Kızlar iki gündür üst üste rüyamda eşimin başka bir kadınla mesajlastigini görüyorum biri bizzat evime gelmişti dün bideolaro gistermisti eşimle digeride bugün tekrar başka bir kadınla mesajlasiyirdu bu ne anlama gelir gerçek gibi
Bilinçaltında onu kıskandığını gösterir ne gösterecek esin gerçekten seni aldatıyor mu diyelim bir rüya yüzünden. Bende görüyorum arada hatta bir iki kere evlendiğini bile gördüm 😄
Ya canım iki gunudr ust üste görüyorum ve çok gerçek ki görüyorum benide etkiliyor bilinçaltında sürekli böyle mi düşünüyorum acaba
Genelde öyle oluyor zaten kalkıp adamın boğazını sıkasım geliyor bir seferinde yataktan atacaktım az kalsın o kadar sinirlendim. 😄 her zaman her rüyan çıkar mı ki buna bu kadar tedirgin oldun. Rüyaları çıkan biriysen git eşinin telefonunu kurcala başka ne diyim
Dün kurcaladım ama bir şey çıkmadı
Demekki korkulacak birşey yok. Sen burada fazla aldırma mesajı okumuşsun bence 🤗
Olabilir canım
Benimde evlendiğim ilk yıllarda çocuğum yoktu eşimde rüyamda üstüme kuma getiriyordu
Her seferinde farklı kadınlarla aldatıyordu
Bir günde bana tıpa tıp benzeyen biriyle aldatmış rüyamda 😁
Adamı kıskanmayı bırakınca rüyalarda durdu.
Ondan dolayı mı canım bilemedim
Bende burda aldatma postu okuduktan sonra oluyor o hep😁
Oda olabilir canım ya bilemedim
Buraya çok baktığını gösterıır 🤗
Evet haklısın canım oda var dün telefonunda kurcaladim ama bir şey çıkmadı
Vala ablam da görmüştü ertesi gün telefonuna bakmiş gerçekten mesajlaştığını görmüş o içime doğdu dedi ama seninki ni bilemem 🤷♀️🤷♀️
Bende dün bakmıştım rüyadan sonra ama hiç bir şey yoktu canım
Çok film izliyosun demek
Yok canım izlemem flim dizi
Daha önce sizke ilgilenmediğini yazmistiniz, muhtelemen dert ettiğiniz için bilinç altı böyle şeylere yoruyor. Biraz rahat bırakın kendinizi. Düşünmeyin rahatlatin
Denerim canım saol
Srni aldatıyor hesap sorman lazım sonuçta ruyada olsa aldatıyor ve senin içim önemlisi ruyan buraya soruyorsun😀
İçime kurt düştü canım çünkü iki gündür üst üste aynı rüya
1,451,024 soru
23,825,048 cevap
318,558 kullanıcı