+3 oy
906 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından

Bir hafta önce normal doğum yapmstm bebeğimin patolji sonucu anlayan varmnolur

image

10 Cevaplar

+7 oy
(5,341 puan) tarafından

Öncelikle başın sağolsun riskli hamilelik geçirdin ona rağmen bebeğin haraketleri olmadığı halde hastaneye gitmedin şimdi patoloji sonucu falan buraya sormak bence acını hafifletmek yerine daha da çok canını acıtır eğer ikinci bebeği düşünürsen bu hataları yapma lütfen yaşın küçük seňi üzmek istemiyorum ama senin iyiliğin için yazıyorum lütfen ama lütfen bilinçli bir anne ol bilinçli bir hamilelik geçir ama öncelikle kendine zaman ver bekle lütfen 

(199 puan) tarafından

Anneliğimi sorgulama ewwt sıkıntılı riskli bir gebelik geçirdim ama kontrolerime gitim gerek devlet gerek özel haretkelrini hisederdm sadece o bir süre içinde babamlardan evime geldim heyecanlı bir şekilde kızımla çantamı hazırladım hiç bir ağrım sızım yoktu sadece mide bulantm vardi oda dokuz aydr vardi o gün kusana kadr fark etmedm sonra düşündüm hisetim mi hisetmedm mi diye ardından hastenye gitim kimse kimsenin yaşadığı hayat şartları zorlukları bilmiyor onun için boş konusmayn nolur 

(5,341 puan) tarafından
+1

Senin anneligini sorgulmadim  zaten sana öneride bulundum lohusasin acılı annesin dediklerimi yanlış anlaman çok normal düşününce ileride zaten anlarsın 37. Haftada plesantam yaşlandığı için oğlumun gelişimi ilerlemedi Dr bu riskli bir durum bekleyelim ama şöyle yapalım haftalık kontrollere gel ve sürekli takipte kal çocuğun haraketlerini takip et dedi tam 39. Haftada artık doğumu başlatmak zorundayım bebeğimin kalbi durdu benim nabzım yavasladiyo Dr karar vermek zorundasın suni sancıyi kesiyorum bebeğin kalbi ikinci defa durursa sana sormam bile direk ameliyathaneye alcam dedi bende beklemeyelim dedim şükür oğlum sağlıkla dünyaya geldi ama o anları bir eşim birde ben bilirim o ameliyathaneye nasıl gözü yaşlı girdim nasıl korktum kaybetmenin kıyısından köşesinden geçmek bile bana nasıl acı verdi eşim öyle ağlarken arkamda bırakmak o yüzden seni anlıyorum derya sadece tedbirli olmak gerekiyor hele ki riskliyse en ufak bir durumda Dr a gitmek acile gitmek gerekiyor hamilleikyte kolay değil 38 hafta gibi uzun süre karbinda taşıyıp toparaga vermek çok zor Dr bana 39 hafta uzun süre çok güzel ilerlemisken kaybetmeyelim dediğinde dünya durmuştu 

(1,394 puan) tarafından

Öncellikle anneye sabırlar diliyorum Allahım size Peygamber sabrı versin.Diğer yorum yazan anneyede Rabbim evladınızı bağışlasın diyorum gerçekten bir mucize yaşamışsın 

-Reklam-
+2 oy
(199 puan) tarafından

Anlayan yok mu nolur içim içimi yedi şu anda gidemiyorum doktora uzak

+1 oy
(1,534 puan) tarafından

Başın sağolsun derya Rabbim cennet te kavuştursun inşallah.

(1,534 puan) tarafından

Plesanta da genç ve normal kötü bir tanı yok doktorun ne dedi döndüremediler mi müdahale edilmedimi hiç 

(199 puan) tarafından

Ben gidince kalbi durmuştu ölü doğdu doğunca aldm kucağıma 

(1,534 puan) tarafından

Hasarlı damar o baktım da yorum olarak yapiyoz net doktor bilir derya cim 

(1,534 puan) tarafından
+2

Bence geç gittin ya hastaneye kaç gün içinde kaldı bebekte hasar o zaman oluşmuş olabilir bir kac saat hissetmemek bile endişe verici erken gitsen bi belirti olsa farklı olabilir di cnm imkansızlıklar çok kötü insan ne diyeceğini de bilmiyor 

