Gündüzleri artık çok sıcak oluyor kapatmak zorunda kalıyorum sabahları kapatsam sadece akşamları yaksam aç kapa yaparak daha fazla para gelir mi ki ?
Su ayarında bırak canm aç kapa yapma
Bizim kombi eski model en düşüğü 40 derece yanıyor 40 ta sabahları çok geliyor sıcaklık olarak valla ne yapacağımı bilemedim
Eee yazın ne olucak peki ağustos ayında petekmi yanıyor
Hiç bilmiyorum ki yazın Konya da oluyoruz 😅 ama eşim yakmıyor o evde duruyor hiç yazı Bayburt’ta geçirmedim
Ben hep öyle yaparim cok gelir derler ama gelmiyo hep aynı 1300 geliyo en cok bu ay daha az gelir tahmini hic yakmadim
Bende mi denesem bu seferde fazla gelirse üzülürüm
Benim gelmiyo canım bilemem yine mantıken yakmadınmı niye çok gelsin ki
30'a ver kalsın öyle canım ne soğuk olur ne sıcak
30 yok bebeğim bizim kombi eski model en düşüğü 40 valla o da çok sıcak oluyor ne yapacağımı bilemedim
Kombiyi aç kapa yaparsan daha çok gelir onun yerine petek düğmesinden kıs
O da mantıklı teşekkür ederim
Evet geliyor gündüzleri en kısıkta bırakın
En kısığı işte 40 o da çok sıcak oluyor ne yapacağımı bilemedim kalorifer peteğini kıssam olur mu bir arkadaş demiş mantıklı geldi
Ben aç kapa yapıyorum hiçte çok gelmiyor...
Bende mi denesem diyorum birde çok gelirse üzülürüm bilemedim
Biz öyle yapıyoruz bu aralar daha az geldi geçen aydan
Öyle mi bende deneyeyim bari
Aç kapa yaptığım zamanlar da aynı geliyordu bende şimdi gündüz kapatıyorum akşam soğuk olursa açıyorum napim en düşüğü 40 o da gündüz sıcak oluyor artık bakalım bu defa ne kadar gelecek
Aynısını yaşıyorum 40 çok sıcak geliyor bizimde en düşüğü kırk bende deneyeceğim galiba
Aç kapa ile benim daha az geldi. Gecen ay 2.200 tl gelmişti. Bu ay aç kapa ile 1.400 tl geldi. Sıcak havalar da yakmanıza gerek yok bence. Tasarruf da sağlamış olursunuz insallah
Kız sen duru’mmm musun ?
Yok ben o değilim 😊
Hmm tamam kusura bakma o zaman 🙏☺️
Teşekkür ederim öyle deneyeceğim bu ay
Yok canım ne kusuru. Dene gör bak az gelecek inşallah.
İnşallah kuşum
Yoo oyle tasarruf oluyo asil yavrum bende gunduz kapatip aksam aciyorum yari yariyo dusuyo
Hadi inşallah bizde de öyle olur
Bütün kıs aac kapat yaptım bir ay ful yaktım annem babam gelmişti bide hava savuktu tabi akşam 35 gündüz 40 42gelen fatura bin bin ikiyuz flndi en yüksek faturam bin dörtyüzdu geceli gündüzlü yaktigimda
Bizim en düşük 40 yanıyor . Sabah akşam yatınca 2500 geliyor sabit ama yakıp kısınca nasıl olur bilemem
Denemekte fayda var cnm
1,451,563 soru
23,831,726 cevap
318,912 kullanıcı