+1 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından

Arkadaşlar erkek diyip kız yada kız diyip erkek bebeği olan var mı kaçıncı haftalarda aldiniz tahminleri ve sonucu. Belirtilere uyuyor muydu cinsiyetleriniz 

5 Cevaplar

+1 oy
(55 puan) tarafından

Cnm bana 14 de erkek gibi dedi hatta %95 dedi şimdi bugün gittim 16 Başka  bi doktora gittim oda şuan kız gidi dedi bacak arasi boştu bugün

(68 puan) tarafından

İnsan hangisine inanacak insallah gönlüne göre olur canim

(55 puan) tarafından

İnşanlah  cnm  2 oğlum var tabiki gönlüm kız ama Allah ne verirse öncelık saglıgı 

(68 puan) tarafından

Yaa insallah sağlıklı hayırlı bi kız evlattir.. bana da 15 haftalik kız dediler sonra erkek dediler ama hala inanasım glmiyor:/ benim de bir oğlum var

(55 puan) tarafından

Ah cnm sende bendensin bana kız dedi ya hiç inanamıyorum o yüzden biraz daha büyümesi iyi olur heralde net belli olmak işin ama bacak arasi boştu bugün baktiginda inşallah senlnde gönlüne göre olur 

(68 puan) tarafından

Amin amin inşallah detayliyi bekliyorum bende artık nasip hayırlısı sagliklisi ne ise o olsun 

-Reklam-
+1 oy
(3,257 puan) tarafından

İlk hamileliğimde 12 haftalıkken gitmiştim erkeğe benziyor dedi 17. Haftada gittiğinde kız dedi ve kızım oldu şimdi yine hamileyim buna da 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi dün riskli gebelik bölümden randevum vardı detaylı bakıldı erkek dedi 

(68 puan) tarafından

Allah kucağınıza almayı nasip etmiş sagsalim 💗 iki meyveyi de tattircak insallah Rabbım size :)

0 oy
(4,291 puan) tarafından

Tüm belirtiler kızdı, tüm cinsiyet tahmini zırvaları kız dedi ama oğlum oldu :)

(68 puan) tarafından

Allah bağışlasın masallah :) hurafeler hep dimi hiç biri tutmuyor 

(4,291 puan) tarafından

Hurafe aynen. Annem bile senin cildin bozuldu emin misin erkek olduğuna sen bi çirkinledin demişti :)

(68 puan) tarafından

Hahah :) Allah sağlık versin insallah erkek kız insan elbet olmayanı istiyor 

(4,291 puan) tarafından

Akıl, ruh, beden sağlığı yerinde olsun inşallah. Bir oğlum var bir kez daha oğlum olsa çok mutlu olurum

(68 puan) tarafından

Amin insallah en başta sağlık ❤️

0 oy
(351 puan) tarafından

Neyi tahmin ettiysem tersi oldu bende

(68 puan) tarafından

:) bnde hep oyle olur erkek hissettim bu sefer ama yanılmadım sanırım ilk defa 😂

0 oy
(1,126 puan) tarafından

11 hafta söyledi erkek dedi erkekte oldu 😊

(68 puan) tarafından

Sanslisiniz :)

(1,126 puan) tarafından

Yani ultrasyon aleti ile alakalı bence iyi kaliteye net görünüyor 

İlgili sorular

Kategoriler

1,445,775 soru

23,751,928 cevap

314,865 kullanıcı