+2 oy
262 göst.
Moda kategorisinde (661 puan) tarafından

Kızlar 15 tatilde ben çocuklarım 2 hafta boyunca sabah akşam serum takyrduk gerçekten kesintisiz yani bjr Sabah bir aksm ve bnm kolumu kaldircak Halim bile yoktu ilaçları tok değilde yeri geldi aç verdm hep kusma ateş halsizlik yorgunluk hepsi vardı ve ne kaynanam ne görümcem ne kayınbaba hiçbiri bilmesine rağmen aramadilar sormadılar gelmediler durumda serumlu haliyle paylaştım gördüler ne aradılar ne sordular o kadar yani ..ha evimiz 5 dk mesefadedir bu arada ne bjr çorba ne bjr ek yardım hiçbiri yok yani şimdi kendisi kum döküyor kaynana idararindan gelinler aradı sordu gitti birde gorumceminde beli çok agryrmus yerinden kalkamyrms beş dk başka bir iş için uğradık çocuklarıma niye aramadiniz etmediniz dyr o kadar sogumusum ki konuşmadık bile cevap bile vermedm yani siz olsanız böyle insanlara el atarmsnz bayram gelyrms iş yapamyrlarms yemek yapan yokms bilmyrm ne ben de ölüyordum yoklardi hani bir laf var ya Allah yasatigini yaşatmadan öldürmezmis nasıl çaresizlik nasıl da hasta olunca el atmayinca ne zormuş demi anlamalar mıdır bilmyrm 

10 Cevaplar

+5 oy
(250 puan) tarafından

Kızı varmış başka gelinleri de varmış bence kendini geri çek onlardan bekletin içine girsin ben uzak durmayı tercih ederim laf sokarsa da dersin bende o kadar çocukla kovrandim aklınız neredeydi dersiniz 

(661 puan) tarafından

Bir bekar kzi 30 küsur yaşında evlenmedi kaynana kayınbaba ile yaşıyor baksın kendi umrumda değil birde en büyük gelinide cektirmsler ama ben aramadım sormadım yaa bana dyr sen niye aramadın sormadın güya iyi görünmek için yalakalik yapyr iyi gelinim dedirtimk icin

-Reklam-
+4 oy
(3,332 puan) tarafından

Hala hatasini anlayip mahcup olmak yerine beklentiye girmeleri peki iste insanoglu bu kadar bencil 

(3,332 puan) tarafından

Iste bilseler bakmak zorunda degiliz 

(661 puan) tarafından

Valahi geberseler bakmam benden bjr beklentiye girmesinler ben hata orda iken kendi teyzeleri orda idi konu bakma olayına geldi gözler bana baktı bende dedimki ben Kendi çocuğuma zor bakyrm tahammül edemyrm yeri geliyr çekemiyorum sabrım kalmyr kimsenin kahrını çekmem kismeyede bakamam dedim herks kendi evinde dedim umrumda değil kimse değil dedim .yarın bayram eşim için 1 saat ugricgz yerime geçip oturcm elimi sürmem bjrseye sonra kendi annemlere gececgz geçen sene büyük eltm bulasikarini yikiyrdu kaynana gilin dönüp kaynanam dediki kızım birk üstün kirlenmesin ben ayağa kalktım bana dyr çay kat tatlı getir misaiflerine ses etmedm misafirler var diye derse bjr daha kızlarına de misafiriz bizde sizin ağırlamaniz gerekiyr diye

(3,332 puan) tarafından

Ben insanlardan cok sogudum neden yani niye 

(661 puan) tarafından

İnsan olmadıkları için hep kendilerini düşündükleri için hep bir menfaat icindeler 🙄🤷

(3,332 puan) tarafından

Neden ama iste neyi paylasamoylar neyi kiskaniyolar ben yok anlamiyorum tamam kusaklar arasi catisma olabilir onlar farkli gorduler biz farkliyiz bu tarz seyler olabilir ama bu kadarina ne gerek var bi gelinine sen ustunu kirletme bi gelinine cay getir tarli getir ya bilmiyorum ben anlamiyorum insaAllah buyuk konusmuyorumdur da gelinime iyi bi kaynana olurum 

+3 oy
(21,784 puan) tarafından

Boşver sakın arama gebersinler

(661 puan) tarafından

Valahi geberseler üzülmem benm kocamla kavgamizin senenbi yüzde 80 onların fitne fesatlari yüzünden aramicm 

