0 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından

Kızlar hamile oldugumu ilk ogrendigim donemde kocam ve kaynanam bi kavga ettiler bende yanlarndaydm kocam snrli bi insan annesine bagrdi anneside bana bagirip karinimi sevindiyosn dedi ve gtti yan dairemzde oturuyorlar bunu derken hamilelgmden haberi yoktu neyse bu olaydan sonra ben baglantimi tamamen kestim esim arasini yarim yamalak duzeltti gidip geliyordu annesine arada hamilelgmide bu arada ogrendiler ama benmle hic bir iletisime gecmedi daha sonra tekrar bi konu patlak verdi kizimi okuldan esim aliyordu (riskli gebeym) yagmurlu gundu kayinpederim esimi arams okuldan cocgu alcakmi annesi ben alym hava kotu dems esimde beni arayp sormasini soylems kayinpedermde ben onu ne aricam dems esim tabi haksz yere oyle laflar soylendgnden cildirmis eve geldi direk annesine gtti kavga ettiler beni cagrdilar benmlede kavga ettiler hakliyms gbi ben sessiz sakn kendi halinde bi insanm bu yonumu kullanarak agizlrna geleni soylediler ben kzimla o evden cktm kendi evime geldim esim kaldi tabi kavgaya devam ettiler kaynananmla yaklask 5-6 aydr aram kotu iyi olmasinida istemiyorum acikcasi sogudum ikisindende eve girip cikarken dahi denk gelmemek icn hzli hareket ediyorum malesef. Esimin bi rahatszlgi olmstu kaynanam ona bakmya geldi bundn 1 ay once bende serklajli gebeym yatiyorum tum gun neyse bu iceri girdi bana bakmiyo ama ne gecms olsn ne hamilelgm icn hayrli olsn hc bi kelime etmdi ama evime geldi oglyla ilgileniyo sadece sen karima hakszlk yaptn dems esim bir ara biliyorum ama ozurmu diliyim ne bekliyosnuz tarzi bisey soylems egosundan benle tek kelime kuramadibende herkes yoluna kafasina girdm cunku boyle daha mutluyum. Benm sorum size su aslnda bu konuda netim ama baska insanlarnda fikrini almak istedm bayram da esim gider yarm saat oturur gelrm ben dedi bende asla gtmem ben dedm esim haklsn gel diye zorlamam diyor sizce gitmemekte haklimiyim buyukler diye her davranisi kendilerine hak goren insanlara tahammulum yok haksizmiyim bir yandn benmde cocugm var diyorum ama boylede davranirmydm bi insana haksz yere hic sanmiyorum  sizce ne yapmaliyim

6 Cevaplar

0 oy
önce (53 puan) tarafından

Uzun olmus kizlar baya ama lutfen akil verin

-Reklam-
0 oy
önce (876 puan) tarafından

Hiç gerek yok gitme insanlar saygıdan alttan alanı ***** sanıyor,  bisver.

Aynen oyle canm sessiz gorunenin tepesine biniyorlar ama artk sessiz durmam tek laflarnda bende yapistrirm saygiyida hakedene vericeksin 

0 oy
önce (515 puan) tarafından

Valla ölüm var da hepimize var . Canının istemediği hiç bişey yapma. Gece başını yastığa daha iyi koyarsın öyle. Eşinde hadi hadi diye darlayici bir tip değil demekki . Kıymetini bil , mesafe iyidir . Nasıl rahat edeceksen öyle yap . 

Ölümü bir ben dusunemem tabiki canm herkes icin var dedgn gbi ikiside 5 vakit namaznda insanlar ama hersey namazla olmuyor insanin kalbide temiz olmali kul hakki yememek kildiklari namazdan daha onemli diye dusunuyorm 

0 oy
önce (19,742 puan) tarafından

Büyüğün büyüklüğüne saygı yaşından değil olgunluğundan olmalı. Yok yere seni kavganın ortasına çekip saygısızlık etmişler hatalı olduğunu göre göre de özür dilemeye tenezzül etmemiş hanımefendi en azından bir hayırlı olsun geçmiş olsun deyip bir adım atabilirdi ( bence özür dilemesi kusura bakma o sinirle seninde kalbini kırdım senin suçun yoktu aslında benim sinirim oğluma idi demesi gerekirdi ) buna tenezzül etmeyene bende etmem açıkçası kayınpederininki ayrı saçmalık karı koca sıfır olgunlukla bu zamana iyi gelmişler 

Kesinlikle birde ikinci kavgada esim babasina annemn esime dedgi lafi biliyomsn sen karini sevndryosn dedgnde kaynperlderm dogru dems annen seviniyodr dedi ben şok oldm oyle uzuldmki hamile bi insana boyle davranmamalilardi ben hakli oldugumu dusunuyorum tesekkurler yorumun icin canm 

önce (19,742 puan) tarafından
+1

Rica ederim canım ❤️ Hayırlı doğumlar olsun sağlıkla gelsin bebeğin 

0 oy
önce (499 puan) tarafından

Sözlü bi tartışmaya girmemişsin,kalp kırmamışsın 

Tam tersi kendileri okullarıyla araları bozuk diye senden hırsını çıkarmışlar.içinden gelmiyorsa gitme.bende görümcelerle konuşmuyorum geçen kaynansmgil iftara hepimizi davet etti bende eşime gitmek istemediğimi söyledim.eşimde annesigilin daveti olduğu için ısrar etti neyse gittiğimizde herkese iyi akşamlar dedim kaynanam dışında kimse ses etmedi.keşke benimde elimde olsada bayramlarını kutlamasam

8 senedr evliyim o kadar kavgaci bi ailelerki herkes birbiriyle surekli kavga surekli kus artk bunaldm toptan kuselm en azndan tekrar kavga ihtimali kalksn aradan benm tek sıkıntım yan dairelerde oturmamz imkanm olsa gidicem oyle bunaldm artk diger ogullarylada kavgalilar o da gelp gtmyor kac aydir sorun kendilerinde ama farkındalarmi asla hep onlar haklidir

önce (499 puan) tarafından

Bizdede durumlar aynı.aynı avlu içinde yaşıyoruz.

0 oy
önce (1,372 puan) tarafından

Asla işim olmazdi.İnsan ektiğini biçer yaptığının karşılığını alır eden bir gün mutlaka bulur ben huzuru mesafede ararım her zaman eşinde istersen gelme demiş ya on bayramda geçse umrumda dahi olmaz ne düşünürler falan diye bile düşünmem hatta bir bayram da gelsin özür dilesinler derim.Benim değerim var ben değerli bir insanım kimse hafife alamaz beni.Biraz kıymet verin kendinize siz vermezseniz herkes parmağında oynatır sizi.

Bu zamana kadar hep alttan alan taraf bendim bu denli bi hakarete ugramamstm ama bu saatten sonra umrumda bile degil dedigin gibi herkes ektigini bicer oturup konussan nasl akli basnda insanlar dersn insanlar kendini boyamaya bayiliyor

önce (1,372 puan) tarafından

Oturup konusmayacaksin işte o kiymeti verince o da övünüp durur 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 107 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 142 göst.
21 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 193 göst.
0 oy