+3 oy
215 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,295 puan) tarafından

Ay kızlar delirmek üzereyim kızım banyoya girdi ben de kızımla birlikte banyoda oturmuştum kızım oynuyordu ben de onu izliyordum odaların lambasında hiç yapmadım çünkü banyonundaydık genelde odaya da hiç gitmediğim için lambaları yapma gereği duymadım kayınpederim de kaynanam da eşimi aramış eşim bu gece evde gelmeyecek şehir dışında vay efendim karın nerede lambalar niye yağmıyor eşim de bana sormamış sen neredesin ki senin lambaların yanmıyor Baba lamba patlamış demiş bu da gitmiş marketten lamba almış gelmiş evi kontrol ediyor da lamba bahane evde miyim değil miyim diye şimdi bana diyor ki bir tane lambayı yak ki anlasınlar delirdim çıldırdım sürekli aynı şey oluyor sürekli evimi gözetliyorlar sürekli kocamı arayıp karını evde mi değil mi diyor sizden ne benim evde olup olmadığını kızı da her gün birindedir hiç evinde durmaz her gün birinin evine gider her gün bir komşusu çağırır onlar laf edemez aferin kızım git gez kızım derler bana gelince de sürekli böyle ahlakama kelimeler kullanırım ben de kapattım telefonu kocamın suratına onları ilgilendirmiyor benim evim kimseye de benim kapıma gelmesin dedim bütün lambaları kapattım kızımla birlikte hala banyoda oynuyoruz işte eşim de saf saf beni arıyor yaaa

4 Cevaplar

+3 oy
önce (499 puan) tarafından

Hepsi aynı bokun laciverti.geçen eltisiyle bize geldiler 

Kendini aacındırıyor.diyor onlar gelmesede ben bakıyorum lambası yanıyormu uyandılarmı.

Annemde bizdeyken anneme demiş siz sabah geç kalkıyorsunuz.siz kalkınca mutfaktaki sesiniz bizim eve geliyor.halbuki kış zamanı heryer kapalı ses çıkmıyor dışarı.kendisi balkona çıkıp gözetliyor

önce (1,295 puan) tarafından

Ayyy sorma yaa gerçekten hayır beni ara zaten kocam evde değil bana Sor neredesin diye kocamı aramalarinin nedeni fesatlık 

önce (499 puan) tarafından

Kocanın aklına fitnelik sokacak işte

Ayyy evet o yüzden zaten Allah'ın belaları 

-Reklam-
+2 oy
önce (655 puan) tarafından

İnat uğruna kızını banyo da hasta etmede gerisini bisver

Yok canım inat değil ya zaten banyodaydık Petek yanıyor sonuna kadar banyo odadan da sıcak da onların sorunu banyodan çık lambayı yak biz zaten kızımla orada vakit geçiriyoruz oyun oynuyoruz topları doldurdum havuzunda oynuyor anlamıyorlar delireceğim artık sürekli aynı şey

0 oy
önce (2,943 puan) tarafından

Eşinin hatası kusura bakma. Eşimi devamlı annesi babası arayıp karın nerede dese, eşim sizene anne der. En nefret ettiğim şey gözetlenmek

Zaten bu yüzden beni değil eşimi arıyorlar yaa benimkide malll arayıp birde bana diyor aç lambayiy cinnet geçirdim yaa

0 oy
önce tarafından

benzer bir şey olduğunda açma kapıyı. git bütün lambaları aç kapa oyun oyna kızınla. 

Açmadım zaten yaaa beni arasin çok merak ediyorsa beş aydır konuşmuyoruz bugün eşim evde değil lamba kontrolü yapıyor riskli gebeligim var hergun kanamam oluyor birkez arayıp sormazlar ama 

İlgili sorular

+3 oy
26 cevap 736 göst.
10 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 317 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 180 göst.
0 oy
8 cevap 316 göst.

Kategoriler