Tamam işte ben diyorum ablama fayda etmedi sana fayda etmeyecek diye birşey yazmadım
İyi de yani ben de sana demedim ki sen demişsin sana da yaramaz işine yaramayacak diye bir bilgi verdin diye bir yorum da yapmadım ki genelleme olarak onda işe yaramadı diye onda da işe yaramadı diye onda da yaramayacak diye bir faaliyet yok yani bunda bir kaba söz aşağılayıcı bir kelime konuşmadım ki 😃
İdare.et orucluyuz ne okuduğumuda anlamıyorum:)
😂😂😂😃
Keçiboynuzu pekmezi tüketsin bide kuru incir o zaman faydasını görürsünüz
Teşekkür ederim 2.siseyi bitiriyo doktor 4 türlü ilac verdi onları da düzenli kullanıyor umarım ise yarar
Arı sütü bal polen karışımı sende eşinde kullansın
Bir süre doğal beslenmeye özen gösterilirse çok faydası olur . Ev yoğurdu ev tereyağı, ev peyniri , kuruyemiş,bal pekmez,kuru meyveler gibi tamamen paketsiz ve ev yapımı ürünler en geç 3 ayda etkisini gösterir.
Köyden bütün doğal ürünler geliyor bu tarz şeyleri dışarıdan hiç almayız ama yinede sperm hizi çok düşük
Deoxymen aldık eczaneden hergün 1 tane aynı saatte suyun içine atıyor gazoz gibi içiyor. 3 ayda 3 milyon arttırdı bizimkinin sayısını vs. Bide sigara içiyorsa çok azaltsın. Sigara çok etkiliyor
Bizde ileri hızda ciddi problem var 1 ay oldu ilaçlara başlayalı 4 türlü ilac kullaniyo astalife ve thancss one diye tedirginim ise yarar mi harici 2.sisesj Keciboynuzunda
Çinko kesinlikle tavsiye ederim , L arginin ve keçiboynuzu kürü. Eşimdede aynı sorunlar vardı
Buna ek 3 türlü bu tarz ilac verdi doktor da tedirginim ise yarayacak mi
1,437,743 soru
23,639,724 cevap
307,840 kullanıcı