+2 oy
425 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (742 puan) tarafından

Kizlar eşimle hala küsüz bugün eşim daha ılımlı konuşmuyoruz ama ilk günler gibi tavırlı değiliz. Aslında eşimin bir günü bir gününe tutmuyo mesela bı bakıyorum tripli bı bakıyorum benimle konuşmaya calisiyo gibi hissediyorum. İnslalah aramız daha da iyi olur şimdi size sorum o salonda yatiyo ben kızımla yatak odasında. Kaynimda bizde kaliyo bu bir haftadır o diğer odadaydi ben eşim kızım salondaydik bende kızıma hası gidip yatalım dedim kızımda burda yatayım dedi bende tamam bataniye getiriyim sana dedim baktım arkasından tamam anne bende gelicem dedi tam çıkarken eşim böyle birden sesli iclendi hani niye gidiyorsunuz yada yanasmamimi bekliyo anlamadım bende istiyorum yanına gidip barismayi ama ne tepki vericek diye korkuyorum gitmek istemiyorum bu yüzden. Birde bana çok şiddet uyguladı biryandan da kendimi dizginliyorum o kadar sana eziyet etti hakaretler saydırdı o gelsin diyorum içimden. Bilmiyorum napicagimi bir aydır da yataklar ayrı ne konuşma ne temas hicbisi yok aramızda ikimizde inatciyiz ve ben bayram da annemlere gitmeyi düşünüyorum bayramada bişi kalmadı bı yanım küs gitmek istemiyo bana akıl verin kixlar lütfen 

12 Cevaplar

+2 oy
(100 puan) tarafından

Valla belki bni tanımazsınz hani bn asla böyle bir karakterim yoktur kocandan boşa gitsn bilmem ne aksine aile içerinde çok affediciyim daha önce post açmiştnz bilyorum olayı bnce eşiniz size bir adım atsın siz bunları hk edecek bişey yapmadınz bayramda anneniz güle gittğinzde umarım yaptıklarından ders alır bnce siz yklşmayın 

(100 puan) tarafından
+1

Siz onu yanına gidip af dilersenz hep devamı gelir bırakın o gelsn bunu kötülüğünz içn demiyorum daha önceki.yorumda demiştim eşinizin sinirli olmasına hak verirism daha fazlsını çok abrtmiş  siz adım atmayın o size bir adım atsn peşinzden koşsn ki yaptıklarından dolayı pişman olsn eğer ki size güvenen biriyse eğer ki sizi gerçekten çok seven biriyse poişman olup sizden af dilycktir

(742 puan) tarafından

Çok haklısın canım Allah razı olsun benimde gönlüm razı değil şuan gelip özür bile dilese nasıl tekrar aynı oluruz bile bilmiyorum olurmuyuz eskisi gibi heran her dakika sözleri geliyo aklıma bana yaşattığı büyük travma dediğin gibi ben gitsem kendini haklı goruxek buna alisicak belkide annemlere gitsem daha iyi burnu surter iyice anlar hatasını 

-Reklam-
+1 oy
(4,436 puan) tarafından

Seni hatırlıyorm canm diğer postuna yorum yapmıştm . Bence affetme canm barışma yani sen cevap bile yazmamıştın istek gönderenleri kabul etmemiştin o seni resmen  namussuzlukla suçladı üstüne kapı dişarı edip şiddet uyguladı bu kadar kolay olmamalı

(4,436 puan) tarafından

Affedersen devamı gelecek . 

(742 puan) tarafından

Evet haklısın canım hep affettim her defasında ileriye gitti ama bu bana büyük travma oldu yani bunu nasıl affedebilirim bende bilmiyorum şuan hiç sucsuzken böyle muamele gördüm benim gitmem hata olur dediğin gibi o gelmeden adım atmicam

(742 puan) tarafından

Canım bidd benim telde Snapchat uygulaması hala var hesabımla daha tablet yokken de vardı ama bildirim istek falan hicbisi yok ama çok tiksindim bu uygulamadan kaldırmak istiyorum ama korkuyorum sence dikkat çeker mi demekki bişi varki kaldirmis diye yoksa kaldirmasammi 

+1 oy
(5,055 puan) tarafından

Kusura bakmasın her şey o iş deil adam akıllı özür dileyip gönlünü alması lazım demekki oda senin bir hata yapmadiginin farkinda ama gurur yapiyor  benim fikrim ozur dileyip hatasini anlamayana kadar yuz vermemelisin. 

