+3 oy
408 göst.
önce Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından

Valla ben biraz üzgünüm. 2 aydır kredi kartının eksisinden yemiştik bu ay da öyle olur zannedip yediğimiz kadarını ödeyip açılmasını bekledik kartın meğerse banka yılda 2 kez veriyormuş bu hakkı bizde 2 sinide kullanınca maaşın 10.000 tl si gitti … Diğerleride mutfak alışverişi Ulaş ın ihtiyaçları derken gitti. Baya sap gibi kaldık 🥲. Bir doğlgaz kombisi bozuldu ateşleme yapmıyor ev buz gibi … Servise ulaşamadık  sabah ulaşacağız inşallah valla annemler olmasa bildiğin b@ka basmıştık iyi ki ailemiz var valla ağladım sinirimden annem diyor neden ağlıyorsun dedim her şey üst üste geldi … Eşim sağolsun bir kahve yaptı moral kahvesiymiş onu içiyoruz şimdi sizde neler var neler yok ? 

image

16 Cevaplar

+2 oy
önce (579 puan) tarafından

Afiyet olsun idilto amann saglik olsun kizzz hersey gelip gecici hayatta💜bende sofa iciyoree

image

önce (606 puan) tarafından

Böyle şeyleri çok içme mervoş afiyet olsun ❤️ Ya işte bir anda elde avuçta gitti birde kombi bozuldu valla kafam attı 

Sagol canim kiz napim agzimin aciligini aliyor,insallahhh en yakin zamanda feraha cikarsiniz canim

Amin canım çok sağol 

-Reklam-
+2 oy
önce (5,701 puan) tarafından

Anne babamın gölgesi yeter gölgesi! 

Geçen babama telefonda siten ettim adam sabah evime gelmiş ❤️ 42 yaşındayım hala sığındığım en güvenli sığınağımdır annem babam. Allah başımızdan eksik etmesin🙏🏻

+1

Masallah 🥹ben hic oyle baba sevgisi gormedim

Amin abla amin bende öyle annem babam her şeyim 

önce (5,701 puan) tarafından
+1

Merve’m biz ailecek çok şey yaşadık o nedenle ailem bana çocuklarına çok düşkündür. Rabbim seni de evlatlarından eşinden güldürsün inşallah 

♥️🌺🥰

+2 oy
önce (655 puan) tarafından

Afiyet olsun hersey gelir geçer üzme kendini 

Akşama pidenin içinde birsey gördüm midem kalktı yemek yiyemedim 

Smdi cay iciyorum 

image

Valla şükür ediyorum yine de Allah beterinden korusun diyorum ama insan olarak içim de acıyor işte.

Ayy en kötüsü ya 

Afiyet olsun 

+2 oy
önce (297 puan) tarafından

İş temizliyorum şimdi mola verdim 

image

İş mi temizliyorsun 😅

Evet eşim dikiyor ben de iplerini kesiyorum 🫣

Hatta evde makinemde var askıları ben taktım 🤗

Ay önce algılayamadım canım kafam biraz bulanık özür dilerim kolay gelsin 🌺

Sağol canım sorun değil 🤗🤗

+2 oy
önce (17,697 puan) tarafından

image

afiyet olsun canım. Bu da benim anlık 
önce (1,007 puan) tarafından

Ohh valla aynı ben yaa yeminlen afiyet şifa olsun sana canısı ❤️ ☺️ 😁 🩷 💜 

Ooo neler var neler valla bende cips koyamda yiyem bebemi uyutuyorum şimdi afiyet olsun ❤️

+1 oy
önce (1,010 puan) tarafından

Kombinin markası neyse YouTube den bakıp sorunu belki sizde cozebilirsiniz annemlerinde ateşleme yapmıyordu YouTube den bakıp halletmistim ben

Her şeyi yaptık canım baktıkta olmadı maalesef zaten garip garip sesler çıkıyordu bugün patlak verdi bakalım inşallah parça değişimi falan olmaz 🤦‍♀️

önce (1,010 puan) tarafından

İnşaallah ya oğluna dikkat et gece bari hasta olmasin

Uyku tulumu giydirdim uzun kollu atletle 2.5 togg uyku tulumu üşümez diye tahhmin ediyorum 😢

+1 oy
önce (215 puan) tarafından

Afiyet olsun canım oluyor bazen herşey üst üste geliyor banka sıkıntısı bizdede var 3 kart kredi kartı kredi patladı yapılandırdım yine ödeyemedik kira market felan bitmiyo nisan sonu bi alacagımız var inşallah verirlerse biraz nefes alıcaz Allah herkesin yardımcısı olsun 

+1

Valla bazen ruhum çekiliyor geçim sıkıntısından şükür ediyorum tabi ki yine geziyoruz yiyoruz eksiğimiz yok ama böyle geldi mi de üst üste geliyor 

önce (215 puan) tarafından

Öyle canım şu aralar gezemiyoruzda bi bahçe yaptık onunda borcu var üstümüzde oraya gidiyoruz geçer bu gunlerde inşallah 

+1

Amin canım inşallah 🤲🏻

+1 oy
önce (5,828 puan) tarafından

Oglum hasta ilac saatlerini düzenledim aksam kolayda sabah 5 te havasi var 9 da surubu 10 da kalkiyoz sabah karsi bol aglamali olcaz cay icicez bizde canım simdi başım agriyor birde agri kesici alsam mi diye dusunuyorum

Bana diyorsan ben bilmiyorum valla Esma biliyordur inşallah 

Emzirmiyorum canım ben reglim keser mi acaba diye parolum var evde sadece 

Regl işen kesebilir içme Ben 2 tane alıyorum parolu başım ağrıyınca yatıyorum sabaha dipçik gibi oluyorum 

Bende emin olamadim bugun cok.kosturdum ondan herhalde 

önce (655 puan) tarafından

Bende parolu 2 tane alıyorum 

+1 oy
önce (3,650 puan) tarafından

Zaten hep üst üste gelir gelince. Sıkma canını önemli olan sırt sırta vermek birbirini anlamak. Bizde çok zor günlerden geçtik evlendiğimiz ilk sene. Eşim çalışamaz duruma gelmişti çorabını bile ben giydiriyodum o derece. 6 ay evde kaldı ben çalıştım. 6 yıl geçti üstünden hala kimse bilmez mesela. Ama gecti gitti bir şekilde sabrettik sükrettik. Kolay olmadi bu günlere gelmek. Şimdide ağzı olan konuşuyor durumumuz iyi olduğu için herkes bi yerden kulp buluyor parayı nereden kazanıyor bunlar diye 😅

Bizde öyle inan hep şükür ederim yani isyan etmem Allah daha beterinden korusun derim hep ama işte insan hissiyatı üzüyor bu durumlar üst üste gelince işte …

Hep öyle olur zaten kimse yanında olmaz bu durumda sonra ağızları bir karış açılır ah ah 

+1 oy
önce (2,135 puan) tarafından

Bugün misafir aldım iftara onlar çay iciyolar hende kızımı uyutuyorum aşırı yoruldum ayaklarım zonkluyot

Benim hiç tanıdığım yok eskiden dersim yalnız olsam yeter kafam şişti diye şimdi kalabalığı özlüyorum tatlı yorgunluk Allah sofranızın bereketini arttırsın ellerine sağlık 🌺

+1 oy

Sıkma canını gülüm bugünün zorlukları yarının güzel hayatın hazırlıklarıdir Allah'ın izniyle şimdi kahveni yudumlayarak elhamdülillah çok şükür de afiyet bal şeker olsun size ☺️♥️🧡💚🩵💜♥️bizde görümceme çaya geldik eşim uyudu kıyamadım uyandırmaya bir saat daha uyusun kalkarız bizde yavaştan 😅

Inşallah öyledir yasminim ❤️ vallahi isyan eden bir insan değilim hep şükür ederim halime eşime çocuğuma aileme işte insanoğluyuz dünyevi şeylere de moralimiz bozuluyor her şey üst üste gelince bir bunaldım . Rabbim beterinden saklasın diyorum tabi 

Benim eniştemde öyle 😂bize geldi mi uyur ndjjssk

Ayn öyle kardeşim bide tabi insanız ister istemez neden bu başımıza geliyor diye bir an kendimizi sorgulariz ama sonra öyle bişeyler oluyor ki içinde ki hayrı görüyoruz✨❤️bide ahahah eşim nöbetten geldiğinden beri uyumadı uykusu bastırdı ondan uyudu yaa yoksa genelde bunu yapan değildir öyle olsa kızarım 😂😂😂

+1 oy
önce (7,883 puan) tarafından

Canınız sağolsun düzelir inşallah bizdede bu ara manevi olarak herşey üst üste geliyor Allah hayırlısını versin diyorum ne yapayım kocamın osmanı var onu izliyor bende yarım baş kalmış oyamı bitirmeye çalışıyorum 

image

İnşallah esroş 🌺

Maddi manevi gönlümüzden geçdn bütün duaları Allah bizlere em iyi en güzeli olacak şekilde kabul eylesin ❤️. Bardağında pek güzelmiş güle güle kullan 

0 oy
önce (2,107 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canım Rabbım beterinden korusun yine de 🤲 ne güzel ailen varmış arkanda değerlerini bil Allah başından eksik etmesin inşallah 😢 Rabbım feraha çıkarsın 

Sağol hülyoşum diyorum bugünüme şükür hep şükür ederim zaten beni bilirsin üst üste gelince bir anda tabir daraldım öyle boşalmak için ağladım galiba 

Amin amin onlar benim kıymetlim oğlum eşim annem babam kardeşim Allah hiçbiriyle sınamasın beni bizleri ❤️

0 oy
önce (2,064 puan) tarafından

Maddi olarak dibi gördüğüm bir zamandayım bende. Epey zor geliyor. 13 yıldır hiç parasız kalmamıştım. En erken mayıs ta komşular gün yapınca para gelecek bir de haziranda iş başı yapabilicem. Borç çok. Allah büyük hepsi hallolur zamanla. Mesele şu günleri atlatabilmek. 

Hep sınav işte bende öyle diyorum geldi mi de üst üste geliyor Rabbim büyük elbet atlatırız Allah ın izniyle 

0 oy
önce (2,107 puan) tarafından

Darlık görmeyen bolluğun ne olduğunu bilmez bu da bir imtihan dert etme rabbim bir yerden verir rızkınızı ♥️

Öyle tabi canım çok teşekkür ederim amin verir elbet  ❤️

0 oy
önce (1,665 puan) tarafından

Gelip gecicci bir iki ay sıkıntı olur gecer insallah. Benimde az moralim bozuk. Arabayi tamirciye vermistik 50.000 tutmus. Bugun odedim hersey ne kadar pahalanmis dedim uzun zamandir hic sanayiye gitmedim demistim. Daha bi o kadar var hamile iken kaza yapmistim oralar tamir edilecek. Saglik olsun dedim. Her yil biraz para biriktiriyorum ya tasinmaya gidiyor ya nakliyye gidiyor bukez de snayiye  gitti. Ama saglik en onemlisi. Sıkıntısı olan herkese Allah ferahlik versin

Amin amin sağlık huzur olsun elbet gerisi geliyor çıkacak olanda çıkıyor tabii 

Çok geçmiş olsun bu arada 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 357 göst.
0 oy
13 cevap 437 göst.
0 oy
22 cevap 973 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu