Merhaba kızlar,kız kardeşim evleneli 9 ay olucak eşi hep ağzı küfürlü ,ilk bı kaç ay öyle değildi tabi sonradan gerçek yüzünu göstermeye başladı severek evlendi buarada nisanliyken ve ya sevgiliykenboyle değildi belli etmedi daha doğrusu hatta çok iyi davranıyordu.
Gelelim konuya eşinin zoruyla hamile kaldı kardeşim, kardeşim istemiyordu hazır değilim çocuk bakmaya diyordu ,ondan sonra iyi rollere girmeye çalıştı eşi bı şekilde ikna etti ve kardeşim şimdi hamile daha yeni iki aylık ,kardeşim hamile kalır kalmaz eşi yine eski yüzünü gösterdi başka ortamlarda evde olsun yada başka yerde kardeşime küfür hakaret onu küçük dusuruyor ağzı alınmayacak küfürler kullanıyor herkezin yanında kardeşim de buna sessiz kalıyor konusupta kendimi yormak istemiyorum diyor bende ona diyorum ki o sana ne dese ne yapsa sende aynısını yap diyorum yine aynı .ve kardeşimin piskolojisini bozdu bebeği aldiracam kendi cabamla diyor bunu aileden bı tek bana söyledi kimse söyleme dedi .yapma etme günah desemde ikna edemedim ,madem öyle yapicaktin yapaksin hamile kalma saydın dedim şimdi bana akıl verin yazdıklarınızi onada gosterecem ki bilsin hatasını bebeği aldırmak canına kiymakta ne bı akıl verin kızlar kusura bakmayın uzun oldu