Yıllardır çekiyorum bacı :) öyle saçma sapan şeyler bile dediğin gibi içimden geçirince gidiyor, yanıyor, kırılıyor eşim yakın çevrem artık yeter diyor elde olan bi şey değil kardeşim ile görüntülü konuşuyoruz diyor dur bak camı açayım böyle üstten açılıyor o anda pencere bozuldu :) TL yeni aldı beni aradı ne hoş hayırlı olsun dedim suya düştü o anda :) çocuk masada uyuyordu anlama döndüm ay ne güzel uyuyor diyemedim çocuk ters takla yere ,eşim çorap almış ya çorap nedir dedim oo yeni çorap almışın etiketi kesti sonra ayağına giyerken beşiğe takıldı düştü çorap öyle bir yırtıldı dedi ahh ahh gözün çılmasın neler yaşıyoruz çocuklarıma en çok vuruyorum çok seviyorum o yüzden hep hasta oluyordular özellikle gözleri şişiyordu önlemler aldım :
+çocuklar çirkin diye seviyorum+
+Ne olursa olsun maşallah suphanallah la ilahe illallah Allahu Ekber diyorum
+ Ayetel Kürsi okuyorum
+Mümkün mertebe kimsenin evine gidince eşyalara çok bakmıyorum halıya duvara
+Araştırdım çok güçlü bir enerji varmış o yüzden oluyor yani dile getirmesen bile
+10 yıldır var trafo gibi de güçleniyor:) bi yengem vardı 100 yaşında ona da bi nazar vurdum vefat etti o ay çok güzel yaşadı falan demiştim
Bazen kardeş ve aile fertleri diyorum beni WhatsApp grubunda atın size zarar veriyorum