Kuzenimin bayramdan sonraki hafta nişanı var Havuzbaşında kır konseptli bir nişan olacak fakat ben 7 buçuk aylık hamileyim göbeğim fazla yok ama yinede ne giycegimi hic bilemiyorum yardımcı olurmusunuz ? Kuzenimin nisanligi baştaki diğerleri benim giymek istediklerim
Sondaki ikisi de bence güzel kırmızı ateşşşşşş 😍😍😍 kırmızı ya göz alır nazar değmez derler
Evet 😍😍 yırttttmaçlıııı 💃💃🏻
Fazlamı olur peki
Yırtmaç abartılı yere kadar açılmıyorsa bence olmaz. Sonucta anne adayısın hem güzel olup yakışşınnn hemde meydanda olmasin birseyler. Yırtmaç boyu önemli sende nasıl durur bilemem
Yok abiye çokmu ağır o nedenle sormak istedim boyum 167 uzun göbeğimde dışardan hala belli olmuyor ama ister istemez elbisede beni etkileyecek
Abiye çok şık ben çok beğendim ki ilk cevap veren benim diğer arkadaşlar da benimle ayni fikirde al kız al onu giy resimde at yüzün olmadan 🥰🥰
İlk kırmızı çok güzelmiş efil efil
Dekolteki biraz kapattirip bacaktan yırtmaç düşünüyorum aslında nasil olur
Bende düşündüm dekolte az olsaymıştı diye yırtmaç bol ya belli olurmu acaba yoksa öyle kalsamı
En üstteki diyorum Nisan için o daha uygun. Hem sade hem şık. Diğer kırmızı fazla abiye bence Nisan için.
Kız en üstekini gelin giyecek
Kız onun altındaki olan asıl senin sorduklarinin içindeki en üst diyorum yani
Kuzninki bı beden dar :)) senin için 1. Elbise hoşuma gitti iyi eğlenceler.bize resim at sectiginde
Bencede ama kendi zevki hic bisey diyemiyorum
1 ve sonuncu elbise güzel hem hamileliğe de uygun duruyor ikisi
Üşürsün kız daha yaz gelmedi o kadar 😁
Adanada yaşıyorum gecen hafta 32 dereceleri gördük muhtemelen haftaya tekrar ısınmaya başlar havalar :D
En son olan elbise çok güzel
Onu ve baştaki desenli kırmızıda aklım çok kaldı bide daha salas kır konseptli diye düşündüm ama cokta basit durmuyor degilmi?
Ben en çok kırmızıyı beğendim . Ama deneyerek almanı tavsiye ederim. 7 buçuk aylık göbek baya çıkık oluyor. Elbisenin beli göğsünün altında kalabilir .
Yani şöyle dışardan hamile oldugum tam olarak anlaşılmıyor önemli olan elbisenin de beni sıkmaması o nedenle altı daha salaş bir model bakmaya çalıştım ama
Donmazsan eğer kırmızı 😂
Düz kırmızı olanmı
Evet diğerleri nar çiçeği gibi canm
Ağır olmaz degilmi
Desensiz kırmızı olan çok güzel diğerlerini pek sevmedim basit durmuslar
Oda çok mu abartı olur diye düşünüp duruyorum ya
Asıl havuz başı için o tam olur. Diğerleri de çok basit. İnan bana sokakta giyilen günlük elbiseler onlar artik. Kırmızı güzel duruyor
Evet eşimde öyle söyledi ama abiye tarzıda nişan için cokmu abartı olur diye düşündüm düğün degil ya o nedenle ama sağolun aklimda daha net sekillenmeye başladı
Neden abartı olsun. İnsanlar nasıl giyinip gidecek bakın goreceksiniz orda
Aslında kırmızıyı çok beğendim ama nişanlık biraz hafif duruyor kirmizi çok parlar bence olmaz en sondaki gayet güzel ya da mangonun pilili elbiseleri var hamileler için çok şık hem de kırmızıyla sondakinin arasında bir elbise bir bakabilirisniz
https://ty.gl/ohckfujyzxdmq
Link ekledim
Aa çok teşekkür ederim mutlaka göz gezdiricem
Kırmızı çok hoş bence
Offf tabikide kırmızı olan diyerleri yok
Beşinci güzel
En alttaki biraz iyi diğerlerine göre
Bence sondaki rahatlık olarak çok iyi göbegin çıkmamıs olsa bile diğerleri kemerli gıbı rahatsız eder canım yada kemer siz birşeyler seç bence hamilelikte ben 3-4 aylıkken bu tarz kemerli gıydım pişman oldum en sonrakınds de var ama en azından ince ve diğerlerine gıre daha yukarı da
Haklısınız çok teşekkür ederim
1,488,189 soru
24,326,562 cevap
345,512 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın