0 oy
251 göst.
önce Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Merhaba kızlar,kız kardeşim evleneli 9 ay olucak eşi hep ağzı küfürlü ,ilk bı kaç ay öyle değildi tabi sonradan gerçek yüzünu göstermeye başladı severek evlendi buarada nisanliyken ve ya sevgiliykenboyle değildi belli etmedi daha doğrusu hatta çok iyi davranıyordu.

Gelelim konuya eşinin zoruyla hamile kaldı kardeşim, kardeşim istemiyordu hazır değilim çocuk bakmaya diyordu ,ondan sonra iyi rollere girmeye çalıştı eşi bı şekilde ikna etti ve kardeşim şimdi hamile daha yeni iki aylık ,kardeşim hamile kalır kalmaz eşi yine eski yüzünü gösterdi başka ortamlarda evde olsun yada başka yerde kardeşime küfür hakaret onu küçük dusuruyor ağzı alınmayacak küfürler kullanıyor herkezin yanında kardeşim de buna sessiz kalıyor konusupta kendimi yormak istemiyorum diyor bende ona diyorum ki o sana ne dese ne yapsa sende aynısını yap diyorum yine aynı .ve kardeşimin piskolojisini bozdu bebeği aldiracam kendi cabamla diyor bunu aileden bı tek bana söyledi kimse söyleme dedi .yapma etme günah desemde ikna edemedim ,madem öyle yapicaktin yapaksin hamile kalma saydın dedim şimdi bana akıl verin yazdıklarınızi onada gosterecem ki bilsin hatasını bebeği aldırmak canına kiymakta ne bı akıl verin kızlar kusura bakmayın uzun oldu 

7 Cevaplar

+2 oy
önce (19,669 puan) tarafından

Kurtulması gereken bebek değil o adam bence 

-Reklam-
+2 oy
önce (980 puan) tarafından

Eee cocuk dogduktan sonra esi bu yuzunu gosterseydi oldurecek miydi cocugu ayni sey kocasina kizip neden sunirini cocuktan cikariyo peki cocugu aldirsa nolacak bosanacak mi madem oyle cocuguna kiymadan bosansin 

+1 oy
önce (1,611 puan) tarafından

Buradaki sıkıntı bebek değil ki. Daha evliliğin başında iken, ipleri ya koparacak ya da o göz dağını verecek. Normalde eş ile ilgili sorunlar 3.kişilere anlatılmaz ama bu tür büyük durumlarda aile büyüklerine bir kereliğine mahsus söylenebilir. Söylenmeli ki, daha ilişkinin başında çantada keklik olmadığı anlaşılsın. 

Eşinin bir silkelenmesi lazım.

0 oy
önce (270 puan) tarafından

Başta düşünüp ikna olmayacaktı o küçük cana kıyamaz asla düşünmesin onun ne suçu var 

önce (6 puan) tarafından

İşte bende diyorum anlamıyor ,

0 oy
önce (30 puan) tarafından

Bebeğini aldırmazsn şuan kardeşinizi canı çok acıyor çok zor bir süreçten geçiyo ama ne olursa olsn aldırmazsn şuan karnıma belki tam olarak bilmyo o duyguyu ama evlat p kadar güzel bir duygu ki kokusu teni evlat insanın yaşama sebebi tek yol bebeği aldırmak değil aldırda sanki eşi düzelcek mi Ölümden başka herşeyin çaresi vardır eşiyle knşsun gerekirse bir süre ayrı kalsınlar çok çatşma olmadan nasıl olr bilemem ama Rabbim yardımcınz olsn kardeşiniznde 

önce (6 puan) tarafından

Şuan doğru dusunemiyor öfkeli ,ve kızgın piskolojikmen çökmüş durumda bişey diyorum beni tersliyor illa kendi bildiğini yapacak 

önce (30 puan) tarafından

Bol bol kuran okusn Rabbizmde yardım istesin hormonları çok alt üst olmş şuan onuda anlamak lazım kardeşinizi yanlız bırakmayın çok pişman olck. Belki eşi düzelir bilemeyiz ki herkesin evliliğinde zaman zaman inişler çıkışlar olabilir tabi savunmuyorm kardeşinizin eşini ama belki bir ihtimalli düşünmek lazım olmzsa bile masum bebeğin ne günahı  var ki 

önce (6 puan) tarafından

Ya tabi hepimiz ilk yıllarda bu aşamadan gecmisizdir herşey yerine oturana kadar bebeğin doğup böyle bir ortamda büyümesinden daha iyi aldırmak diyor benden uzakta maalesef şehir olarak ama her gün konuşuruz ona yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince 

0 oy
önce (1,050 puan) tarafından

Bence de bebeği değil kocayı aldırsın. O adam adam olmaz asla. Düzelir diye beklemesin. 

0 oy
önce (8,200 puan) tarafından

Bebek konusunda bir şey diyemem ama ağzı bozuk yola gelmeyen bir eşi varsa kesinlikle bu hakareti kendisine yakıştırmadın gurulu olsun ayrılsın. Kimse kimsenin kahrını çekmek için evlenmiyor. Ya adam olacak insan gibi davranacak ya da ayrılacak. Ayıyı adam edecek değil yani. Gitsin mağarasında yaşasın.

önce (8,200 puan) tarafından

Bir de akıl var mantık var sen arsız bir insanın yanında sessiz kalırsan daha fazla yüz bulur. Bi kendine gelsin sen kimsin de benimle bu şekilde konuşuyorsun desin. Nasıl sessiz kalıyor. Balık baştan kokar. Daha cicim ayları 9 ay nedir ki el üstünde tutması gerekiyor. İlerleyen yıllarda daha da beter olacak. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 655 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 873 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
65 cevap 1,777 göst.
21 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Su_0987 (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,216 soru

23,631,508 cevap

307,383 kullanıcı

...