+2 oy
253 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (619 puan) tarafından

Bardaktan içsinler birilerinden su istemeyi öğrensinler istiyorum biri 3 buçuk biri 4 buçuk yaşında bırakayım mı sizce artık evde suluk kullanmayı 

21 Cevaplar

+1 oy
önce (2,008 puan) tarafından

Benimki de 4 yaşında yeni bıraktım artık bardakla içiyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,611 puan) tarafından

Ben suluğu sadece yatağına koyuyorum. Uyanınca kendi içsin diye. Yoksa gün içinde bardaktan içiyor. Kızım da 3 yaşında. 

+1 oy
önce (1,450 puan) tarafından

Bizim evde mataramız var. Salonda oldukları zaman ondan içiyorlar. Mutfakta veya yemek sırasında bardaktan içiyorlar. Oğlum 4 kızım 2.5 yaşında. Ellerine sürekli bardak veriyor olsaydım muhtemelen bütün bardaklarımı kırmış olurdular 🤭

+1 oy
önce (13,172 puan) tarafından

Neden bırakmak istiyorsunki. Benimkiler biri 2 biri 4.5 yaş. Bardaklarda güzel içiyor ikiside ama suluk banada kolay geliyo dolduruyorum veriyorum hemen

+1 oy
önce (2,064 puan) tarafından

Ben bile evde suluk kullanıyorum daha kolayima geliyor otururken yanımda tutuyorum. Herkesin suluğu olmasa akşama kadar tezgahın üstü 10 bardak olur bizde 

+1 oy
önce (141,593 puan) tarafından

ben 2 cocuk anasiyim bardakla su icemem benimde sulugum var su istemeyi ogrenmek nasi oluyo anlamadim 🤔 suluk kotu bisi degil birak nasi icmek istiyolarsa oyle icsinler❤️🖤❤️🖤

önce (52,558 puan) tarafından

güldürdün beni sevdos bardakla neden icemiyosun ☺️

bi kere bardak bulasıgı cikar hadi onu gec burda damacana kulturu yok sise suyu iciyoz zaten litrelik sular onuda bardagami bosaltiyim bi suru is onla kim ugrascak en iyisi suluk doldur doldur ic mis gibi 🙈🤣🤣🤣

biz bir bardakla birkac kez içiyoruz o yuzden asiri bardak cikmiyo elaya ayri bardak koyuyorum bakiyorum bizimkiyle içiyor bisey olmaz diyo bide ☺️

dogru soyluyo bisi olmaz 🤣🤣 bizde durum farklu bardak cikarsam hani ilgimc bisimis gibi gelir hepsini kullanip denemek ister benimkiler

o kadar diyosun elosun kac tane cay bardagi var cayci yaptım onu da☺️

+1 oy
önce (19,669 puan) tarafından

Şu an 3.5 yaşında iki yaşından beri evde bardak kullanıyoruz 

+1 oy
önce (3,207 puan) tarafından

Benmkiler 4 ve 1,5 yaşında ne emzik ne suluk kullanmadilar sadece süt için biberon kullanıyorlar 

+1 oy
önce (212 puan) tarafından

10 aylik bebegime bardaktan iciriyorum ben 

+1 oy
önce (519 puan) tarafından

4 yaşında 2,5 yaşında bırakmıştım sulugu bırakın bence kocaman olmuslar

+1 oy
önce (553 puan) tarafından

Benim oğlum sadece dışarıda suluk kullanıyor o da bazen heves edip aldığım için 😂 yoksa susadım diyor ona BİM’den küçük şişede toplu alıyoruz ondan istiyor 

+1 oy
önce (11,791 puan) tarafından

Evin içinde hiç suluk kullanmadım ya neden kullanılır ki

+1 oy
önce (2,940 puan) tarafından

Kızım 2 buçuk yaşında suluk kullanıyor. Hem benim için hemde onun için pratik. Bardaktan içmeye başlasa her defasında ona temiz bardaktan su vermen gerekecek. Hem su istemeyi bitmesiyle suluğun ne alakası var. Kızım gayette su istemeyi biliyor. Suluğun içinde su olmayinca sizin çocuklarınız su istemiyor mu? 

+1 oy
önce (202 puan) tarafından

3 buçuk yaşında 6 aydır falan bardakla iciyor herşeyi susayinca gidip sebilden kendisi su doldurup içiyor 

+1 oy
önce (1,413 puan) tarafından

Biz epeydir bardakla içiyoruz. Dışarıya çıkarken alıyorum sulugu. Hatta kendi sokuyor suyunu :D

+1 oy
önce (14,845 puan) tarafından

Hiç mi içmiyorlar 

5 ve 3 yaş hem bardak hem suluk kullanıyorlar neredeyse 2 yaşına girmeden başlamışlardı 

+1 oy

kiz onyasta ne sulugu biz anca arabayla bir yere gittigimizde suluk doğru durust kullandik yasindan beri hep bardakla verdim 

+1 oy
önce (360 puan) tarafından

Kızım 4 yaşında matara kullanıyor pipetli matara. Ben de mataradan içiyorum eşim direkt 1bucuk litrelik şişeyi kafaya dikerek içer. Bunun yaşı olmaz ki ilkokulda da mataradan içen çocuklar oluyor. Ha şöyle bir şey var bardaktan su içmeyi ne zaman öğrenmeli dersen 2 yaşından sonra kendisi rahatça bardağı tutup öğrenmesi gerekir. Kızım bardaktan içmeyi de 2 yıldır rahat yapıyor gerektiği zaman sorunsuz bardaktan içer ama genel olatak matara kullanıyor 

+1 oy
önce (1,050 puan) tarafından

6 yaşında hala suluk kullanıyorum çünkü çok su içiyor sulugu bile günde 2 3 kere dolduruyorum. Bardakla hiç yetişemiyorum.

+1 oy
önce (1,146 puan) tarafından

Ben de suluğa alıştırmak istiyorum ek gıdaya başladığından beri bardakta içer ben alışınca gezerek içer düşer çarpar diye şu güzel renkli renkli bardaklar pipetli bardaklar oluyor onlardan almıştım bayağı dikkatini çekmişti cam bardağı öyle bırakmıştı fakat sonra cam daha sağlıklı diye cama döndüm valla zaten artık içmeyi öğrendi oturarak içer o yüzden veriyorum tabi ben başındayım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 79 göst.
0 oy
1 cevap 118 göst.
0 oy
12 cevap 234 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Avokado (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.

Kategoriler

1,437,212 soru