Anladığım kadarıyla eşiniz biraz ofke kontrolü yok gibi ve olan oluyor şiddet sergilemek gibi vurmak vs. Sonra pişman oluyor ama belli ederken de fazlasıyla sessiz kalıp yanlış anlaşılıyor. Keşke şiddet olmasa tabi. Ama önerim 1 ay temassız yatak ayırmak dinen de doğru değildir kalben de. İşler istemediğiniz boyutlara varabilir belli ki geri vites atacak birisi yok ikinizden birinde herkes inat. Amaa çocukların yanında yapmasanız keşke onlar hisseder anlar kaydeder kendi içinde yaşar. Yapmasaniz keşke.
Bayram geliyor önümüz bayram yazık. Hepsini geçtim yatak ayırmak doğru değil. Hiç size şunu diyemicem eşinizle konuşun psikolojik terapi alsın psikoloğa gitsin ilaçsız tedavi denesin felan sanmam onu da reddederek size bağırıp dellenecek gibime geliyor.
O size el kaldırınca siz naptiniz yada küfürlü hakaretli mi konuşuyorsunuz kavgada tartışmada yoksa sadece surat devirip ters cvp verdiniz diye mi vurdu. Onu kontrolden çıkaran etken ne çok merak ediyorum.
Hani olur ya falanca sebepten basit tartışma çıktı sadece terbiyeli dille konuşmaya rağmen kalktı ordan üstüne yürüdü ikitane vurduysa bu normal değil öteki türlüsü de normal değil. İçeriği bilmeden on yargılı konuşmak da istemem asla ama asıl davranış bozukluğunun eşinizde olduğunu düşünüyorsanız mutlaka destek aldırın naz yapın huyuna gidin belkide sizle alakalı değildir genel tavrı.
Buarada eşiniz ufak ufak mavi ışık yakıyor gel gel diye . İlk adımı siz atın diyemem asla atmayın hiç diyemem çünkü ilk siz giderseniz eşiniz aynısını tekrar edecek mi yada ilk adımı o atarsa gerçi mavi ışık yakarak da atmış adım ama cinsel beklenti sebebi de olabilir bu arada. Bence size kalmış karşılık verip vermemek. İster gidin boynuna sarılın hatta oturup güzelce konuşun vurmas8n size çıksın gitsin balkona başka odaya gitsin uzaklaşsin bi yarimsaat sizden yada siz gidin ortamdan çünkü bu okuduklarım sonuçta nekadar barışmak istesede hiç hoş değil.