+2 oy
272 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (89 puan) tarafından

İki kiçik çocuktan dolayı gündüz de oruç olduğumdan dolayı şimdi temizlik yapmam lazım beni gaza getirin kızlarrr :) içimden ses yat uyu diyo :)

15 Cevaplar

+3 oy
(665 puan) tarafından

Bana bi tane ciklet bide kulaklık yeter 😁 Açarım sevdiğim ama izleyemediğim bi dizinin bölümünü. İzlemediğim yoksa tekrarından açarım onlar konuşur ben dinler iş yaparım 

-Reklam-
+3 oy
(5,052 puan) tarafından

Ac muge anliyi izle yada sevdigin sarkilardan mis gibi yap temizligini yarin yasacagin rahatligi dusunn yeter 

+2 oy
(24,865 puan) tarafından

Yat uyu bacim ya ne is yapiyon 😁

Al sana gaz 

(7,323 puan) tarafından

😂😂baya yol kat etmişsin 

(7,323 puan) tarafından

Beni gördüğün her yerde ver o zaman 😁

(24,865 puan) tarafından

Tamam🤣🤣🤣

(7,323 puan) tarafından

Sağol canım o kadar uğraşmana gerek yoktu😂

(24,865 puan) tarafından

Sjsjsj 

+2 oy
(826 puan) tarafından

Olur liste yap, yavaş yavaş başla ve yarın uyandığında HİÇBİR ŞEY yapmayacağını hayal et.

Ben gerçek suç dosyaları dinleyerek iş yapmayı çok seviyorum. Şarkı benlik değil, diziyi de anlamıyorum görmeden. O yüzden podcast gibi çözülen suçları dinliyorum. Psikolojik açıdan analiz yapıyorlar falan çok eğlenceli.

+2 oy
(332 puan) tarafından

Bende güya iftar sonrası yapacaktım masayı zor topladım kızım ağlayıp duruyor izin vermiyor başlayayım ne zamn sürünerek iş yapmaya başlasam kızıma aynı şey oluyor huzursuz ağlamaklı bşr hal 🤦🏻‍♀️

+2 oy
(21,342 puan) tarafından

Yat uyu 🤣 ben de kızımı uyutayim. Başlayacağım temizliğe. Daha doğrusu bı mutfağı toparliycam fırını sildim. Tuvaleti banyoyu yıkarım. Gündüz hiç halim yoktu. Hastayız ailecek. Belki keyfim yeterse oyuncakları da kaldırırım yerden. Malum evimizin doğal bitki örtüsü oyuncaklar. En de sevmediğim iş oyuncak toplamak 😑

+2 oy
(12,034 puan) tarafından

Kalk kalkkkkk.bak bende yapıyorum :(

+2 oy
(755 puan) tarafından

Bende çocuk yok eşimde evde değil şehir dışında oruçta tutmuyorum hamileyim. Gün boyu sıkılıp uzanıyorum gecede vakit geçmiyor iş yapıyorum. Bende gece iş yapmayı sevmiyorum bu yüzden gece vakit geçmiyo çünkü 

+2 oy
(2,676 puan) tarafından

Git yat uyu aman 😄

+1 oy
(615 puan) tarafından

Sımdı yap bır kahve otur keyfine bak sonrada mısıl mısıl uyu😂

+1 oy
(1,140 puan) tarafından

Valla ben akşamları koltuğun hangi tarafına yatsam diye düşünürüm hiç temizlik yapamam 😂

+1 oy
(677 puan) tarafından

Sabah rahat olmayı düşün, uyanacaksın ve hiçbir işin yok 

+1 oy
(1,371 puan) tarafından

Çocuk uyanmadan bitirmem lazım kendime bunu diyiyorum 🤣

+1 oy
(3,581 puan) tarafından

AA en sevdiğim açarım bir enerji içeceği telefondan mügemi de açtım mı benden iyisi yok

+1 oy
(605 puan) tarafından

Bu sene herkes aynı ya niye böyle olduk anlamadım oruçken ev işi yemek temizlik yapardım ben yaşlanıyorum ben🫣

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 48 göst.
16 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leblebi (6,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zeynepagd (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
2 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (396 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 34 göst.
17 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Masum anne (328 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,410 soru

23,775,836 cevap

316,147 kullanıcı

...