+3 oy
1,045 göst.
Astroloji & Burçlar kategorisinde (7,236 puan) tarafından

image

yorumlari alayim kizlar nasil olmus  benim icime sindi

28 Cevaplar

+2 oy
(3,150 puan) tarafından

Yeni mi yaptırdın kizz vallahi hayat sana güzel 😂

(7,236 puan) tarafından

he demin geldim eve aynen :)

(248 puan) tarafından

Acı dımı canım yapılırken ?

(7,236 puan) tarafından

anestezik krem suruyor ilk ustler cercevesinkuyruk kismi sadece gidiklanir gibi aman aman aci yok. dipler ve  goz pinarima dogru olan kisim haff acidi. aslinda aci degilde  rahatsiz  gicik bir his ay yeter artik yaa diyesi gelio insanin minik minik çimdikleme

hissiyati gibi  titresimli. rahatsiz edio insani acidan ziyade. kaş gibi jiletle kesi ciz cirt yapilmio oyle acisi yok kaş baya acitio

-Reklam-
+2 oy
(3,954 puan) tarafından

Gayet güzel olmuş canmp

(7,236 puan) tarafından

sagolasin cnim. ❤️

+2 oy
(404 puan) tarafından

Gözlerinin güzelliğine odaklandm maşallah 🥰

(7,236 puan) tarafından

saol canim o senin kalbinin guzelligi❤️

(404 puan) tarafından

Sağol canım 🥰♥️

+2 oy
(441 puan) tarafından

Güzel olmuş da önce kaşlarını alsaymışsın

(7,236 puan) tarafından

kaslari. haftaya rutus olacak baska bir yerde yaptirmistim kasimi o tuzden almadim rutus yapacak kisi almasi lazim ya

(441 puan) tarafından

İyi bir tık kalın yaptır istersen daha gösterişli durur

+1 oy
(2,758 puan) tarafından

Kalıcı eyeliner  dövme gibi mi :D 

(7,236 puan) tarafından

degil diyorlar tam  deri alyina isleyip tikamadigi icin gozenekleri siliniyor ya zamanla . abdest falan gecer diolar da bakalim allahtan hayirlisi biz abdest gecer niyetiyle yaptirfik umarim uc dort yil cnabet gezmem😂😂😂

(681 puan) tarafından

Ay hiç gülecegim yoktu😂bi ara tırnak yapanlarda uzun cadı tıtğrnaklarıyla abdest alınır diyorladı kim bilir senin gibi kac kişi inanarak yaptirdi😂

(681 puan) tarafından

Haa bu arada yorum arasına kaynadım hakkınlzı helal edin süper görünüyor gözlerinde ayrı bi güzellik katıyor

(823 puan) tarafından

Abdets geçiyor canım kalıcı olmadığı için gözenekler açık olduğu için iki ay sonra tamamen silinir hatta soluyo böyle yeşilimsi bı renk aliyo çok kötü duruyo keşke hep böyle kalsa çok güzel olmuş gülerek kulln

(2,758 puan) tarafından

Teşekkürler kizlar 🌸 çok severim ama çekmeyi bilmem ama gidip bunuda yaptiramam dediğin gibi soluyor bende hemen soğuyorum 

+1 oy
(155,674 puan) tarafından

begenmedim goz lapagin 1 tık kaldirilmali

(7,236 puan) tarafından

giz kapagim mi yoksa eyelinerin kuydrugunumu dion:) goz kapagima yapacak bise yok kiz😂onuda yaptiracam desem annem azima scar😂😂 kocami her turlu kandirirm kocam sorun degil annemden izin almak mesele😂😂 annemden korkmasam kocami kaale bile almam da😂

her ikiside ama goz kapagi onemli cunku bayagi dusuk

(649 puan) tarafından

Sevda sokma kız şunun aklına

(7,236 puan) tarafından

he yaaa valla bi takarsam aboioww  o islere girismiyim hic daha incelikli ugrasilacak yerlerim var kafama takdigi

var😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

+1 oy
tarafından

Resmi görünce nicke bakmadan dedim aha benimki yine ne yapmış 😀 güzel olmuş canım güle güle kullan şimdi soruya gelelim acıdı mi bir ikincisi bunu yapınca abdest geçiyor muymus yoksa bende bakayim

