Kızlar merhaba perdeleri normalde 1 ayda yıkarım ama bu kış 3 aydır yıkanmadı çocuklardan pek vaktim olmadı yani oturma odasında peteğin tarafındaki perde simsiyah olmuş neden oldu anlayamadım hiç böyle olmazdı bugün perdeyi bir araya toplayınca farkettim şok oldum bembeyaz yapacak bi tarifiniz formülünüz var mı deterjan falan yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Ben koska kullanıyorm birazda çamaşır suyumkoyuyorm ( benm perdelerim beyaz ) yumuşatıcı koydummu birde bembeyaz çıkıyor
Çamaşır suyu kullanmakta kararsız kaldım annemde söyledi ama yıpratırsa diye korkuyorum
Vallahi canm perdelerim 6 senelik hiçbir yerini yıpratmadı çok şükür
Çamaşır suyu agartiyor ben denedim ama çamaşır sodası dene bembeyaz tertemiz yapıyor geçen annem getirdi beyazlarda kullan diye mutfak perdemi yıkarken aklıma geldi sonuçta mutfak küçük çabukta kirleniyor valla kar gibi olmuştu
Bimde a101 de oluyor mu canım çamaşır sodası en yakın gidebileceğim bi onlar var
Evet a101 de gördüm var
Çamaşır sodasi nasıl kullanyorsunuz eldemi yoksa makinaya mi atuorsun
Makinaya beyazlar için eğer çoksa çamaşır iki yemek kaşığı felan koyuyorum
Deterjanın ustunemi yoksa sade soda mi
Deterjan üzerine camasir sodasi ekle canım extra bi şeye ihtiyaç yok bembeyaz yapar istersen 1 sene yikama
Öncelikle her zamanki deterjan kabına deterjanı boşaltırken 5 kiloluk kaba 2 paket çamaşır sodası veya bir paket çamaşır sodası 1 paket karbonat karıştırıp normal toz deterjanı bu şekilde kullanıyorum perdeler için ayrıca çamaşır suyunun aşındırdığını düşünüyorum makinanın Kazan bölümüne yani perdelerin üzerine bir tane kesme şeker bir tane bulaşık tableti normal anlattığım şekilde toz deterjan ve yumuşatıcı ile gayet beyaz çıkıyor canım
Canım benim beyaz bebek kiyafetleri de beyazlar mi bu şekilde leke çıkarmada da etkilimi ya bide benim deterjanlar hep sıvı olurmu yinede
Tül beyazlatici satiliyor o guzel yapiyor canım
Bir perdeciden dinlemiştim. Makinanın içine bulaşık tableti, yumuşatıcı kısmına da beyaz sirke koyun kar beyazı olur demişti. Henüz denemedim ama deniycem bende.
Ben bir ara bulaşık tableti koydum renk veryor perdeye mavi olmuştu pütür pütür hiç erimemişti
İzlediğim videodaki adam sıvı kapsül koymuştu
Fairy olan var bende bir denim yarın
Bende deniycem :)
Akşamdan detarjanlı suya bas gündüz yıka
Çok kırışmaz mı o zaman benim perdem çok büyük ütü yapamıyorum kırışık azaltma programı ütülü gibi çıkarıyor akşam basarsam kırışmaz mı canım
Sıkınca bekletsen kırışır da suda bekleyince kırışmıyor
Tamam canım teşekkür ederim
1,499,156 soru
24,487,587 cevap
357,399 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın