+2 oy
334 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3 puan) tarafından

Merhaba hanımlar sizce hamile miyim yoksa silik olan çizgiyi sadece ben öyle görmek istediğim için mi görüyorum 

image

12 Cevaplar

+1 oy
(1,217 puan) tarafından

Ben gordum canm var gibi

(3 puan) tarafından

Bende görüyorum gibi acaba öyle olsun istediğim için mi öyle görüyorum bilmiyorum inşallah vardır 2 düsükten sonra ilk olacak 🥹

-Reklam-
+1 oy
(40 puan) tarafından

image

Benim böyle çıkmasına rağmen gebelik olmadı çok üzüldüm kısmet dedim ama bekle birkaç gün kan ver ama hastaneye git direk sağlık ocağına gitme inşallah vardır hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah 
(40 puan) tarafından

Amiiin inşallah vardır sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 

(3 puan) tarafından

Benimde sizinki gibi aynı çıktı malesef regl oldum anlam veremedim niye böyle oldu ki 

(40 puan) tarafından

Doktora gittim direk 4 tane yaptım hepsi pozitif çıkmıştı aşırı ümitlendim ama olmadı hormonlardan dolayı olabilir dedi Femara başladı pazartesi günü gideceğim inşallah bakalım ne diyecek 

(3 puan) tarafından

Benimde prolaktin yüksekti dostinex kullandım düşmüştü ve ben ilk defa böyle bisey yaşadım şuan yani şaşırıyorum 2 gebelik geçirdim ikisinde de farklı belirtiler vardı artık kestiremiyorum hangi belirtilerin hamilelik belirtisi olduğunu 

(40 puan) tarafından

Benimde olursa 2. Gebelik olacak ama tüm belirtiler vardı bende çok şaşırdım psikolojik olarak oldu herhalde 

0 oy
(18,926 puan) tarafından

Ben göremedim kan ver net olur

(3 puan) tarafından

Birkaç gün daha gecsinde kanda vereyim bi

0 oy
(297 puan) tarafından

İkinci çizgi yok canım göremedim ben. Kan testiyle kesin sonuç alırsın. Belirtilerin var mı peki?

(3 puan) tarafından

Reglim gecikti birkaç belirtim var ama bakalım hayırlısı olsun inşallah

0 oy
(175 puan) tarafından

Var gibi duruyo inşallah da vardır Rabbım.gonlune göre versin benim ki de en az bunun kadar silikti ihtimal bile vermemiştim cok şükür varmış 

(3 puan) tarafından

Bende şuan öyleyim var mı yok mu bilmiyorum inşallah boşa umitlenmem

(175 puan) tarafından

Birde erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi de çıkmıyor benim 2 3 sene önce yaptığım testler duruyo onlar hiç yok zaten ben oyle suphelenmistim bir tık gölge gibi oluştu hatta 10 dk sonra felan çıktı yani zaten gittim acile kan verdim değerim 7 ydi çok yeni bi gebelikti 

0 oy
(4,841 puan) tarafından

Sanki var gbi

(3 puan) tarafından

İnşallah vardır şu mübarek günlerde çok dua ediyorum Rabbim kimseye aratmasın 

(4,841 puan) tarafından

İnşllah canm 

0 oy
(732 puan) tarafından

Var galiba silik çizgi. Birde artık biliyorsunuz ne zaman çıktığı da önemli. Kuruma çizgisi değilse var heralde ya. İnşAllah gönlünüze göre olur🤲🏻💕

(3 puan) tarafından

Kuruma çizgisi değil eski testimle de karsilastirdim bunda o gölgeyi gördüm 

0 oy
(6,388 puan) tarafından

Çok çok az bişey var gibi bnde öyle gördüm. Varsada gözün aydın olsun cnm kanla tam cikar

(3 puan) tarafından

İnşallah vardır da boşuna umitlenmis olmam 

0 oy
(5,385 puan) tarafından

Yakınlaştırıp baktım ben göremedim hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah

0 oy
tarafından

Kac gun gecikti adetin 

(3 puan) tarafından

2 gün gecikti normalde gecikmezdi hatta 1 gün erken bile olurdum

tarafından

6 günlük gecikmeye gir 4 gün sonra test yap varsa çıkar 

0 oy
(226 puan) tarafından

Ben görüyorum canım vardır inşallah

(3 puan) tarafından

Insallahh

0 oy
(9,568 puan) tarafından

Cok beklemişse yerini belli ediyor 2. Çizgi bu testte 

(3 puan) tarafından

Akşam üstü saat 5 gibi yapmistim diğer eski testimlede karşılaştırdim bunda o golgeligi gördüm ama hayırlısı olsun inşallah 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
2 cevap 263 göst.
0 oy
3 cevap 372 göst.

Kategoriler

1,452,521 soru

23,845,749 cevap

319,580 kullanıcı

...