(7,236 puan) tarafından

uyusturucu krem suruyor bi kuyruk kismini yaparken suruyor sonra ic kismi yaparken bi tur daha yeniliyor. 1 bucuk saate yakin surdu islem . kirpik dipleri haff aciyor byani acdian ziyade gicik bir his ay birakda bitsin yaaa diyesi gelio insanin huylanio insan acidan ziyade .  valla abdest de geciyor denio bazisi gecmio diyir . bilmiyorum ki birton tesetturluler yapio. uydum imama diyerekten yaptirdim abdest geciyor diyenlere inanarak insallah yillarca cenabt gezmem:))

tarafından

Ahaha ya 😀 inşallah canım ben ipek kirpik bilmiyordum su geçmediğini bidaha yaptırmadım 

0 oy
(24,141 puan) tarafından

Goz yapina bagli aslinda karsidan cekilse daha güzel anlasilirdi. Sekli cok guzel gorunuyor. Banada aylaynir bu sekilde yakisiyor ama ince baslayip sonunu boyle bitirince.

(24,141 puan) tarafından

Foti gittiii😁

(7,236 puan) tarafından

vayy guzel yakismis sanada ben beceremiyorum cekmeyi . bile iyi oldu 3 4 yil kullanirsin dedi . istersen iki yildan sonra tazeleyebiliriz dedi koyuluk azalmaz ama cilt tipine gore azalirsa deid

(24,141 puan) tarafından

Kaca yaptırdın canim. Bir ara benimde aklima takilmisti yaptirsammi diye. Aslinda cok kolay ceke biliyorum o yuzden kararsiz kaldim. 

Sanada cok guzel duruykr 3 yıl muqqq . Cok iyi 

(7,236 puan) tarafından

4 e yaptirdim . ucuz yerler mak 1 sene kalmadan solar dediler. madem dedim 4 veriyim senelik bin lira olur 4 aene kalsa  gene bile ucuza gelmis ilur

(24,141 puan) tarafından

Super kiz bence 4e. Aynen o mantikla iyi . 

4 yıl rahatsin o zaman.aylaynir derdin yok😌❤️

0 oy
(1,920 puan) tarafından

Çok yakışmış. Ne kadar süre kalici oluyor? Ve fiyatı nedir ayıptır sorması 😄

(7,236 puan) tarafından

3 4 yill kullanabilirsin dedi . cilt tipine gore 2 yildan sonra koyulugu azalirsa tazeleriz istersen ama tazelenmese bile kullaniri dedi . 4 bin fiyat.  

0 oy
tarafından

Allahım lütfen düğünümde şöyle kusursuz bir elle tanışayım nolur

Gerçekten şahane olmuş🤍Hiç yaptırmadım ama ne kadar süre kalıcı? Tavsiye edermisiniz? 

(7,236 puan) tarafından

ilk defa yaptirdim bende . cok seviyorum ama kendim beceremiyorum. dugunumde malesef berbat bir el yapmisti normal makyaji. kalici makyaj icin baya arastirdim . 4 bin. 

3 5 yil arasi kullanirsin rahat dedi. ama cilt yapina bagli solukluk hissedersen eger 2 . yada 3 yil yenileriz bi iyilestirme yapariz dedi rutus gibi gibi uzerinden geceriz dedi tazelensin diye

tarafından

İsmini söyleyebilirmisiniz lütfen? Düğün makyajı da yapıyorlar mı? 

