Kızlar yıllarıdır gözlük kullanıyorum sıkıldım artikk gözlerimi çizdirmek istiyorum yaptıran var mı
Bende istiyorum kardeşim yaptı memnun aifirlanmadi 0.50 kaldı ama yinede memnun
Ayyy maşallah bende istiyorum hangi ilde yaptırdı kardeşiniz siz bir araştırma yaptınız mı
Van'da özel.hastane de yaptı kornea ince ise sıfırlanmio
Benim kuzenim yıllar önce subay olmak için çizdirmişti yani öyle girdi askerliğe işe yarıyor demek ki
Ayy ne güzel bende istiyorum ve aşırı derecede cnm sıkılıyor sürekli gözlük kullanmaktan sıkıldım
İyice araştır ama Allah korusun
Daha az önce eşime söyledim istediğimi oda iş yerinde biri yaptırmış tavsiye etmiyorms dedi benim kuzenimde oldu ama memnun
Bunu bende hep düşündüm ama cesaretim asla yok ya kötü birşey olursa korkmuşumdur her zaman göz olunca konu hassas bi mesele iyi düşünüp karar vermek lazım
Eşim çizdirdi 5 sene oldu 1 ay içinde sıfırlandı işinin ehli doktora girmek lazım
Neden öyle oldu ki
Olan birşey yok canım 5 yıl önce yaptırdı astigmatı vardı
1 ay içinde gözü 0 landi derecesi yok oldu yani 2 gün içinde iyileşti zaten alanında ün yapmış bir doktor
Şimdi anladım cnm ne güzel ya nerede yaptırdı eşin İstanbulda oturuyorum doktor önerisi için soruyorum
Ankara cnm
eşim yaptırdı. ileri derecede miyop + astigmat vardı.
0.5 kadar astigmat kaldı sanırım, o kadar derecede nerdeyse herkeste var. şimdiye kadar yaptırmadığına bin pişman eşim. çok rahatladım diyor
5 yıl önce yaptırdım çok memnunum şükür ama doktoru iyice araştırmak lazım
Nerede yaptırdın cnm birde zamanla bozuluyor mu tekrardan
Göz nuru hastanesinde yaptırdım şimdilik bı sorun yok canım
Ben yaptım Ocak ayında çok şükür memnunum. Keşke daha önce yaptirsaydim . Gözlükten bikmiştm artık
Ayy nerede yaptırdın ve ne kadar odedin cnm
Bursa'da dünyagöz hastanesinde yaptım 40.000 ödedim kampanyalı fiyatiydi
durumun varsa yaptir bende goz tansiyonu var damarlar zayif devlettteki dr önermedi
Benim de kız kardeşim geçen sene yaptırdı 14 yaşından beri gözlük takıyordu 21 yaşında yaptırdı yaptıralı 1 seneyi geçti çok memnun iyiki yaptırmışım diyip duruyor hala tamamen sıfırlandı derecesi benim bulanık gördüğüm yeri bile net görüyor :) tek sıkıntısı çizdirdikten sonra dikkat etmesi gereken şeyler vardı ilk başlar onlar biraz zorladı ama sonra çok iyi oldu
Biliyorum cnm İstanbuldur diye düşündüm doktor önerisi sorucaktim o yüzden
Şehir hastanelerinde özellerden daha makul fiyat oluyor işin ehli bi doktoru bulursan memnun kalırsın canım bi araştır istersen şehir hastanelerini özelde 20 bin demişlerdi kardeşim 7 buçuğa yaptırdı şehir hastanesinde
Ayyy bakick Allah razı olsun çok teşekkür ederim sevdiklerinle mutlu hayırlı bayramlar 🤩❤️
Amin inşallah canım seninde bayramın mübarek olsun sevdiklerinle nice bayramlar gör inşallah ❤️❤️❤️
Aminn ecmain Allah razı olsun ❤️❤️
1,497,710 soru
24,465,306 cevap
354,846 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın