Şimdi bu benim fikrim yukarıda sormuşsun sorunu.
Eşin bira,sert cikismis keşke yapmasaydı ama gereksiz gördüğüm bazı şeyler var canım.
Damak emzik , biberon zeytin yağı bunları fazla gerek dışı buluyorum ben bunların hiçbirini almadım belediye hosgeldin bebek paketi hazırlamış içinden çıkmıştı.
Madecassol , hametan bunları sağlık ocağı sana da direk yazabilir. Ecz ye ekstra ücret verme git yazdir. Pişik kremi alma git hametan madescar felan yazdir göğüs ucu yarasına da kullanabilirsin.
Müslin bez disarda emzirme konusunda lazım zibin için de önerim 6,9 aya kadar çıkma 3 ,6 aya kadar al 2 şer tane vakit geldikçe hem aradan zamanda geçer eşini maddi olarak toplanmasına musade etmiş olursun. Maddi olarak idare etmekte fayda var canım. Bakamicaksa yapmicak gibi bi yorum yapamam çünkü bu iki taraflı istenen bi durum. İdare etmenizi öneririm birazdaha asıl aciliyetlileri almanızı öneririm mesela kremi yazdırın orays vereceğinizi gidin iki zibin alın beşik , rutin bez alcaksiniz. Dönem çok zor bi dönem hersey ateş pahası maddi durumunz hakkında bilgim yok ama zorlandığını hissediyorum eşinin.
Ben beşik aldım Müslim aldım battaniye aldım bebek bezi lohusa pedi depend olmak zorunda değiliz kalın tampon pedler de var ondan aldım yetti.ates olcer almıştım göğüs sagma aldım doğumdan sonra Manuel olanı. Tikanmisti.
Ama önerim hepsini bianda alma bi ay battaniye Müslin bez zibin alman
Öbür ay başka şeyler Öbür ay yine başka şeyler orantılı pat edip almanı öneririm ben oğlumu kucağımda yıkadım yukarıda lazım olan var ama önerim aciliyet öncelik olsun .
Esinle bu şekilde konuşursan pay pay zaman içinde almayı sıkıntı çıkmaz diye düşündüm.
Bianda almak çok sıkıntı olabilir.
Sende heveslisin seni anlıyorum sanada bisey denemez.
Ben hamileliği öğrendim başladım mendili muslini çorabı zıbın i bezi azar azar alıp alıp koydum besigini battaniyesi 9 ayda yavaş yavaş tamamladık