Kızlar bu deri trençkotu cok beğendim ama tam uzun giyemiyorum ben. Sizce terzide kısaltırsam güzel olur mu? Deri olduğu için şüphede kaldım
Bacak boyuna göre ayarlanabilir aslinda neden sorun olsun ki canım boy da mankene göre kisaysa tabiki kısaltır az biraz yani terziye git o sana en doğalini söyler zaten.
Ben 90 cm istiyorum. Biraz fazla kesilecek yani. En iyisi önce terziye sorayım.
Aynada kıyasla canım 90 cm dediğin biyin 155 felan mi dizlerde oluyor sanki
Evet boyum 1.55 :) o yüzden uzun şeyler yakıştırmıyorum
Hiç kestirme benim de var geçen yıl aldım 1.57boyum gayet güzel oluyo dizlerde yaptirirsan çok kısa olmax yakışmaz ben önu açık kullaniyorum
Şimdiye kadar hiç uzun birşey giymedim ya. Yakışmıyor gibi geliyor hep tuhaf hissediyorum :)
Niye yakismasin asil kısa giymen kısa gösterir uzun çok yakışır eminim kardeşim de bende kisayiz ikimizdede deri treckot var uzun giyoruz yinede sen bilirsin cnm kestire bilirsin
Teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alıp deneyecem inşallah yakışır :)
Yakışır kuzum giy guzelce çok kısa değiliz bizden kisalari giyiyo vaalla
Nasıl bir terziye denk geleceğinize bağlı. Aslında yapılır, ama gerçekten iyi biri yapmalı. Şu da var fiyatı da yüksek gelebilir.
Bildiğim kadarıyla terziler deri ürünleri pek kesip bicmez ama ehline denk gelirsen yapar bazıları hüsran oluyor normal kumaşı bile ***** yumuk kesiyor.
1,437,743 soru
23,639,724 cevap
307,840 kullanıcı