(742 puan) tarafından

Canım bide benim telde kızım hesabımla Snapchat açmıştım yıllar önce hala daha duruyo eşimde biliyo şimdi gözüm görmek istemiyorum ne uyuglsmayi ne hesabı tiksindim resmen kaldirsam dikkat çeker mi yani bidi varki hesabini silmiş kaldırmış gibi mi durur yoksa kalsinmi sence 

(5,055 puan) tarafından

Ay tabiki sil hem kendi telinden hem tabletten yerinde olsam watsabi bile kaldirirm masustan  dikkatini ceker zaten dersin ozaman guvenmiyorsunki al telefonumu telefon bile kullanmak istemiyorum nefret ediyorum gorunce yasattiklarin soylediklerin aklima geliyor de iyice utansin 

(742 puan) tarafından

Aldı telimi iki gün tuttu gizledi üçüncü gün bişi bulamayınca bıraktı bide tablet daha şifreli şifre koymuş giremeyeyim diye . Allahim ne kadar acı yaa yedi yıllık eşim dediğim adam bu saatten sonra en çok ona güvenirim dediğim adama bak yazık emeklerime yazık çok üzülüyorum yani barışsak dahi sanki hiç gecmicek gibi 

(5,055 puan) tarafından

E bak kendin diyorsun iste sırf o iş icin yamastigi belli asla taviz verme bacim bu çok buyuk bir itham yaziik kocanin kafasina dik dur muhattap olma 

(742 puan) tarafından

Yok vermicem kesinlikle bu sefer hatasını anlaması laxim zaten o iş içinse hiç gerek yok 

+1 oy
(1,468 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla eşiniz biraz ofke kontrolü yok gibi ve olan oluyor şiddet sergilemek gibi vurmak vs. Sonra pişman oluyor ama belli ederken de fazlasıyla sessiz kalıp yanlış anlaşılıyor. Keşke şiddet olmasa tabi. Ama önerim 1 ay temassız yatak ayırmak dinen de doğru değildir kalben de.  İşler istemediğiniz  boyutlara varabilir belli ki geri vites atacak birisi yok ikinizden birinde herkes inat. Amaa çocukların yanında yapmasanız keşke onlar hisseder anlar kaydeder kendi içinde yaşar. Yapmasaniz keşke. 

Bayram geliyor önümüz bayram yazık. Hepsini geçtim yatak ayırmak doğru değil. Hiç size şunu diyemicem eşinizle konuşun psikolojik terapi alsın psikoloğa gitsin ilaçsız tedavi denesin felan sanmam onu da reddederek size bağırıp dellenecek gibime geliyor. 

O size el kaldırınca siz naptiniz yada küfürlü hakaretli mi konuşuyorsunuz kavgada tartışmada yoksa sadece surat devirip ters cvp verdiniz diye mi vurdu. Onu kontrolden çıkaran etken ne çok merak ediyorum. 

Hani olur ya falanca sebepten basit tartışma çıktı  sadece terbiyeli dille konuşmaya rağmen kalktı ordan üstüne yürüdü ikitane vurduysa bu normal değil öteki türlüsü de normal değil. İçeriği bilmeden on yargılı konuşmak da istemem asla ama asıl davranış bozukluğunun eşinizde olduğunu düşünüyorsanız mutlaka destek aldırın naz yapın huyuna gidin belkide sizle alakalı değildir genel tavrı. 

Buarada eşiniz ufak ufak mavi ışık yakıyor gel gel diye . İlk adımı siz atın diyemem asla atmayın hiç diyemem çünkü ilk siz giderseniz eşiniz aynısını tekrar edecek mi yada ilk adımı o atarsa gerçi mavi ışık yakarak da atmış adım ama cinsel beklenti sebebi de olabilir bu arada.  Bence size kalmış karşılık verip vermemek. İster gidin boynuna sarılın hatta oturup güzelce konuşun vurmas8n size çıksın gitsin balkona başka odaya gitsin uzaklaşsin  bi yarimsaat sizden yada siz gidin ortamdan çünkü bu okuduklarım sonuçta nekadar barışmak istesede  hiç hoş değil.  

(742 puan) tarafından

Kesinlikle canım bana geldiğinde bu snapcat olayı için donup kaldım beynim durdu hicbsii diyemedim sadece benim hiçbir suçum yok elimi bile degmiyorum tablete dedim ve elim ayağım titriyor zaten. Ne kötü bı laf ne kötü bı tavır almadım korktum birsonraki hareketinden.

Resmen direk saldırdı anlamadan dinlemeden :( 

Eğer gelir özür dilerse dahi tedavi şartı koyucam canım ben önceden de küçük ufak sıkıntılarda bile onun öfkesinden zarara uğradım ve şart koydum tamam gidicem dedi kendisi kabul etti ama sonra öyle böyle kapandı üstü nedenini de tam hatırlamıyorum ama yani tamam dedi sonra olaylar oldu unutldu. Ama bu sefer çok ileri gitti bundan ötesi yok yani ölüm olur hrralde rabbim korusun. Annemlere gidicem bu bayram burnu surtsun biraz ve eğer arar sorarsa da tedavi olmadan kesinlikle kabul etmicem onu

(742 puan) tarafından

Canım benim telefonumda Snapchat var çoktan yıllardır hesap açık bı şekilde ama hiç bildirim falan yok sence uygulamayı hesbai silip kaldirsammi yoksa dikkat mi çeker niye sildin demekki bişi var diye. O kadar tiksindim ki o uygulamadan gözüm görsün instemiyorum napsam sence 

(1,468 puan) tarafından

Snapchqt de başkalarıyla mi konuşuyor kadın vs. Acaba ? Bu saldırı hiç normal bi tepki değil çünkü.  

Sen karisisiin istediğin  her zaman o telefonu  ver bakicam deme hakkına sahipsin ayrıca.  Sen böyle dedin ya burnuma kötü kokular geldi 😞 Allah bildiği gibi yapsın. 

Bana kalsa barışma,  konusma. Bırak ne hali varsa görsün. Çok barışmak mi istiyor  tedavi olcak , o uygulamalar gidecek varsa aldatma kusura bakmasın itiraf edecek ben budurumu yaşasam çok üzgünüm ama boşarım herhalde dayak nedir ya bende karşılık verdiniz büyük laflar ettiniz ayıp konuştunuz gurura dokundunuz sandım.  Tüh  onun kalıbına. Azcık seviyorsa sizi bıraksın bu isleri gitsin tedavi olsun çeki düzen versin yaa nedir bu kadınların elden çektikleri asırlardır lanet olsun yaa

(742 puan) tarafından

Keşke lanet olsa ondan o kadar tiksiniyorum ki bazen nasıl bakmışım buna nasıl inanmışim diyorum çok pişmanlığım var. Ama ne yazikki son pişmanlık çare değilmiş. Ne hali varsa görsün ama kesinlikle tedavisiz kabul etmicem şuan tek isteğim annemlere gitmek. 

Hiçbir şekilde ona tek kötü lafım bile olmadı canım kesinenlikle. 

Keşke lanet olsa böylelerine keşke hala daha kızıyorum kendime neden o diye

(1,468 puan) tarafından

Ya varya qna avrat soy sop gecires8m geliyor soylelerine aq. Sen nerden bilcen ki evlendin belki aylar sonra fwrkwttin yüzünü.   Sen kararından ödün  verme bosver omu çocuklara odaklan 

+1 oy
(46 puan) tarafından

Kız bize olmaz git barış karı koca arasinda herşey olur biri deli biri akıllı birbirinize zitsanizda sen git bişe olmaz karı koca arasinda gurur olmamalı bence 

(3,595 puan) tarafından

Olayı okudunuz mu acaba resmen aldatmakla suçlayıp bıçak seti çekip evden kovmus buna rağmen adım mı atmalı

+1 oy
(3,668 puan) tarafından

Önceki postunu hatırlıyorum esin sana düpedüz iftira atmıştı ben olsam köpek olup ayaklarımı öpmeden aynı odada nefes bile almam. Salonda oturuyorsa gider yatakodasunda otururum kendime evladıma kadar yemek yaparım ****** herif ben bile nefret ettim senin eşinden. 

(742 puan) tarafından

İlk iki gün öyleydim aynı odada durmazdim ama kaynım bize geldi misafirliğe mecbur biraz aynı ortamda bulunmak zorunda kaldim ama çok ağır bı iftira bu kaç gundur ne çektiğimi bir ben bir rabbim biliyo. Ona çok katlandim gerçekten ona baktığımda içim sadece nefret doluyo ben nasıl bunu sevmişim diye o dereceye getirdi benj

(3,668 puan) tarafından

O zaman neden barışmaya çalışıyorsun arada geçerken yüzüne falan tükür. 

