+1 oy
201 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,937 puan) tarafından

Kızlar 4 yalında oğlum var odada bırakıp gidyorum mutfağa gelan kaç saat olursa olsun öylece uzanıp yatyo hiç bişey yapmıyor resim çiz oyuncak oyna diyorum hiç birini yapmak istemiyor sadece arada tablet versem bileyler izliyor onun dışında hep aynı gün boyu yatyo öylece. Bu yaş gurubu sizin çocuklar neler yapıyor. Ben bu çocukla vakit geçirmeyede yetişemiyorum 10 aylık bebeğim var onların yemeğidir temizliktir derken ben evde hiç oturamıyorum bile zaten. Ben bu çocuğa ne yapabilirim çocuğun yaşam enerjisi yok resmen.

15 Cevaplar

+3 oy
önce (525 puan) tarafından

Seni endiselendirmek istemem ama bana pek normal gelmedi geneli düz duvara tırmanır o yaş grubu erkek çocukların benimki hiç yerinde durmaz sürekli evi dağıtır yeni bı şeyler üretir oyun oynamak eğlenmek için oyuncakları ev eşyaları tabi arada durgunlasir beş on dk telefona bakar sonra oyuna dalar koşturur zıplar oyuncaklarla oyun kurar gün boyu aktif  öylesine uzanıp durduğunu hiç görmedim. Doğuştan öyleyse belki de normaldir ama mutlaka pedagoga gotur derim.

önce (1,937 puan) tarafından

Ya ilk çocuk olduğu için her şeyi benle yapmaya alışmış tek başına oyun kuramıyor her şeyi benden bekliyor kıyafetini giydirmemi yemek yedirmemi her şeyi benden bekler. Ben yanında bileyler yapsam yapar bende çok yoruldumya

Ama gereksiz aşırı bir şekilde konuşyor çok fazla konuşur.

önce (7,904 puan) tarafından

Kötü alıştırmissin benim kızım 3 yaşından itibaren kıyafetlerini koyarım önüne alır giyer . Beceremedigi yerde müdahale ederim ya da çok geç kaldiysk hızlı hızlı giydirir çıkarım. Yemeği yine aynı . Çocuk birazda kullanıyor seni . 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,216 puan) tarafından

Gidip bi genel kan tahlili yaptırın  vitaminlerine tiroidlerine hep baktirin

Vitamini eksilmiştir çünkü hiç yemek yemez. Hep yemek ye desem psikolojisi bozulyo yemek ye desem haslsizim diyor ben yedirince yiyor ama hiç kendisi yemiyor.

önce (2,216 puan) tarafından

Eee ne bekliyosun canim götürsene

+1 oy
önce (504 puan) tarafından

Tableti verme bnece alınca zaten uzanıp izliyir demek ki benim 6 yaşına girecek yarın benden tablet istiyor oda kuzenlerndr var diye ama ben almiycm geçen gün dışarıda oyuncak istedi aldım ama tableti almiycm benden oyuncak işte ama onu şuan değil dedim 

Bu durum normal değil troitleri yavaş çalışıyor muhtemelen halsizlik vs. Olur hiç bişey yapmaz 

+1 oy
önce (1,650 puan) tarafından

Bu yaş grubu genel olarak bayağı hareketli oluyor. Daha sakin çocuklar elbette vardır ama, yorumlardan anladığım kadarıyla bayağı size bağımlı şekilde büyümüş. Hem oyun, hem yemem-içme konusunda. Ki sağlık açısından da çok kötü. Tüm gün hareketsiz şekilde yatmak hiç iyi değil. Bence en kısa zamanda oyun grubu, anaokulu, herhangi bir spor dalı, artık ne ise o, bir şeye gitmeli. 

0 oy
önce (7,904 puan) tarafından

5 yaş kızım düz duvara tırmanır duvar bulamazsa gelir kafamın üzerinde zıplar durur eskilerin deyimiyle totosunda kurt var gibi bir dk yerinde durmaz hep öyleydi. Bazen bende bir 5 dk uzansin durulsun istiyorum ama nafile ... 

0 oy
önce (1,063 puan) tarafından

Oğlum bu nisanda 4 yaşında olacak arabalarıyla oynar evde motorunu sürer çizgi film izler bazen lego koysan yapar ama özellikle arabalarıyla seve seve oynuyor oyun grubuna mı versen acaba bende verecektim ama evime çok uzak diye veremedim doğrusu önümüzdeki okul açılışında ana sınıfına gidecek 

0 oy
önce (1,434 puan) tarafından

Canım benmkide üşengeç yürümeyi falan hiç sevmez ağır genelde ama evde enerji oluyo sabit kalamaz erkek çocuğu illa biraz tuaf geldi halı olmayabilir mi bence bir doktora götür değerleri düşük olmasın en tembel çocuk için bile o kdr olmaz canım erteleme lütfen götür küçükken bende hastalık geçirdim ve hatırlıyorum sadece yatardim halim hiç olmazdı 

0 oy
önce (8,236 puan) tarafından

Benim kızımda aynı 3 yaş olacak neredeyse. Ben pedagoga götürdüm sık sık park oyun grupları önerdi. Senin için oyun grubu değil de kreş şart canım bende 4 yaşında kreşe vereceğim.

0 oy
önce (20,701 puan) tarafından

Oğlum 4.5 yaş. Usengectir falan ama seninki gibi değil. Tablet TV izlemesin o xaman. İyice uyuşmuş sanki çocuk. Boş durunca kalkar heralde 

0 oy
önce (5,143 puan) tarafından

Hayalimdeki çocuk 😁😁😁

Şaka Bir yana bana hiç normal gelmedi yorumlarda ilk çocuk filan demissin ama alakası yok 

Benim ilk ikisi vefat etti büyük oğlumun üstüne titredik onuda doğacak ve ölecek diye bekledik 

Şuan birak düz duvara tırmanir sabah kapının sovesinden yukarı tırmanmaya çalışıyordu  dakika duru yok 

Benimde 2 buçuk aylık bebeğim var ama büyüğüne daha çok Zaman ayırıyorum 

0 oy
önce (6,147 puan) tarafından

Anaokula gönderiyorum ama uzanmiyorda hep bna dyor skldım çok skldım TV aç tablet ver telefon ver dyor vermiyorum resim.ciz etkinlk yapalimm falan istemiyorim dyor braz çiziyor yalandan elim acıyor dyor

0 oy
önce (1,083 puan) tarafından

Bı rahatsızlığı vardır belki bı doktora götürün bence

0 oy
önce (655 puan) tarafından

Boş boşmu uzanıyor yoksa tv acikmi

0 oy
önce (3,176 puan) tarafından

Hic totosunun üstüne oturmaz 😅

0 oy
önce (5,284 puan) tarafından

4 yaş kızım var hıc boş boş yattgını görmedim