+4 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (366 puan) tarafından

Arkadaşlar 3 yaşımda oğlum var uzun süredir kabızlığı var aile hekimine gittik bir şurup verdi 3 gün kullandım etki etmedi bugün tekrar gittim bu seferde lavman verdi onuda kullandım yine yapmadı zeytinyağı içirdim lifli gıdalar yedirdim kayısı hoşafı içirdim sıcak suya oturttum ama hiç oralı olmuyo ne olur bi akıl verin ne yapayım 

7 Cevaplar

+2 oy
(1,074 puan) tarafından

Kaç gündür çıkmıyorki tuvalete.zaten yapılacak herşeyi yapmışsın.karnını zeytinyağında yağlayıp harek etmesini sağlar ne kadar hareket o kadar iyi

Birde çocuk doktoru gördümü kusma varmı ya da ağlaması karın ağrısı en azından bağırsak röntgeni çekerler

(366 puan) tarafından

İçim içimi yiyo aile hekimine sordum gitsen onlarda aynı şeyi yapacaklar dedi ama hiç içim rahat etmiyo 

(1,074 puan) tarafından

Olurmu canım öyle hastane daha kapsamlı.hatta gidersen de karın ağrısı da var biz büyükler afedersin kabızlıkta huzursuz oluyoruz küçücük çocuk daha zorlanıyordur

(366 puan) tarafından

Evet ya 1 gün bile yapmayımcaçok çok rahatsız ediyo 

(600 puan) tarafından

Anlattığımız birebir yaşadım diyebilirim. Hindistan Cevizi yağı kullandık çok çok etkili oldu. Günde 2 defa veriyordum. Kabızlığı düzelince 1 defa vermeye başladım. Pes etmeden 1 hafta deneyin düzelir inşaAllah

(366 puan) tarafından

Tamam mutlaka denicem önereceğiniz bi marka var mı güvenilir

-Reklam-
+2 oy
(1,118 puan) tarafından

karnına masaj yap. aç karnına sabah kuru kayısı ve su ver. 

kendi tutuyor herhalde bu kadar şeye yapması lazım. Yarın çocuk doktoruna götür bence

(366 puan) tarafından

Tutuyor tuttukçada içinde kuruyo acıyo diye ağlıyo gaz çıkartıyo ama kakasını yapamıyo

(1,118 puan) tarafından

Yarın çocuk doktoruna götür, hastanede lavman yapsınlar gerekirse böyle olmaz. sonra acıyor diye yapmaz

(366 puan) tarafından

Bende çok korkuyorum kronikleşir iyice kötü olur diye 

+2 oy
(2,210 puan) tarafından

Kızımda 3 yaşında ve tuvalet eğitimine başladığımızdaan beri acıyor deyip 1-3  gün arası tutuyor kendini. Kuru kayısı, kayısı meyvesuyu, bol bol su, duş alma, bolca yürüme /hareket sonucu yapabildi. Siz her şeyi denemişsiniz, hatta ilaç da vermişsiniz. Bunlara rağmen olmuyorsa bence başka doktora gidin. Yapamadıkça daha da zor olacak yapması. 

(366 puan) tarafından

Tuvalet eğitimi alırken bizde zorlandık kaka konusunda ama atlatmıştık yarın için randevu aldık gidicem inşallah 

(2,210 puan) tarafından

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda hallolıur.

+2 oy
(3,568 puan) tarafından

Hindistan cevizi yağı verin 1 cay kaşığı ilk 2 gun sabah aksam 1er cay kasigi sonra gunde 1 cay kasigi siyah kuru eriği kaynatın yemekten önce 1 bardak kadar içsin bi de bol su içsin 

(366 puan) tarafından

Önereceğiniz bir marka var mı hindistan cevizi yağı 

(3,568 puan) tarafından

Wefood olabilir 

+2 oy
(21,293 puan) tarafından

Kuru kayısıyi ve kuru inciri bol bol yesin ve üzerine su içsin. Ayrıca 4 5 kuru kayısıyi üzerini 2 parmak geçecek kadar bir cezvede yumuşayana kadar karnat. Ve blenderdan gecirip o şekilde yedir. Ve  bol su icir. Kronik kabızlık da çocuk doktoruna gidin muhakkak. Oğlumda ara sıra kabızlık olduğunda ben bu şekilde yaparım. Geçer Allah'ın izniyle.

(366 puan) tarafından

Kayısı incir denedim faydası olmadı teşekkür ederim 

+1 oy
(3,181 puan) tarafından

Aynisini bende cektim sut ve sut urunlerini kes elma suyu icir kayisi suyu icir sabah ac karnina kayisi yedir faydasini gorursun

(366 puan) tarafından

Süt içmiyo yoğurt ve ayran tüketiyoruz kayısıyı denedim hiç fayda etmedi teşekkür ederim 

+1 oy
(13,417 puan) tarafından

Hindistan cevizi yağı ver. İnstagramda varsa hastalanmayan çocuk sayfasını takip et ve incele mutlaka

(366 puan) tarafından

Deneyeceğim mutlaka teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 64 göst.
+2 oy
3 cevap 66 göst.
+4 oy
5 cevap 71 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.

Kategoriler