En büyük korkum makyajımın kötü olması

(7,236 puan) tarafından

• instgrami ferhan bozok ama normal makyaj yapmiyor sanirim kalici makyaj uzerine 

0 oy
(120 puan) tarafından

Kalıcı makyaj mı bu 

(7,236 puan) tarafından

aynen canim kalici

(120 puan) tarafından

Baya güzel olmuş ama Allah korusun bir cenaze bişey olsa garip duruyor. Tabi insan bunları düşünerek yaptırmıyor ama öyle tanıdıklar oldu malesef 

(7,236 puan) tarafından

ay dogru o bakimda hic dusunmedim . hafi goz neysede dudak renkle dirme kirmizi mirmizi olsa evet abes durur gercekden

(120 puan) tarafından

Öyle gerçekten 

0 oy
(1,672 puan) tarafından

Laaaaaan bananeeee yazın bende yaptirdim güzel diyodum ama bunu görünce afedersin benimki yaninda halt yemiş... benimkini niye böyle yapamadilar çok pis kiskandimm hele göz rengi.. maşallah masallah maşallah ama gicik ta oldum yani cok guzel olmus 

(7,236 puan) tarafından

:)) allah seniii:)tesekkur ederkm :)seninkide guzel olmustur  tatlişim yaaa :)))

(8,488 puan) tarafından

Sayfanın iki delisi sizsiniz zaten art niyetle yazmadım bu arada yağmur zaten bilir içimi caspercim sende yanlış anlama 😅

(7,236 puan) tarafından

uok canim bende yanlis anlamam zaten kendimin pek normal oldugumu dusunmuyorum hahaha😂😂

(8,488 puan) tarafından

Şu yorumun sahibide neler yaptı kendine 😅

(1,672 puan) tarafından

Askim dur çok ifşa etme beni ahhdhahs bak bi deli daha eklendi işte sayımız çoğaliyor vuhuhuu hahaha ❤️❤️❤️❤️

0 oy
(8,488 puan) tarafından

Yakışmış ama abdest konusu sıkıntılı şaibeli olunca yaklaşmıyorum birde arkadaşım kirpik yaptırmıştı 3 gün sonra deprem oldu çok abes duruyor böyle durumlarda ya inşallah cenaze vs olmaz bacım güle güle kullan 

(7,236 puan) tarafından

sahol canim. aynn bu cenaze menaze olayini hic dusunmedim yukardada bi arkadas dedi yoksa hic dusunmedim o acidan abes duracagini ki aynen durur:( ya evet abdest konusu oyle kimisi gecici siliniyor dovme gibi degil diyor kimisi abdest olmuo dio bende ikilemde kaldim kendi niyetimi baz aldim en sinunda:) abdest gecirir inanciyla yaptirfim . allah afetsin namaz hakgetire de resg sonrasi iliski sonrasi falan gusul insallh kabul olur yoksa senelerce cenabet gezmis olmam insallha. :)

0 oy
(10,855 puan) tarafından

Bende yaptırmak istedim eşim sen yaşlanınca buruşur sarkar dedi. Dalga geçti bende bir daha sormadım ama hala icimde var çok güzel gerçekten 

(7,236 puan) tarafından

aman yaslanmaya ohoooi yillar yillar var yaaa. icimde kalacagina hevesimi alayim dedim .bence seninde icinde kalmasin en azindan binkere yaptir silinince yenilemessin hosuna gtmesse

(10,855 puan) tarafından

Yapacam cnm dogurayim hele😁

(7,236 puan) tarafından

😂😂 saglicakla insallh . dogur da   sanada psikljik destek olur lohusa moral iyilestirmesi gibi😂

(10,855 puan) tarafından

Aynen öyle bayildim masaAllah göz renginde çok güzel çok yakışmış 

0 oy
(18,618 puan) tarafından

Bende yaptırmak istiyorum ama korkuyorum acıyor mu silinmeye başlayınca nasıl oluyor nerde yaptırdın 

(248 puan) tarafından

Neyle yaptılar ki canım ben microblading yaptırdım yok öyle bir acı yani jilet gibi bir kalemle sürekli cırt cırt sesi kulağımda hala , ha ama çok memnunum kaslarimdan görüntüsü şekli falan çok güzel yaptılar bir yildir da silinmedi ,eyeliner de yaptiracaktim kasımı yaptirinca çok acıdı buna cesaret edemedim neyle yaptılar canım eyelineri bu arada bana da anestezik krem sürdülerde genede çok acımıştı kaslarim 

