+2 oy
249 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,742 puan) tarafından

Bi tane bebek arabamız var ama çok kaba onu yuruyuslerde kullanmak istiyorum. 

2 ayda bir uçakla seyahat ediyoruz kolay katlanan ağır olmayan katlanınca bayağı küçülen kabine de alabildiğim bir bebek arabası arıyorum 2 model arasında kaldım cybex tam yatmıyor o yüzden çok içime sinmedi sizce hangisi olmali ya da sizin kullanıp memnun kaldığınız marka model var mi? 

image

image

6 Cevaplar

+2 oy
(1,406 puan) tarafından

Prego canım aşırı hafif ve yer kaplamıyor ve kabin 

(3,742 puan) tarafından

Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(30 puan) tarafından

Baston bebek arabası çok rahat kullanımı canım kolay katlanıyor yer kaplamıyor

(3,742 puan) tarafından

Bastonlar çok uzun oluyor bir de uçağın kabinine alınmıyor diye biliyorum yine de teşekkür ederim 

0 oy
(954 puan) tarafından

Baby2go Paris kabin tipi

(3,742 puan) tarafından

Teşekkür ederim bakıyorum şimdi 

0 oy
(186 puan) tarafından

Cybex GB pockit plus dunyanin en kucuk katlanabilen kabin boy bebek arabasi olarak geciyor.

(3,742 puan) tarafından

Evet ona da baktım zaten libelle ile neredeyse hiç fark yok ama hiç yatmıyor diyebilirim. Seyahat bazen uzun sürüyor yatabilen bir model de bulursam daha sevinicem bulamazsam bunlara bakacağım teşekkür ederim 

(186 puan) tarafından

Elelebaby sitesine bir bak istersen yatabilen kabin boylari var valiz gibi tekerlekleriyle tasimak icin tutma yerleri de var.

(3,742 puan) tarafından

Az önce reklam olarak karşıma çıktı ona bakıyordum ben de teşekkür ederim 

(186 puan) tarafından

Istanbuldaysan yolun duserse bahcelievler kadirhas avm de gurkan bebe magazasi var cok model var orada. Hatta youtube ta modellerin videolarini gosteriyorlar merak ettigin modeller icin videolara bakabilirsin

(3,742 puan) tarafından

Aaa çok teşekkür ederim İstanbul'a sık sık gidiyorum çok ters kalıyor Bahçelievler ama yine de bakabilirim

0 oy
(265 puan) tarafından

Kraft Kenya canım 

(1,683 puan) tarafından

Saçmalama bende var küçücük değil arabanın bagajında kaplıyor resmen 😅

(3,742 puan) tarafından

Nasil katlandığıni göremedim internette ama evet büyük duruyor 

(1,683 puan) tarafından

Neden tavsiye ediyorsun 😀 bende var arabanın barajını kaplıyor sırf o yüzden suv araba alcaz çocuğa yetmiyor

0 oy
(2,536 puan) tarafından

En iyisi tabiki yoyo lar. Hem ufacıklar, hem de tam yatıyor. Fiyatı bayağı yüksek ama değer. Olmadı 2.el bakabilirsiniz leboncoin üzerinden. 

(1,995 puan) tarafından

Bakayım cnm ne kadara aldın 

(3,742 puan) tarafından

Canım ben yurtdisinda yaşıyorum 260 € aldım 

(1,995 puan) tarafından

Bu arabaların tek sıkıntısı cift yönlü olmaması cnm. Yani bebehim 4 aylık sanırım benim için uygun degil

(3,742 puan) tarafından

Bebeklerin gozu açılınca zaten disari bakmak istiyorlar ben de o yüzden çift yönlü olsun puset takılsın diye kocaman bir şey aldım 6 ay falan işimize yaradı su an poşette yatmak istemiyor bebek arabasi da dışarı baksın istiyor o yüzden bebeğiniz zaten büyüyor bu ayrıntıya takılmayın 

(1,995 puan) tarafından

Tamam cnm sagolasin

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 649 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
26 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Citipiti (4,648 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 227 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Emine S (18,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Evaeva (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,582 soru

23,832,047 cevap

318,927 kullanıcı

...