+1 oy
118 göst.
önce Diğer kategorisinde (543 puan) tarafından

Nasıl bir yol izlediniz zor mu kaç günde alıştı 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (612 puan) tarafından

Bir görusme 3 milyardi fiyat aldim cok pahali 

önce (543 puan) tarafından

Aynı bende öyleyim dogdu dogalı çatlıcam artık

Bana yaz lutfen gelisme leri 

Bide ben 1 ay sonra turkiyeye gidecem 2 hafta orda da gider duzen sesten

Sen nerdesin canım 

Tamam yazarım inşallah güzel bir düzen oturturum saatlere dikkat ediyorum ne yorgun ne uykusuz olmasına dikkat ediyorum

Ben bugun mahvoldum uykusuzluk tan hic uyumadi 1 saat anca uyudum 

Ben ingilteredeyim 

Esimde bana çatiyor uyumuyor diye

-Reklam-
0 oy
önce (1,059 puan) tarafından

Ben eğitim almadım kendi kendime aklımla eğitim verdim oğlum 2 aylıktan 10 aylığa kadar ayakta sallanarak uyuyordu böylece uyanınca tekrar sallanmak istiyordu çok uyaniyordu gece 2 de kalktık 2 buçuk saat ayağımda sallamaktan ağlıyor uykusuz kalıyordum bir gün tüm gücümu topladım bıraktıracagim dedim önce kitap aldım 500 sayfalık bir kitap okudum bitirdim ama kitaba göre ilerleyemedim  tabiki bana faydası oldu kararlı olmak konusunda taviz vermemek tutarlı olmak konusunda yararlanmış oldum ama kitaba birebir uyamadim. Destek almadım eşim yanımda olsa asla çocuğu ağlamazdi ama ben kararlıydım eşimin göreve gittitigi zamana denk getirdim destek değil köstek olacaktı bir hafta boyunca oğlumu ayağıma uzattım ninni açtım ama sallamadim sırtına pişpis yaptım uyumasını bekledim bir hafta boyunca acaip zorlandim çünkü asla istemiyordu sallanmaya alisikti bir haftanın sonunda 10. Günde yavaştan alıştı uykuya geçişi daha hızlı oldu sonra bir ay sonra falan ayağımda değil yanina uzanıp sırtını kaşıdim yine ninni desteği oldu ve sonunda tamamen biraktirdim şimdi iki yaşında elhamdülillah sallama olayi yok sallamayinca daha hızlı ve derin uykuya dalıyor uyku kalitesi artıyor kesinlikle iç sesini dinle her çocuk bir değil ben eğitim almak istedim ama aşırı pahalıydı bu yöntemi buldum yine çocuk iki gündür gündüz uyumuyor ama en azından ayağımda sallamiyorum  bazen zorluyor yine değişen bazen bişey olmuyor bazen kendi kendine uyuya kalıyor nadiren de olsa ama en azından sallanma beklentisi yok uzun oldu bu kadar 

Ben dün gece uykusundan itibaren başladım arkadaşım ücretli almıştı bana dedi ben sana yardım edeyim beraber verelim diye kızım kolikti asla uyumuyordu bebekken sonra da sürekli memede gece kalkmaların haddi hesabı yok başladık bakalım geceleri uyandıgında neler yapıyodun mesela biz gece kesintisiz uyumasını sağlamaya çalışıyoruz rüya ögünü yapıyorz uyurken ama uyandıgında asla meme vermiyorum uyutmaya çalışıyorum kucagımda falan piş piş destek oluyor şuan bize umarım en kıza sürede düzene girer ayakta yada emerek uyuyordu sadcee şimdi emzirip bırakıyorum yanından çıkmıyorum asla kucagımda piş pişlenmek istemiyor yatakta dönüp duruyor ama geceleri sıkıntı oluyor piş pişi kapatıyorum oglum var eşim gececi birde kalkıyor falan meme vermeyince aglamya başlıyor biraz geç dalıyor ama yapıcam inşallah pes etmek istemiyorum çünkü gerçekten uykusuzluk mahvetti beni

Kaç aylık 

10 canm

Tam 10 aylıkken biraktirdim asla pes etme asla taviz verme ben hiç emziremedim bu da tek bu anlamda avantaj oldu emen için daha zor 

Evet canım emiyor rüya ögünü yapıyoruz 2 kez işte umarım çabuk alışır aç diye aglamıştı dün bugün sürekli emzirdim 

0 oy
önce (143,286 puan) tarafından

bi kac gunde ogreniyo max sure 4 gece

Bugün ikinci gecemiz dualarınıza talibim 🥲 çok uykusuz günler geçirdim düzelsin inşallah gece kalkınca nasıl uyuttunuz peki sevdacım

bizim uyku egitmenimiz turk degil yabamciydi egitimi esim aldi ben hic karismadim o ise ama sabir isteyen bisi

Ne güzel peki düzene girdimi bebegin canm

girdi hem cocuklar hem biz hayatimiz kurtulduydu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 221 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (8,259 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 115 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 18 göst.
11 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Katibe Anne (137 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 163 göst.

Kategoriler

1,438,293 soru

23,647,986 cevap

308,286 kullanıcı

...