+1 oy
147 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (2,601 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar. Bu üründen kullanan var mı acaba? Memnunmusunuz ve beklentinizi karşılıyor mu? Büyük olanlardan alamam yer sıkıntısı malüm. Yorumlar desen öven çok ama tam da içime sinmiyor. Sanki @Nuray kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. @Casperiye @Esma25 @Nature Daphne nacizane fikirlerinize ihtiyacım var, tabii müsaitseniz. ❤️

image

2 Cevaplar

0 oy
önce (6,728 puan) tarafından

image

bacim ben dun bunu aldim :)))  benim oglan oglenleri uyumuyor zirt diye uyaniveriyor oturdugum binada spor salonu var cikip gidemiyorum cck uyurken gdiodum neguzel. neyse aksam esim gelio bak bi bi saat yurim gelim diyorum vay efendim uyucam yok efendim mac var kiza diorum az kardesinle oyna baban da uyuyor evde ikiniz takilin yurim gelim olay oluo .:) sizmisiniz oyle diyen cart diye aliverdim gitti.

önce (2,601 puan) tarafından

Allah razı olsun cnm, fikir edindim sayende. Sende güle güle kullan inşAllah. Canan sen aslında baya zayıfsın ,formunu koruyamamaktan mı korkuyorsun? İştahın mı çok açık? Ben seni çok fit buluyorum. Taş gibi hatunsun 😊🥳

Bende 1.68 boy 72 kilo. En fazla 7 kilo vermek istiyorum. Bu kış 4 kilo aldım

ben 160 boy 56 kilo  ben  zayifligi seviyorum .iyyyy ne igrenc kemik torbasina bak ayyy ne kotu olu gelin gibi denmek bana iltifat geliyor 😂  48 49 larda falan kendimi mutlu ve yagsiz hissediyorum takinti heralde . normal zayifim ama yagliyim vucut sekli olarak mesela basenlerim var pantlondan haffken cikiyor bel kenarimdan nebilim oturunca gobek  katlaniyir falan. skniy fat im aslinda yani yagli zayifim. oyle manken gibi kemigin ustunde azcik et ve deri olmayi seviyorum 😂o yizden yag yakayim diye ve olani kadarini da koruyayim diye didiniyorum. mesela spor yapinca sikilasiyor vucut ama birkac hafta yapmasan saliyor vucudum. bacaklarim surtmeye basliyor kilo almasamda vucut salio . o yizden diyet ve spor hayatimda hep olmasi gereken birsey . istahliyim ama iradeliyim mesela irademe sahip cikarim hep. esim sey der yemiosun yemiyosun haftalarca . sonra bi saliom iki uc gun kotliktan cikmis gibi ne bulursam gömuyorum ac kopek gibiyim o zaman😂😂 ama seviyorum o ozgur tikinma durumunu . iki uc gun ole sonra yine sıkıyorum kemerlerimi iradeli olarak diyete devam ediyoru:)

MaşAllah iradeli olman çok güzel. Görmüştüm daha önce yorumlarını zaten. Kuru .öt olmak istiyorum demiştin 😂 ben iradeli değilim işte. Çok zayıftım aslında, peş peşe tüp bebek 3 sezeryan ee bide yaş faktörü böyle oldum ve n hikmetse çok iştahlandım. Kanser geçmişim var , dirençden düşmemem gerekiyor ama bulunduğum kilo da memnun olmadığım yer tam olarak. Kendime hakim olamamktan korkuyorum açıkcası. Bidahaki ay alırız diyor eşim, inşAllah kullanırım da kenarda kalmaz. Bi de bundan çekiniyorum. Sen düzenli hep yapıyorsun ve sevdiğin belli. 

gecmisolsun canim aynen direncten dusurme kendini . evt seviyorum valla sole benim aslinda calisirken ben bankaciydim oturarak ya isim  kosu bandi aldim bekarken . annemlerin evde terasda duruo evde koyacak yer yokdu ozamanda bole katlanan modeller yokdu o da voit markasi.  asgari ucretten fazla maas aliyordum ozaman 1100 tl aliyordum maas😂 kosu bandimi 1800 e almisti

yani nerdeyse iki asgari ucret kadardi. ama terasa koyduk herdaim cikamiyodum terasa karanlikken korkuyordum kaba insaat seklinde teras kat.falan bide is vikisi aksam usendim kullanmadim pek. onu evime getireyim dedim simdi .annem dedi ben kullaniyorum arada cikiyorumda yukari:) annemde ben gibi kilo verme ugrasisinda hep 😂 yani onu kullanmamistim . bekarken. ama simdi evliyim calismiyorum bosum gun icinde kullaniyorum yani aletleri alipda bir koseye koymam ben . sende koyma bi yarim saat bi saat vovuk uyurken bile kullanabilirsin

Sağolasın ❤️ İyi yatırım yapmışsın ☺️ Belki de sana annenden kaldı bu takıntı. Teyzeye de maşAllah 🤩 yazları köye gidiyor demiştin , aslında o ara sende duramqzmıydı? Gerçi kenara bırakmam yaparım diyorsun, sen hakettin Canan yeni aleti ☺️Bakalım inşAllah bende hakkından gelirim

-Reklam-
0 oy

image

su alttaki de favorilerimdeydi buda maxfit bunu da voit uretiyor servisi voit buda 2 hp motor 10 a kadar cikiyor hizi. benim aldigin 12 tek farki bu. giyatta arada bin tl fark vardi . direk voiti alayim dedim bin tl icin voitin urettigi yan markayi degilde voiti alayim deidm fark fazla olsaydi fiyat farki trendyolda fazla zaten bunu alicakdim maxfiti. hepsiburadada voit baya dusmus voiti aldim direk

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 408 göst.
+1 oy
5 cevap 188 göst.
0 oy
5 cevap 167 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 186 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Husnes (210 puan) tarafından soruldu

Kategoriler