3 buçuk yaş kızım da kasığında şişlik vardi doktora getirdim fıtık dedi hemen ameliyat olması lazımmış çok üzgünüm lütfen dua eder misiniz nasıl olacak nasıl geçecek kızım çok nazlıdır bensiz hiç duramaz 8 aylık da bebeğim var şu günleri sağ salim atlatıp aynı günde taburcu olmamız için dua eder misiniz şimdiden Allah razı olsun 😔🤲
@Esma25 @Gastamonlummm 😔
Bir a yi eksik yazdığın için etiket olmamış smdi şans eseri gördüm kuzu çok geçmiş olsun
Allah korusun patlamadan fark edilmis
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah her şey güzel geçer Allahin izniyle 🤲
Amin canlarım Allah razı olsun dua edin kızma Esma sana WhatsApp dan yazarım da hülya ablama burdan anca yazabiliyorum oda haberdar olsun dua etsin kızıma dedim 🤲💝
Rabbim şifa versin. Sana düşen güzel bir sabırdır. Şifa salavatı okurum. Rabbim kolaylaştırsın.
Hay Allah razı olsun canım mutlaka yapacağız dualarınıza bizi de katın amin 😔🤲
Ederiz bi iznillah👐
Allah razı olsun 😔🖤
Rabbim acil şifalar versin inşaallah bir an önce iyileşir rabbim senin de yardımcın olsun bu mübarek günlerin hürmetine dualarımız kabul olur inşallah
Amin canım Allah razı olsun 🤲😔
Rabbim yardımcınız olsun şifalar versin inşallah 🤲🏻💐
Amin kuzum inşallah 😔
Allah yardımcın olsn rabbim şifa versin canm . Benm kızımda gözlerinden oldu amelliyat rabbim bütün çocuklarımıxa şifa versin
Sizede çok geçmiş olsun canım Allah razı olsun
Allah şifa versin, yardım etsin size. Hwrşeyiniz rast gelsin. Tez zamanda evinize saglikla kavuştursun.🤲 iyi düşün iyi olsun
Amiiin çokça amin 🤲
Rabbim ya şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah kızına 🤲🏻♥️
Amin kuzum Allah razı olsun
Bu ramazan ayında tutulan oruçlar hürmetine Yüce Rabbim kızına acil şifalar versin cnm
Amin amin inşallah canım
Benimde kızımda fıtık çıktı ama küçüktü 5 aylık gibi
Kolay ameliyat
20 dk da biter
Kan alır sonra serum takar
İçeri alır uyutur
20 dk sonra geri gelir
Geçmiş olsun canım
Aldırmak en iyisi
3 günde birşeyi kalmaz
Allah korusun fıtık patlarsa daha kötü
Kan aldırmak serum taktırmak hepsinden korkuyorum kızım asla izin vermez çok üzgünüm 😓
Canım
Yapacak bir şey yok
Tutarlar zorla alicak
Bende el kadar bebeğimi zor tutmuştum
Başa gelen çekilir
Keşke hasta olmasa
Ama
Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşAllah
Amin inşallah
Oofff çok üzüldüm gerçekten Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir minğim
Amin canım benim inşallah 🤲 nasıl üzülüyorum
Rabbim büyüktür bazen bize zor görünen o kadar basit olur ki nasıl hal olduğunu bile bilmeliyiz
Muhakkak canım teslimiyetten başka yolumuz yok dua ve teslimiyet
Ammena 🤲🤲❤️
Rabbim şifa versin canım benim Rabbim yar ve yardımcınız olsun 😔
Amin canım Allah razı olsun 😔🤲
Benim oğlum 4 aylıkken olmuştu kasık fıtığı çok basit bir ameliyat aynı gün taburcu ediyorlar ama iyice kontrol ettir çift taraflı olabiliyor oğlum 4 aylıkken sol 8 aylıkken sağ kasığından oldu 2 kasığınada baktır çocuk cerrahide
Kuzum bizimki o kadar şiş ki yani koca bir yumurta var orda sanki o şekilde belli ediyor kendini. Sizede çok geçmiş olsun Allah izin verirse inşallah bizde aynı gün olur döneriz evimize
1,437,730 soru
23,639,465 cevap
307,835 kullanıcı