+2 oy
78 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (270 puan) tarafından

Size buradan sizi tanımadan iyilik eden birine minnet duyarmisiniz.yataga başınızı koydugunuzda rabbim sende onun önüne çıkar 🤲bu zamanda iyiki kalbi güzel insanlar var.sadece bebeme bez gönderdi ama ben çok minnet ediyorum yani sizede sormak istedim

1 cevap

0 oy
önce (134 puan) tarafından

Bende çok minnet duyarım canım asla unutmam yapılan iyiliği hatta kalbimi kırdı diyelim yaptığı iyiliği hatırlarım ve yumuşar hemen kalbim. Ne biliyim aşırısı zararlıdır belki ama bir iyiliğin 40 yıl kölesi oluyorum. Bunun zararına da çok gördüm.  Yani iyilik yaptı evet ama sonra kötülüğü dokundu diyip mesafe koyabilirim ama yapamıyorum maalesef.

Ama insanlar benim iyiliğimi değil hatamı görüyorlar bu da ayrı bir çelişki.

önce (270 puan) tarafından

Bende yani her yattığımda hemen aklıma geliyor Allah razı olsun diyim öyle uyurum genede güzel bence insanın içi ısınıyor bebeğime bayramlık almış illam dedi yolluycam iyilik iyidir diye bı söz varya gerçekten öyle 

önce (134 puan) tarafından

Evet hatta ben abartıp başkasına iyilik yapanlara da Allah razı olsun diyorum :) gerçi böyle olması lazım galiba. Ne güzel canım Allah daim etsin hep iyi insanlara denk getirsin ne güzel sevaba girmiş bir çocuğa iyilik yapmak onu sevindirmek daha bir sevap bence :) benimde arada aklıma gelir şu bana zamanında şu iyiliği yapmıştı Allah razı olsun derim. Veya sabah biri iyilik yaptı diyelim uyuyana kadar bulaşık yıkarken otururken yemek yerken aklıma gelir Allah razı olsun derim.

önce (270 puan) tarafından

😊

-Reklam-

İlgili sorular

+3 oy
1 cevap 128 göst.
0 oy
10 cevap 308 göst.
3 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 285 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Elfu (909 puan) tarafından soruldu
+3 oy
0 cevap 261 göst.

Kategoriler

1,437,746 soru

23,639,751 cevap

307,841 kullanıcı

...