+1 oy
56 göst.
Diğer kategorisinde (293 puan) tarafından

Kızlar Diyarbakırdan Antep'e gezmeye gidiyoruz hayvanat bahçesi gezcez başka nereler var giyim için gezilecek vs 

1 cevap

0 oy
(4,857 puan) tarafından

Öncelikle hayvanat bahçesi büyük olduğu için insanı cok yoruyor zaten. Çocuk varsa mutlaka yanınızda arabası falan olsun gezmesi kolay olur. Onun dışında bakırcılar çarşısı gezilir almacı pazarı gezilir. Tahmis kahvesinde menengiç Kahvesi içebilirsiniz metanette beyran içip katmer yiyebilirsiniz. Çıtır lahmacun var orda lahmacun yiyin mutlaka. İmam Çağdaşta baklava.. onum dışında şuan her yerde ramazan sokağı kuruldu millet camisini gezip ramazan sokağına bakabilirsiniz yada festival parkta var onada gidebilirsiniz. Şuan aklima gelen bunlar. Hanları müzeleri cok fazla var onlar bi günde gezilmez zaten o yüzden yeme ağırlıklı yerleri yazdim malum gastronomi şehri ♥️

(293 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim çok güzel açiklamssiniz gezmeye çalışacağız 

önce (63 puan) tarafından

Kaleminize saglik ne kadar guzel yazmışsınız ama Kalesini unutmuşsunuz kalesi de çok iyiydi 

önce (137 puan) tarafından

Antepde 4 senedir gezecek yer bulamayan ben :D kalesi gezilebilir evet kalenin çevresinde oyuncak müzesi hamam muzesi falan var ben yemek için en çok bisirici yi begeniyorum et kalitesi çok iyi ama tercih meselesi tabiki:) bide benim gibi bunyeniz çok alışkın değilse gördüğünüz herseyi yiyip sonra hastanelik olmayın haa birde Dülük baba Zeugma müzesi falan var 

önce (4,857 puan) tarafından
+1

Kalenin durumunu bilmediğim için yazmamıştım en son depremde hasar almıştı. Ama evet gezilebilir eğer açıksa. Öğrenciyken çok giderdik ondan sonra hiç gitmedim 🥰

önce (4,857 puan) tarafından

@Bayankeyif bişiriciye gidecem birgün bende merak ediyorum Instagram'da sürekli karşıma çıkıyor adam biraz itici ama mekan önemli kebabı severiz 😅

önce (137 puan) tarafından

Adliyenin oradakine git iki şubesi var galiba ben düğün yemeğinde bile orayı sectim sahibinin Kendi oğlu falan da orda çok güzel gerçekten antepde heryere gittim imam cagdas kebaphan vs vs bence en kalitesi orası tavsiye ederim :) 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 176 göst.
0 oy
3 cevap 137 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.