(742 puan) tarafından

Barışmaya çalışmak değilde hatasını anlayıp pişmanlıktan kavrulmasini istiyorum çünkü çok zoruma gidiyo bana yüklemek istedigi iftira dan kurtulmak istiyorum 

+1 oy
(605 puan) tarafından

Canım küs oluncada evde ne tat ne tuz ne rahat kalmıyo ev zindan olurmu oluyo keşke özür dilese bidaha yaşamasanız ilerleyen zamanlarda herşeyi boşveriyorsunuz bu seferde çocukların derdi başlıyo bitmiyo

(742 puan) tarafından

Keşke canım Allah razı olsun keşke hatasını bilse o kadar zoruma gidiyor onun günlerdir hala kendini haklı görmesi bişi yapmadığım halde suçlar gibi bakması davranması 

(605 puan) tarafından

Kıyamam ya 

+1 oy
(3,595 puan) tarafından

Normalde uzatmayın belli ki barışmak istiyor yazacaktım ama şiddet kısmını okuyup diğer postuna bakana kadar..

Kusura bakma da canım onun yanında durman kendine yaptığın en büyük saygısızlık değil ki daha gönlünü alıp barışacam benim için yok öyle bir dünya 

(742 puan) tarafından

Biliyorum çok büyük haksızlık yapıyorum kendime çok istiyorum kapı çarpıp gitmeyi ama çocuğum var yapamıyorum ama nereye kadar katlanicam ona bilmiyorum ama bayramda annrmlerde olucam o takı yalvarana kadar donmicem şuanda bende düşünemiyorum beynim durmuş bir sekildeyim kaç gündür gidip kafamı toparlayıp düşünmem lazım belkide

+1 oy
(21,015 puan) tarafından

İşin içinde şiddet olmasa al karşına konuş iletişim kur sen adım at derdim ama bana şiddet uyguladı yazdın ya afedersin ama kapımda k...k olmadan affetme diyesim geldi  Bu olayın tekrarlanmaması için eşinizin pişman olması lazım ve de bu yaptığının sizin ona sevginizi azalttığından korkması 

(742 puan) tarafından

Evet kesinlikle bu son yaşadığımız bende travma kadar büyük oldu ne zaman göz göze grlsek içimi korku kapliyo. Özür dilerse dahi içimde hep bı korku bı travma kalıcak . Bilmiyorum belki olayın sıcaklığından böyle düşünüyorum  ama hala daha düşündükçe elim ayağım titriyo  nasil affederim eskisi gibi olurum ona bilmiyorum

+1 oy
(6,385 puan) tarafından

Ben karı koca arasında normalde girmem birak o adım atsin özur dilesin bu hayatta iftira kadar kötu  birsey yok annenlere gidicekmisin belki yoklugunda degerini anlar hatasını fark eder

(742 puan) tarafından

Evet gidicem canım inanki bayramı iple çekiyorum çok bunaldım yıprandım bu bir haftada yirmi yıl yaşlandım. Gitmek banada iyi gelicek takı hatasını anlayınca ya kadar donmicem

0 oy
(2,297 puan) tarafından

Kendi adıma konuşayım bana şiddet uygulayan adama asla kolay kolay affetmem ben ayağına gitmem kendi gelsin hatasının farkına varsın derim beklerim

(742 puan) tarafından

Bende öyle yapicam canım bu sefer öyle basit bı durum değil bu hatasını kabullenmesi laxim

(2,297 puan) tarafından

Bence de basit bir konu değil yaptığı hatayı cidden fark etmesi lazım 

0 oy
(1,164 puan) tarafından

Karşıdaki suçlu ve sana vicdan azabı çektirmesine izin verme. Sana iftira atıp dinlemeden döven o . Bırak o kopek gibi gelsin. İstersen kus git . Bişey olmaz. 

(742 puan) tarafından

Haklısın canım çok iyi acikladin pişman olup gelmesi gereken o. İsterse kalsın böyle umrum değil artik

(1,164 puan) tarafından

Evet şuan twpkini öyle bir koy ki bir daha şiddete meyillense iki kere düşünsün 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 225 göst.
+1 oy
2 cevap 188 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.

Kategoriler

1,447,869 soru

23,782,577 cevap