(775 puan) tarafından

😭😭 rabbim yardim etsin insallah cok zor 

+1 oy
(1,102 puan) tarafından

Plesantanız içerisinde kan pıhtısı bulunmuş büyük ihtimalle çocuğa giden damarların birinde kan pıhtısı oluştu. Rabbim gönlünüze ferahlık versin acınızı hafifletsin

(199 puan) tarafından

Anlıyor öldüğünü o gün onunla çantamı hazırlamıştık

(1,534 puan) tarafından

Çok zor gerçekten bak ben Antalya dayım eşin burda Antalya da idi ailemin sera işçilerine ihtiyacı var sende gel ev kirası yok sadece sebzeye bakacak siniz görüşün eşimle babamla sende eşinin yanında ol.burda ise şöyle gelsin bize misafir olsun görsün 

(199 puan) tarafından

Esim bizi götürmeyi düşünüyor kızımın başına ne geldiyse hepsi çaresizliğimden kimsesizligmden geldi oda çok pişman keşke diyor zamnda gitsydk maddi olarak çok kötü yüz orda inşaata amele çalışıyor kira ona ait yeme içme ona ait 

(1,534 puan) tarafından
+1

Bak burda çalışan oldumu asla aç kalmaz sera da kira yok ne dikersek ona bakılıyor eşin biliyor dur o nereye sen oraya cagresizlik değil yanlış anlama ama sen ihmal ettin sana çok dedik ambulans ı ara git ya insan yayan yürür yine gider yargılamak değil ama durumun gerçekten yok ilgisiz eşin aramıyor du bile seni yanlış mıyım sen eşinin yanında ol çalışırım derseniz gelsin baksın eşin 

(1,281 puan) tarafından

Derya bir amele asgari ucretliden fazla alıyordur. Bak benim babamlar da ağrılı. Manisa'da çalışıyorlar. İnşaat işi yapıyorlar. Eğer esin düzgün iş bulamiyorsa biz yardımcı olalım, babamlar müteahhit elinden tutarlar belki yanlarına alırlar. Gayet de düzgün para alırlar. Böyle hayat geçmez. 

+1 oy
(6,470 puan) tarafından

Sende kan uyuşmazlığı yokmuydu  derya bebeğinin gelişimi zaten sikintiliydi  cnm   

+1 oy
(4,485 puan) tarafından

Başınız sağolsun.

Bişey anlamadım ama normal çıkmış sanki. Dr daha iyi bilir. 

0 oy
(687 puan) tarafından

Başın sağolsun. El ayası ayak tabanı okuyunca içim çok kötü oldu ya😢

(199 puan) tarafından

Ne yani anlamadım 

(687 puan) tarafından

Sen bebeğinin raporunu okumadın mı hiç? Ölçümleri yazıyor ya. Yavrum ya. Elleri ayakları. Rapordan da kim ne anlayacak. Doktora görün. Allah yardımcın olsun

(199 puan) tarafından

Okudum elimden keşke bir şey gelse zamanı geriye alabilsem 

0 oy
(2,303 puan) tarafından

Bebeğin boynunda 3 cm lik pıhtı varmış. Doktorun en iyisini bilir ama muhtemelen ölümüne bu sebep olmuş olabilir. Başın sağolsun Allah sabırlar versin size inşallah 

(24,333 puan) tarafından

Hayır bebek ilk dışkısını yapmis annekarninda ve ammniyon sivisiyla yutmus. Buda olumune sebep olmuş. 

Testte dikkat ederseniz mekonyum goruldu yazmis

(1,394 puan) tarafından

Off çok üzüldüm

0 oy
(775 puan) tarafından

Hastaneye gittiniz mi doktor Nerede Patoloji sonucuna

0 oy
(24,333 puan) tarafından

Öncelikle basin sagolsun rabbim sana sabir versin. 

Testte mekonyum cikisi vardir diyor. Yanibebek ilk diskisini anne karnında yapmis ve onu amniyon sivisiyla birlikte yutmus. Buda bebeğin zehirlenip olmesine neden olmus malesefki🙁

Bunu annenin fark etmesi mumkun olan bir sey degil. 

Üzülme lutfen canim ne olur. Bebegin dunyaya gelse belkide daha ağır imrihanlariniz olucakti. Rabbim böylesini hayırlı görmüş. O bebegin kismetinde yasamak yokmus

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 200 göst.
0 oy
2 cevap 231 göst.
9 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merve.2022 (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy
7 cevap 213 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnsuuu (384 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,460 soru

23,761,369 cevap

315,436 kullanıcı

...