+1 oy
137 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,148 puan) tarafından

Bebeğim 17 günlük oldu artık yatmıyor gazı çıkarma çalışıyorum ama yine aynı hep ayaklarını goturup getiriyor zorlanıyor huysuz belli gazı olduğu iki kez doktora götürdüm doğru düzgün ilgelnmedi elinle çıkar dedi 

İlaç vermedi hangi gaz damlasını alayım acaba iyidir

Kızıma bebeken biogaia damlası kulanmistim iyi gelmişti 

Acaba yine onu alsam bebeğime iyi gelir mi 

11 Cevaplar

+2 oy
önce (20,730 puan) tarafından

Aynen biogaia iyi . Biz onunla birlikte sab simplex kullanmıştım. 

önce (2,148 puan) tarafından

İkisini de mi alıp kullanayım 

+1

Bize doktor öyle vermişti. Sab simplex gaz için. Biogaia bagirsak düzenleyici. O şekilde çok faydasını gördük. Ama 2. Çocuğumda o kadar gaz olmadı. Biraz ağlayınca ben bı korkuyla gidip aldım biogaia. Ama çok kullanmamıza gerek kalmadı. Önce birini al istersen. Sonra gerek görürsen diğerini de alirsin

Benm bebeğim sürekli ağlıyor huzursun belli gazı olduğu şimdi gaz damlasını mi alım yoksa dediğimiz bağırsak düzenleyici biogaina mi hangisi alsam fayda görürüm 

Biogaia yi al. Gerek olursa diğerini de alirsin 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,511 puan) tarafından

Bir sürü çeşidi var gaz damlasının ama hangisi iyi gelir kestirmek zor. En iyisi diye bişey yok bebekten bebeğe değişiyor işe yarayıp yaramaması. Oğlumda bir sürü damla denedim hiç biri işe yaramamıştı mesela

+1 oy
önce (5,406 puan) tarafından

Bebeğin hangi damlaya ne tepki verecek bilemeyiz ☺️ ben maflor ve sapsimplex kullandım maflor hiç işe yaramadı ama maflordan memnun olan da çok

+1 oy
önce (2,108 puan) tarafından

Damlalar genelde bir işe yaramıyor canım kimyon demleyip içsen daha iyi olur 

Kimyon demelyip içiyorum rezene dut bunlar hiç fayda etmiyor malesef yine gazıli bebek inşallah kolik olmaz

önce (2,108 puan) tarafından

Bebek bu tabi ki gazlı olacak 3 4 ay idare edeceksiniz bol bol yüz üstü yatır bisiklet sürme egzersizi yaptır o gaz damlalarında ne olduğu belli değil 

0 oy
önce (100 puan) tarafından

Biogaia ve nurse harveys beraber topluyordum

0 oy
önce (543 puan) tarafından

Biogaia 

Maflor

Forbiome 

Sab simplex 

Nurse harveys 

Metsil 

Zinco 

Birde başka alman ilacı diye verdi bunları hep kullandım hiç biri işe yaramadı 

Clinikid aldım internetten ayaklarının altına karnına sürüyordum patır ptır çıkartıyor şuan 10 aylık bazen hazımsızlık oluyor yda kabız oluyor hemen sürüyorum akşam sürüyorum mesela gece çok güzel gaz çıkarıyor sabahta kabızlıktan kurtuluyoruz keşke en başında alsaymışım

Bu roll on olan istegramda da kaç kez karşıma çıktı acaba o mu dediginjz 

0 oy
önce (233 puan) tarafından

Aynen onu kullan canım bide emer emmez omzuna al hafif vur mutlaka gazını çıkartır rahatlar bide kucağında tuvalete oturtur gibi oturt öyle yapıyorlar kolay oluyor ikinmasi 

0 oy
önce (13,611 puan) tarafından

Lactocol kullanıyorum ama bence hiçbir gaz damlasına iş görmüyor 3 ay o gaz geçmiyor tam

0 oy
önce (3,060 puan) tarafından

Maflor ve metsil kullandik 3 ayda gecti  gazi

0 oy
önce (125 puan) tarafından

Ben maflor probiyotik damla ve sab simlex veriyorum sab simlexten önce nurse harvays damla verdim hiç faydası olmadı ama sab simlex çok iyi geldi kızım 47 günlük bir haftadır çok iyiyiz doktorumuz sütune zeytinyağı koyup verim dedi sizede tavsiye ederim 

0 oy
önce (1,234 puan) tarafından

Bebeğe göre değişir ilk oğluma 4.5 tane çeşit aldım biagio laktokol nurse harveys iki çeşidini de aldım ama hepsi de bir süre sonra fayda etmemeye başlıyordu yani veriyordum yarım saat sonra tekrar başlıyordu ilk oğlum kolikti belki ondan fayda etmedi bize ikinci oğlum için doktor metsil yazdı fayda etmezse özel olanlardan alırsın demişti ama metsil çok güzel kesiyordu sancısını yani dediğim gibi gazın yoğunluğuna bağlı olarak değişiklik gösterir 

önce (1,234 puan) tarafından

Ama ilk oğlumda en beğendiğim laktokoldu biraz daha etkili geldi diğer markalara göre 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 223 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 301 göst.
25 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 147 göst.
26 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,279 soru

23,647,720 cevap

308,272 kullanıcı

...