+1 oy
253 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (58 puan) tarafından

Hanımlar merhaba benim reglim 9 gün sürüyor ve en son 27 sinde hasta oldum. Banyo yaptıktan sonra 10 gün geçti. İki gündür yine kahverengi akıntım geliyor ara ara. Açıkçası hiç bir doğum kontrol yöntemine de tam güvenmediğim için tedirgin oldum. Bu akıntı neden olur bilginiz var mı?

2 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Adetin bitti ertesi gün lekelenme olduysa bu icerde kan pihtisi kalmış olma ihtimali demektir sonradan idrarla ikinma ile bisekide çıkıyor dışarı. Ama adetin bitmiş 10 gün geçmiş üzerinden enfeksiyon da olabilir. Gebelik için bilemedim nadir olsada dollenme sureci gerçekleşen üstüne de adet gören var üstüne görmenin dışında bisey bu ama yani en son münasebet nezamandi korunma yöntemi var mi geri çekilme ile mi ? Değerlendirmek lazım lekelenme genelde adet dönemine denk gelir belki birkaç gün öncesinden birkaç gün sonrası gibi adet görülmez lekelenme oluşur kısa sürer. Korunmasız bi ilişki gerçekleşti de üzerine adet denk geldiyse ons rağmen bir iht8mal de olsa çok düşük de olsa vardır ama sizde eminseniz. Şubat 27 SAT ise ohalde sonraki adeti beklemek daha sağlıklı olacaktır. Enfeksiyon da olabilir ordada bi hasar meydana gelir aşınma gerçekleşir ve kanama oluşur hafif hafif. 

(3 puan) tarafından

Bende size bişey sormak istiyorum. 1 ağustos reglimin son günüydü sadece akıntım vardı ilişki yaşadım . 1 hafta sonrasında kahverengi akıntı gelmeye başladı 4 gün boyunca ve 4 günde 4 adet ped kullandım . 5. Gün ise yani bugün kırmızı gibi gelmeye başladı neden olabilir? 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Takip et canim cok sebebi olabilir sadece gebelik dite dusunme

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 303 göst.
0 oy
6 cevap 387 göst.
29 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,499 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,490,160 soru

24,354,140 cevap

346,644 kullanıcı

...