(7,236 puan) tarafından

kaş aciyor evet kasi banada ciz ciz o jileti suttukce elimi kivircik dograrken yanlislikla kesmisim hissiyatinoluodu viz diye ici kiyilio insanin kaşi yaotirirken ellerimi tirnaklarimi birbirine gecirmistim zor dayanmistim. bu okadar acimiyor daha cok uyusuyor birde bunun makinasi ayri jilet gibi degil. sey gibi hani kuaforde kaş aldirirken en sin tik yik tik cimbizla kalanlar varmi diye gecer ya ustunden hizli hizli oyle cimbiza kapma hissiyati gibi bise. tik tik tik hizli hizli titresim yapio gibi oluo. kaşa gore kiyaslayinca sifir aci cok cok daha rahat yani kaştan cok daha acisiz

(18,618 puan) tarafından

Ben 4 sene önce microblading yaptırırken o acıdan dolayı eyeliner ve dudak renklendiriciye cesaret edememiştim microblading o acıya rağmen o kadar güzel yaptılar ki 4 yıldır en ufak bozulma yok ama işte tekrar o acıyı gözüm kesmiyor bi yandanda tekrar bi cesaret geliyor arada kaldım resmen 😀

(7,236 puan) tarafından

yaptir gitsin ya aci 1 saat guzelligi senelerce oyle dusun 😂😂😂

(18,618 puan) tarafından

Bu yönden evet ramazandan sonra yeni cesaret loading 😀

0 oy
(2,558 puan) tarafından

Çok güzel olmuş canım 🌻🤗 burun ameliyatı olacaktın sanki yanlış hatırlamıyorsam oldun mu 😁

(7,236 puan) tarafından

yok 9 nisanda olacam. ameliyattan once bunu yaptirdim ki eli falan buruna degerse  sorun olmasin diye. ama cok buruna temas etmedi aman aman parmaklari dokunmadi bile kalemi tutarken  falan degmedi bile burna.😂ameliyat oncesi yaptirim dedim eli kolu carpar belki diye

(2,558 puan) tarafından

Allah iyiliğini versin neyi düşünmüş 🤣 hadi inşallah hayırlısıyla ameliyatında çok güzel geçer ve istediğin gibi bir burun yapar 🤗

0 oy
(2,144 puan) tarafından

Gerçekten çok güzel olmuş. Kalıcılığı hep bu şekilde olacaksa harika. 

Ben kendim yapabildiğim için sorun yok ama kalıcı olması çok sıkıcı değil mi? Mesela bazen sadece hafif far ve maskara sürüyorum. Ya da o günkü spor kombine Eye-liner ağır duruyor diye yapmıyorum. Böyle kalıcı olsa silemem. 

(7,236 puan) tarafından

aslinda digal abarti gibi degil onden dogal duruyor.  bide ekstra makyaja gerek kalmasin diye yaptirdim ben ozellikle bi rimel surerim yeter . alta kalem ceksem cok gotik gibi oluo gibi geliyor bana. o yizden fazla abartisiz olsun istedim. mesela resim icin haff bi sim surdu o bile baya degistirdi makyajli gibi durdu .

(2,144 puan) tarafından

Doğrudur, ince eyeliner olunca bazen önden belli bile olmuyor. Belli aralıklarda bununla ilgili post açarsanız, renk kalıcılığı, şekil duruşu hakkımda vs bizler için de ön bilgi olur. 

(7,236 puan) tarafından

yamam cnim olur . bende merak ediyorum yesermesi grilesmesinden korkuyordum ama dediki baski ile uygulayinca deri altina cok geciyor boya  zamanla yayilip dagiliyor  . o nedenle solma grilesme oluyormus. ben baski uygulamadan yapiyorum falan dedi. bide musterileri var yillardir kullananlar vide cekimi falan var hic solmadan yillarca kullanan. o sekilde guvenip yaptirdim bende cok merak ediyorum cidden

(2,144 puan) tarafından

İnşallah beklediğiniz gibi olur. Şuan için çok güzel duruyor. 

0 oy
(680 puan) tarafından

Güzel olmuş yakısmıs size önden de görmek güzel olurdu 

0 oy
(2,028 puan) tarafından

Ben göz rengine takıldım masallah nazar değmesin gözlerine eyliner harika olmuş

0 oy
(53,246 puan) tarafından

goremedim☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 285 göst.