+2 oy
443 göst.
önce Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından

Kizlar benim eşimin ailesiyle 6 yıl yaşadım sonra ayrı eve çıktım bunlar bende kalmak istediler birlikte yaşamak bende kabul etmedim elleri ayakları tiiyir bana ihtiyaçları yok yaşlanınca elden ayaktan düşünce tabiki bakarım ama şimdi hayatımı ve çocuklarımın hayatını zehir eddip yıllarca aynı evin içinde yaşamam dedim ve çok büyük kavgalar çıktı neyse diğer eltime kalıyorlar şimdilik arada bana da geliyorlar ama kalıcı değil neyse ramazan diye ilk gün eşime dedim hepsini yemeğe çağır oda dedi bı kaç gün geçsin cagiracam neyse iki gudnur gene dedim çağır ramazan bitti falan bı şey demiyor , az önce gene söyledim niye cagirmiyorsun diye kızarak bana dediki çağırdım kimse ses etmwdi evet hatada hayır diye , ya bunca olaydan sonra bunca eziyetten sonra bu mübarek günde adım atıyorum bunlar neden beni adım atigima pişman ediyor 😏 ben insanların ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum artik

10 Cevaplar

+4 oy
önce (600 puan) tarafından

Eşin çağırmış gelmemişler daha senden çıkmış sonuçta gelmek isteseler gelirlerdi

-Reklam-
+1 oy
önce (2,829 puan) tarafından

Bosver bir daha cagirmayiver.  

önce (112 puan) tarafından

Sonra da bizi eve almıyor diye bütün dünyaya beni kotuluyirlar ☹️

önce (2,829 puan) tarafından

İnsanların ne söylediği ne dusugunduguyle bu kadar ilgilenmeyin.  Bosver ömür su gibi geçiyor ya görmezden gelin.

önce (30 puan) tarafından

Bir kaç gün önce bn bu durumu yaşadm bnm kayınvalidem ameliyat oldu bn ona bakmaya gittim kendisi bnm teyzm olr eşimle tartştılar eşim yanlş bişy demedi eşime dediki gidin bu evden kızmda çok hastaydı hastaneye gitttk gece yarısı sabh eve geldğmzde kaynanam eşyalarımızı hepsini topladı ve bizde gittk kaynanam tüm suçu bnm üstüme yıkmasın mı sen gitmycktn sen bnm kardeişimin kzıydın bn sana ne desmde sen öyle yapmycktn bak hele artk bhane bulamadı şimdi ise bni herkese kötüledi yaptğm iyiliği mahf ettiler o değilde saçı beyazlaşmış din iman üzerine yemin ediyor birde üstüne herkesi bana karşı doldrmş ama bnde bu mübarek günde onları Allah'a havale ediyorum yani uzaklaşmışken boşver gitsin onlardan sana iyilk gelmez gelsede boş bu fırsatı kaçırma bi bakmişsn eltinde kabul etmezse tekrar iyi olrsan yine gelirler boşver sen keyfine bak 

Aynnen Nisanur ne olacak halimiz ya bende onca yıl katlandim en son görümcem yapmasatdin yap diyen mu oldu diye ☹️  e yapmayınca da beni burun sulaleye rezil ettiler

+1 oy
önce (704 puan) tarafından

Gelmek istemıyorlarsa gelmesinler davet etmışsın ister gelırler ister gelmezler umursama bile

1 sn önce .................. (102 puan) tarafından yorumlandı Sonra da bizi eve almıyor diye bütün dünyaya beni kotuluyirl

+1 oy
önce (1,068 puan) tarafından

Anlamadığım şey birlikte yaşamak istesen ayrı eve çıkmazdın zaten ne saçma tekrar birlikte yaşamak istemeleri

İşte sonrada en kotu benim boyel söylediğim için 

önce (1,068 puan) tarafından

Boşver canım takma kafana sen üzerinden atmışsın sorumluluğu çağırmışsın gelmemişler yapacak birşey yok herkese pullu davetiye gönderemem valla gelen gelir 

+1 oy
önce (1,113 puan) tarafından

sen üstüne düşeni yapmışsın gelmiyorlarsa kendileri bilir niye bu kadar kafana taktın 

Cümle aleme bizi eve almıyor diye beni rezil ediyorlar ama bu hal hareketlerini asla soylemiyirar 

önce (30 puan) tarafından

Söylemezler ama Allah bilyo bunu bil Bak bnm teyzem bana bu kötülüğü yaptı kaldı ki elalemin kaynanası yapmyck yada senn kaynanan mı yapmyck seni o kadar çok iyi anlyorum ki bnm dayılarm bni çok severler herks bnm nsl bir olduğumu çok iyi bilirler ama teyzm bni onlara çoo kötülüyo evimde ayrı olmasına rağmen iyilk yapyom ama hep eleştryorlar yardım etsemde o yüzden takma blyom çok zor ama Allahın adaletine sığınıyorum bnde

Off ya neden boyleler kendileri rezil bizide rezil ettiller herkese bütün sülale bemile konuşmuyor onlar yüzünden ☹️

ben olsam sülaleyi çağırırdım

ama onlari cagirmazdim

+1 oy
önce (439 puan) tarafından

Eşine çağırttırma kendin ara çağır evin hanımı sensin. 

Canım benimle konuşmuyorlar meraba meraba

önce (439 puan) tarafından

Olsun sen bismillah de ara.

+1 oy
önce (499 puan) tarafından

Aklın sıra tepki veriyorlar işte.yerinde olsam hiç eşine teklif bile etmem ara diye.bizede aynı şeyi dediler yeni ev yapmıştık köye bunlar bi yükseldi beraber yaşarız diye asla kabul etmediğimi söyledim ben doğum edince  yeme içmeyi ayırdık.soyha kaynanam evde ne var ne yok herşeyi götürmüş tepki olarak.dalga geçer gibi küflü peyniri bırakmıştı yiyelim diye.o gün yiyecek ekmek bile yoktu evde.üzüntüden sütüm kesilmişti.

Boşver o yüzden onlara insanlık lazım değil

Ama git sor en kotu benim en geçimsiz benim onları eve almıyorum falan filan benim istediğim herkes sınırı bilain evim bana eşime çocuklarıma ait olsun çok şey mi ya 

+1 oy
önce (19,741 puan) tarafından

Ay hiç umrumda olmaz birlikte yaşamak zorunda değilim bence gelmedikleri daha iyi sonradan başın ağrımaz çokta lazım değiller 

Öyle ama bütün sülale benimle konuşmuyor onlar yüzünden 

önce (19,741 puan) tarafından

Sülale dediğinde kocanın sülalesi değil mi çokta lazım değil bence :) birlik yaşamayı istemediğim için kötü ilan edileceksem ben kötü olmaya razıyım 

+1 oy
önce (1,723 puan) tarafından

Ne güzel işte davete icabet etmemişler. Ömür boyu bunu yüzlerine vurabilirsin. İş senden çıktı artık

+1 oy
önce (5,143 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama hiç aklınız yokmu Allah aşkına birak gelmesinler sen 1 kere demişsin olay bitti baksana keyfine 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 518 göst.
28 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esmaslan (116 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 106 göst.
13 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde damlaaktas4682 (512 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 110 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 500 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,128 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,737 soru

23,639,618 cevap

307,840 kullanıcı

...