+1 oy
264 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (80 puan) tarafından

Merhaba kızlar bir yıllık evliyim ama  vajinismus teşhisi konuldu. hiçbir şekilde yapamıyorum en son psikoloğa gideceğim. Normal kadın doğum muayenesi bile gidemiyorum.  Böyle olupta atlatan varmı :((

7 Cevaplar

+1 oy
önce (2,533 puan) tarafından

İnternette gördüğüm kadarıyla atlatan çok insan var daha fazla kendine işkence etme bu durumu en kısa zamanda psikoloğa git derim inşallah faydası olur ama baktın olmadı bunu tedavi merkezleri var internette bazı doktorlarda hatta anlatıyor belki onlarda ışık olur sana

-Reklam-
+1 oy
önce (160 puan) tarafından

Bu vajinismus ne oluyor anlamıyorum biri bana açıklasın açık ve detaylı bilgi 

0 oy
önce (2,927 puan) tarafından

Çocuğun var mı? Doktora bu sebeple hiç gittin mi ( merak sadece) Geçmiş olsun bu arada, herşeyin bir çözümü var

önce (80 puan) tarafından

Çocuk yok Doktora gittin vajinal botoks yaptırdım Hatta doktorun ısrarıyla bir iğne vajinayı uyuşturuyor herhalde ama hiçbir etki etmedi Terapiye git dedi

önce (2,927 puan) tarafından

Acaba psikolojik neyle alakalı? Burada arada soruluyor vajinusmus , yardımcı olan çıkar inşallah,  hatta gün gelir sen yardımcı olursun başkalarına

0 oy
önce (422 puan) tarafından

İki çocuğum var desem ven bi doktordan destek almadım eşimle atlattık ama size tavsiyem bi doktora gitmeniz

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Aynı sorun bende de vardı doktora gittim dediğin gibi uyuşturucu krem vesaire verdi fakat çözüm olmadı Terapiye gittim 10 günde çözüldü terapiyle muhakkak terapiyi öneririm Onun dışında bir çözüm olduğunu zannetmiyorum

0 oy
önce (1,145 puan) tarafından

Ben eski bir vajinismus hastasıyım kardeşim. Süreç uzadıkça ilişkinize zarar verir. O yüzden özellikle vajinismus tedavisi veren bir jinekolog ile tedavi olman. Ben Süleyman Eserdağ Hera klinikte tedavi olmuştum 2013 yılıydı. Üç günde çözüm diyordu. Gerçekten çözüldü ama sonrasında psikologtan destek almak şart. Çünkü bu sefer de cinsel isteksizlık kalabiliyor. Onu da hipnozla çözüyoruz demişti doktor ama ben maddi durumlardan ve şehir uzak olduğu için devam edemedim.

İlk etapta psikolog işi uzatır. Aylarca sürüp sonuç alamayanlar vardı. Bu şekilde insanın enerjisi de tükeniyor. 

önce (525 puan) tarafından

Vajinismus olduğumuzu nasıl anlarız cnm şimdi afersizn ilişki esnasında canm aciyr çekiyorum kendjmi yâda ters şekilde dönüyorum ama afersinz vajindan giruyrz ilişkiye yani arkdan değil yanlış anlaşılma olmasın öyle daha ckk canm aciyr cekyrm kendimi geri eşimde sinir oluyr sevmyr hata bu yüzden ztn kendjnj cekyrsn ne diye girek dyr  haklı bjr nevi

0 oy
önce (215 puan) tarafından

evet benim bi yakinim boyleydi ve atlatti korkacak bisey degil asla bu arada korku kaynakliysa eger 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 66 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 257 göst.
21 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansevv04 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 320 göst.
20 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 51 göst.

Kategoriler

1,437,737 soru

23,639,618 cevap

307,840 kullanıcı

...