+1 oy
96 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (106 puan) tarafından

Kızlar nasıl kurtulabiliriz imdattttt

4 Cevaplar

+1 oy
önce (106 puan) tarafından

Sarkma fln da yok taş gibi top gibi. Duruyor

-Reklam-
+1 oy
önce (215 puan) tarafından

sezaryen sonrasi 1. haftada korse takmaya basladim ben gobek yagi yapan seyleri yemedim (muz karbonhidrat) bol u yuruyus vs derken duz bi karbim var su an sadece oturunca birikiyor o da dogumdan once de vardi 

önce (125 puan) tarafından

Ben şuan 47 günlüğüm acaba korseyi şimdi takmaya başlasam faydalı olur mu benimde baya kaldı göbeğim gören hala hamile gibisin diyor 

onlarin carkina tukureyim daha 2 ay bile olmamis dogum yapali normal yani karnin sis ol.adi hemen inen bisey degil karin sarkmasi ayri karin siisligi ayri oluyor ben 2 ayda 10 kilo verdim onun da etkisi var ama vermeden once de 5 6 . ayda inmisti gobegim bunu kafana takma ama korse tak :) faydasi illaki olur daha yeni sayilir dogumun saglikla buyusun

önce (125 puan) tarafından

Sağol canım gerçekten çok canım sıkılıyor bebek görmeye gelenlerin hepsi dogurmadin mi icinde mi kaldı bebek diye dalga geçtiler🥺

3.sezeryanim bide çok zor geçti zaten inşallah iner ya 

ay gorusme bi daha onlarla terbiyesizler bana bir kisi bunu ima etmisti benim devasal bi gobegim vardi gercekten ama imalarimla yerin dibine soktum onu hadsizler sanki biz gormuyoruz kendi bedenimizi 

canini sikma canim istersen her sey olur insallah istedigin goruntuye ulasirsin 🌸

+1 oy
önce (2,202 puan) tarafından

Ben ilk doğumdan sonra 75 kiloydum 62 ye falan indim dümdüz olmuştum korse falan hiç kullanmadim

+1 oy
önce (1,122 puan) tarafından

Sağlıklı beslenme ve spor tabiki :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
0 oy
1 cevap 126 göst.
13 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgiumt (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 399 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 115 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,740 soru

23,639,649 cevap

307,840 kullanıcı

...