+3 oy
100 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (104 puan) tarafından

Kızlar ben Ikı ay önce dusuk yaptım adetımi gördüm  sonra tekrar folık asıt alıp korunmasız denemek ıstedım bır umuttur dıye içimde bır his var hamıleyım diye belırtılerde var ama psikolojikte olabılırmı dıye düşünüyorum baya kaşık ağrım var saplanıyor gıbı Bırde karnımda sureklı gaz varmış gıbı hareketlenme var mıdem ve koku hassayıtetı var sızce olabılırmı köyde olduğum ıcın testte alamıyorum 

3 Cevaplar

+2 oy
(6,042 puan) tarafından

Umudunuzu kırmak istemem ama en az 6 ay doktorlar önermiyor böyle bir durumda sizide anlaya biliyorum ama hormonlar  rahîm daha toparlanma dan böyle birşey yapmaniz sizi tekrar büyük bir hayal kırıklığına neden olabilir olsa bile sağlıksız olabilir tekrar hiç değilse 3 ay gecseydi keşke  dıs gebelik olup tüylerinizi bile alma ihtimalleri var kan verin negatif çıkarsa bekleyin kaş yaparken göz çıkarmayın 

(4,642 puan) tarafından

Canım. Bende düşük yaptım doktorum hamile kalmaya iki ay ara ver dedi yani 6 ay değil 

(6,042 puan) tarafından

Bende yaşadım canım 3 ay ile 6 ay arası deniyor doktordan doktora değişiyor 

Düşük sonrası hemen gebe kalındığında tüplerin dışına tutunması çok yüksek oran miş yanı dış gebelik olasılığı yüksek oda tupleri kaybetmeye kadar gidiyor 

(104 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim doktor bır sıkıntın olmayacağını söyledi belkıde dedıgınız gıbı doktordan doktora fark edebılır 40 gün zaten yasaklamıştı ondan sonra normal âdet düzene gırınce yapabılırsın sakınca yok dedı ama böyle dıyıncede tedırgın olmadım degıl 

-Reklam-
+1 oy
(21,422 puan) tarafından

İkinci çocuk için bende korunmuyorum geçen ay bütün bunları bende yaşadım sonuç adet oldum. Bu ay sadece gecikme oldu sonuç yine adet oldum muhtemelen psikolojiktir çünkü sen beklenti içindesin bilinçaltında vücuduna bu yönde sinyal veriyor 

+1 oy
(5 puan) tarafından

Ayni belirtiler bendede var  ve bende koyde yasiyorum wu anda test alma sansim yok adetime 3 gun kalada adet olacakm gibi agri geldi kahve renkli akimti ile beraber sonra kesildi  yarin adet gunum siz ala bildinizmi test ? Sonuc ne acaba?

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 150 göst.
2 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Esraben (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 351 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Balkupum (3,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
4 cevap 335 göst.

Kategoriler