+1 oy
378 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (320 puan) tarafından

3 gün önce korunmasız ilişkim oldu ilişkiden kaç gün sonra gebelik oluşur Bilgilerinizi Paylaşır Mısınız?   

8 Cevaplar

+2 oy
(4,419 puan) tarafından

Döllenme aşağı yukarı 3 günde tamamlanıyor. Belirtileri de adet gecikmesiyle başlar. 

(320 puan) tarafından

Benim çift rahimim var adetim bu nedenle gecikme oluyor Bazen 1 ay olmuyorum Başka da nasıl anlayacağım bilmiyorum sürekli negatif kan testi görüyorum bu nedenle 

(4,419 puan) tarafından

Çift rahim de olsa gebelik varsa kanda çıkar 

-Reklam-
+2 oy
(436 puan) tarafından

Geç döllenme de olabilir normal döllenmede bunu kimse bilemez ki aslında..

İlişki sonrası en az 2 hafta beklenmeli gebelik öğrenmek için 3_4 hafta Dolmalı doğru sonuç için 

(320 puan) tarafından

Araştırmama göre evet dediğiniz gibi benim çift rahmim var bu nedenle adet gecikmesi olabiliyor mesla 1 ay o süreçte hamileyim diyorum ama sonuç negatif Rabbim isteyen herkese versin 

(436 puan) tarafından

Amin İnşâAllah sizede nasip olur 

(436 puan) tarafından

Bu arada çift rahim konusu hassas Bi konu doktor kontrolü altında hamilelik olsa senn için iyi olur 

(320 puan) tarafından

Doktorum herhangi bi şekilde uyarı vermedi sadece hamileyken hamile kalabilrisn dedi ki zorlu süreçleri ben yaşadım 1 tane oğlum var 3.5 yaşında şimdi erken doğumum oldu 7 aylıktı başka zorlu sürecim olmadı

+2 oy
(151 puan) tarafından

Canım çift rahim var demişsin doktor kontrolünde gebe kalmalısın bence bizim komşunuzun kızı gebe kalmıştı çift rahim oldugu için sıkıntı olmuş bebek rahime yerleşmemiş ve yumurtalıga yapışmış yumurtalıgın birini aldılar ve tüp bebekle gebe kaldı ayrıca gebelik boyunca da korunman gerek yoksa hamile iken tekarar hamile kalabilirmişsin öyle demşş doktor

(320 puan) tarafından

Benim 1 tane oğlum var zaten evliliğimin ilk ayında hamile kaldım sonrası hep korunduk bu 1 . 2 ay içinde planlıyoruz  evet o bilgiyi biliyorum bende Hamileyken hamile kalabilim ama oğlum tek oldu Şükür şimdi 3.5 yaşında

(151 puan) tarafından

Maşallah canım benim allahım korusun yavrucugunu 

(151 puan) tarafından

O komşumuzun kızının rahmi kalp rahğm diyorlarmış sanırım o şekilmiş

(320 puan) tarafından

Evet benimkisi y şeklinde  bkernuat deniliyor benimkine

+2 oy
(1,928 puan) tarafından

9 ay 10 gün sonra kucağında. Başlasın uykusuz geceler...

(320 puan) tarafından

😃😃 nasip 1 tane oğlum var zaten Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşlh

+2 oy
(11,899 puan) tarafından

3-4 hafta sonra kendini belli eder 

(320 puan) tarafından

Anladım cnm tşk edrm

+2 oy
(675 puan) tarafından

Döllenmeden 10 gün sonra bhcg salgılanmaya başlar, sizinki 14 gün sonra adet olmazsaniz şüphelenebilirsiniz

(320 puan) tarafından

Adet takvimimde de aynısı yazıyor teşşekkür ederim;) 

+2 oy
(1,552 puan) tarafından

En azindan 10un  benm 12 gün teste cikti

0 oy
(2,220 puan) tarafından

Korunmasız ilişkiden sonra gebelik oluşumu, döllenme sürecine bağlı olarak değişir. Sperm, kadın üreme sisteminde ortalama 3 ila 5 gün canlı kalabilir. Eğer yumurtlama dönemine denk gelirse, döllenme genellikle ilişkiden 12-24 saat sonra gerçekleşebilir. Ancak sperm birkaç gün yaşayabildiği için, gebelik ilişkiden 3 ila 5 gün sonra da oluşabilir. Döllenmiş yumurtanın rahme tutunması (implantasyon) ise ortalama 5 ila 10 gün sürer. Yani, korunmasız ilişkiden 5 ila 12 gün sonra gebelik oluşmuş olabilir. Erken gebelik belirtileri genellikle ilişkiden 10-14 gün sonra ortaya çıkmaya başlar, ancak kesin sonuç için adet gecikmesini bekleyerek gebelik testi yapmak en doğru yöntemdir.

(320 puan) tarafından

Bilgilerin için tşk ederim cnm dikkate alıcam ❤

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 107 göst.
+2 oy
5 cevap 231 göst.
7 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Sil bastan_ (1,782 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 374 göst.
0 oy
4 cevap 341 göst.

Kategoriler

1,447,291 soru

23,774,329 cevap

316,068 kullanıcı

...