(21,784 puan) tarafından

Valla keşke benimkide geberse yalancı iftiracı köpek bundan sonra kapıma ** diye bağlamam sürünsün Allah gün yüzü göstermesin

+3 oy
tarafından

İşte gelinlerin asıl hatası. Biz yüz bulup zamanında söylemiyoruz kirildigmiz şeyi. Sonra onlar hasta olunca yada başka birşey biz yine susuyoruz.toplum olarak derdimizi soylemeyip anlamasını bekliyoruz. Şak diye zamaninda soyleyecektin. Şimdi de söyleyebilirsin. Sustum konuşmadım muhattap olmadım vs demek fayda değil. Aksine kötü oluyoruz. Şöyle derdini sonra ister konuş ister konuşma. Hem içine de atmamış kendinede dert etmemiş olursun. Susup bana dert olacağına soyliyim de ona dert olsun demeliyiz

(661 puan) tarafından

İşte cnm yarın bayram ya ağız tadı bozulmasın dedikçe o fitne fesatlık peşinde ztn bekardir anası gile yaşıyor 30 küsur yaşındadır utanması yok birde yardım istyr ztn yarın ağzı durmz onun aramadiniz sormadinz der toplanyrx orda bu seferde susmicm cnm çok haklisn sustukça tepemize cikiyrlar 

+3 oy
(3,954 puan) tarafından

Tam yeri gelmis aslinda deseydin bizde hergun serum yedik, bir tas corba yapmayi birak, bir alo diyeniniz olmadi diye

(661 puan) tarafından

Çok haklısınız yarın ztn toplanacgz orda hepimiz orda olcgz ağzı durmyr patavatsız bir insan olduğu için bayram günü bile susmz alicm ama bu sefer ağzının payını 

+3 oy
(21,390 puan) tarafından

Bize de kimse geçmiş olsun deyip bir tas çorba kaunatmadı derim ben sanırım yüz yüze gelince kuru bir geçmiş olsun yeter el gibi çünkü onlar öyle davranıyor 'el gibi'

(661 puan) tarafından

Bana ve kızlarıma bile gecms olsn demedi iylestiniz mi iylesmediniznmi bile demedi durumun nasıl birşeye ihtiyaçin var mı yok evde ölsek 1 ay sonra haberleri olur 5 dk mesefadedir ona rağmen 

(21,390 puan) tarafından

Hiç gerek yok o zaman ama lafı gelince söyle hiç bir şey yapmayıp karşı taraftan beklemekte onların sorunu 

(661 puan) tarafından

Evt beklemesinlee içimde ki insan sevgisini yok ettiler şuan olseler üzülmem o derece insanda durduk yere demz böyle birşey ne hallaeri varsa görsün Allah'a havale ediyorum onları 

+2 oy
(4,835 puan) tarafından

Keşke deseydin sende cevap verseydin canm sizde bizi aramadınız kötü günümde yanumda yoktunuz yemeğinizi dişardan söyleyin diye resti çekseydin direk 

(661 puan) tarafından

Ztn yarın bayram ya ağzı gene durmz gorumceminde laf vurmak için ugrsiyr duryr yarın ztn açacak gene hazır oğullarını gelinler bir arada soylemse çatlar ztn

+1 oy
(4,217 puan) tarafından

Hadi bana gelmediler görmediler diyelim çocuklarım hastaydı diyorsun onun torunları. Çocuklarımın hastalığına gelmeyene bende gitmezdim. Kimse kusura bakmasın. 5 dk lik yok birde. Bir daha laf ederse dersin benim iki çocuğum da hastanede yattı siz ne zaman geldiniz diye

(661 puan) tarafından

Bana olan kininden başka birşey gelmyr insan torununu merk etmz mi birşey olduysa bize hani koca aksm gelyr şimdi de iylesince canm cicim dyrlar

+1 oy
(3,740 puan) tarafından

Hasta olunca kimseden telefon ya da bir yardım beklemem hasta olan kişiyi de arayıp sormam bana saçma geliyor. 

(661 puan) tarafından

İşte benim yanımda olmamislar ben ne diye yanında olim yâda arım umruda degil artık yasatiklarini yaşamadan olmezms insan

+1 oy
(661 puan) tarafından

Post yukarıya 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 114 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 595 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yenibiranne-00 (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kizilaslan (2,095 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 179 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,563 soru

23,831,727 cevap

318,912 kullanıcı

...