+1 oy
224 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (1,526 puan) tarafından

Kızlar bu durum yıllardır var hiçbir isim düzgün gitmiyor bişey göreyim yada alayım beğenirsem başına bişey geliyor kendimden şüphe duyar oldum bu neden olur bilgisi olan varmı yada Duasivarmi  düzelmesi için bir

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,067 puan) tarafından

Birşeyi çok sevmekte nazara neden oluyor. İlk evlendiğim zaman bir perdemi ve sürahimi çok sevmiştim ay çok güzel ya çok seviyorum diyip durdum. Perdem yırtıldı sürahim kırıldı söyleyeceklerim bu kadar. Kem göz değil kendi eşyam ama çok içten sevip söylemek nazara sebep oldu.

önce (1,526 puan) tarafından

Bendeki söylemek bile değil içimden geçirince direk mahvoluyor.dun asansör sertifika için geldiler yoneticiyim korkuyordum sıkıntı çıkacak diye neyseki hicbirseyi yok dediler sevindim para odemiyecegiz ekstra diye hop bugün komşu asansörde kaldı zor kurtardım kadını.istelik 7yildir hicbozulmamisti asansör.esim bir tane kuş gösterdi dün bak çok güzel arkadaşa hediye edeceğim dedi goz ucuyla baktım sabaha kuş ölmüş 😢bir arkadaşain boncuktan bilezgi vardı göz ucuyla baktım öyle ahım şahım sevmiyorum da aslında hım iyimis desem içimden yetiyor kızın künye koptu WC ye düşmüş bunun gibi birsuru sey yıldız düşüklüğü mu ne sebep olurmuş boyleseylere

önce (655 puan) tarafından

Mümkünse kimseye bakma bacım sjsjs

önce (1,067 puan) tarafından

Nazar duası oku canım yıldız düşüklüğünü filan bilmem dünya dua üzerine derler. Sürekli maşallah de.

😁😁😁😁😁nasıl olck ki bakmadan

-Reklam-
0 oy
önce (851 puan) tarafından

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim" "Güç ve kuvvet ancak yüce ve büyük olan Allah'a aittir" maşallah sübhanallah de cnm bazı insanların nefsi ve nazarı büyüktür ister istemez nazar eden insanlar oluyor 

0 oy
önce (697 puan) tarafından

Yıllardır çekiyorum bacı :) öyle saçma sapan şeyler bile dediğin gibi içimden geçirince gidiyor, yanıyor, kırılıyor eşim yakın çevrem artık yeter diyor elde olan bi şey değil kardeşim ile görüntülü konuşuyoruz diyor dur bak camı açayım böyle üstten açılıyor o anda pencere bozuldu :) TL yeni aldı beni aradı ne hoş hayırlı olsun dedim suya düştü o anda :) çocuk masada uyuyordu anlama döndüm ay ne güzel uyuyor diyemedim çocuk ters takla yere ,eşim çorap almış ya çorap nedir dedim oo yeni çorap almışın etiketi kesti sonra ayağına giyerken beşiğe takıldı düştü çorap öyle bir yırtıldı dedi ahh ahh gözün çılmasın neler yaşıyoruz çocuklarıma en çok vuruyorum çok seviyorum o yüzden hep hasta oluyordular özellikle gözleri şişiyordu önlemler aldım :

+çocuklar çirkin diye seviyorum+

+Ne olursa olsun maşallah suphanallah la ilahe illallah Allahu Ekber diyorum 

+ Ayetel Kürsi okuyorum 

+Mümkün mertebe kimsenin evine gidince eşyalara çok bakmıyorum halıya duvara 

+Araştırdım çok güçlü bir enerji varmış o yüzden oluyor yani dile getirmesen bile 

+10 yıldır var trafo gibi de güçleniyor:) bi yengem vardı 100 yaşında ona da bi nazar vurdum vefat etti o ay çok güzel yaşadı falan demiştim 

Bazen kardeş ve aile fertleri diyorum beni WhatsApp grubunda atın size zarar veriyorum

Beni anlatmış gibi hissediyorum şuan oysaki icimden hiç kötü niyetle bakmıyorum yok benim olsa keskefelan diye ama oluyor nedense Ayetel kürsi ye devam bacı m yapck şey yok

önce (697 puan) tarafından

Walla inanılmaz güç var ve bu güç kötüye gidiyor adımız çıkmış cadıya:) 40 dk bir yola çıktık kuzenimle sürekli ışık yeşil yandı dedi ay ne güzel hep yeşilde geçtik bende biliyorum başıma gelenleri güldüm kız o 40 dk yol ne kadar kırmızı varsa durduk artık kuzenim diyor sen yanımdayken unuttum :) yani düşünce gücüyle bile vuruyor,ablam aradı ne güzel kar yağıyor bende dışarıyı attım burda güneş ne güzel 15 dk geçmedi bildiğin kar başladı :))) ayy öyle güldüler dedim mevsimleri değiştiriyorum benden korkun:) herkes bizden kaçıyor ne yapacağız bacı 

0 oy
önce (1,145 puan) tarafından

Bu gaflet ile bakmaktan oluyor. Yani o güzelliği Yaratanı görmemek, o şahsa bağlamak. Maalesef bende de oluyor bazen. Çocuklarıma bile gafletle baktığımda nazarım değiyor. O yüzden her beğendiğime "MaşaAllah, La kuvvete illa billah" diyorum. Bu konu Kuranı Kerim'de anlatılıyor. Çok güzel bir bahçe sahibinin bahçesine nasıl nazar değdirdiğini ve onu uyaran Salih arkadaşını.

Hatta bir Peygamberin ümmetinden 70 bin kişi aniden ölünce, Peygamber Allah'a sormuş neden böyle oldu diye. Allahu Teala da Sen onlara nazar ettin buyurmuş.

O yuzden her beğendiğine "MaşaAllah, La kuvvete illa billah" de kardeşim. Ama yazdığım gibi "çift a" olarak oku. Maşallah veya maşşallah diye değil. Bunlar yanlış telafuz

Çok güzel aciklamissin brnde çoğu şeyi çok sevmekten korkuyorum çünkü neyi çok seversen Allah onu elinden almak suretiyle imtihan eder diye ama hayatın her noktasında böyle bakmak lazım demek ki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 558 göst.
17 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Derya nehirim (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
3 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde tubas (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 463 göst.
22 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,723 soru

23,639,390 cevap

307,835 kullanıcı

...