+2 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (230 puan) tarafından

tükenmişlik sendromuna girdim ev iş çocuk çok yoruldum sabah 6 da kalk bebeye yemek ver ortalık toparla hazırlan git işe geri gel yemek ev işleri çocukla ilgilen çok yoruldum artık nasıl kendime gelicem 

8 Cevaplar

+2 oy
(575 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun evdeyiz yetiştiremiyoruz bide işe gidiyorsun marifet bu inan

-Reklam-
+2 oy
(1,113 puan) tarafından

Çalışan anneler için çok zor gerçekten 

+2 oy
tarafından

Çalışan annelere gerçekten yıllık değil aylik izin vs verilmeli Allah yardımcın olsun 

+2 oy
(4,054 puan) tarafından

Ben çalışmıyorum ama ona rağmen çok yorgun hissediyorum.  Rutinden çok sıkıldım günlerim hep aynı evden de fazla çıkamıyorum.  Iki kızım var 3.5 yaş ve 9 aylık 

+2 oy
(2,216 puan) tarafından

çook zor ben de çalışıyorum koşturmaca ile geçiyor haftada bir yardımcı geliyor çok ısrar ettim eşime yoksa çamaşırlar dağ haline geliyordu haftada bir yardımcı gelmesi bile beni çok rahatlatıyor. imkanınız varsa en azından ev işleri için bir gün birini çağırabilirsiniz. 

(230 puan) tarafından

Çocuğuna kim bakıyor 

(2,216 puan) tarafından

kreşe gidiyor 

+1 oy
(7,812 puan) tarafından

Çalışan anne olmak kat be kat zor evde olunca bile yıpratıcı süreçler birde dışarının stresi hiç kolay değil ama şöyle düşün bütün bu çabaların bir gün mükâfat olarak sana dönecek aslında çalışarak kendine ve evladına daha faydalı oluyor kadın bakma o sendromlar gelir geçer .

+1 oy
(2,381 puan) tarafından

Valla bende girdim sabah gozunu ac cocugun ustu basi kahvaltisi evin isi yemegi aman ilgili anne olayip aktivite yap aman sabah sunu yedi aksam bunu yesin aman cani sikilmasin aman hava alsin disari çıkar aksam koca gelecek onunla ilgilen yetisebiliyo muyum yok bi de calissam nolurdum hic bilmiyorum Allah guc kuvvet sabir versin sana 

+1 oy
(441 puan) tarafından

Eşin yokmu neden bütün işleri sen üstleniyorsun kazancınız ortaksa yarı işleri o yapsın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysun 89 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
0 oy
12 cevap 213 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.

Kategoriler