+1 oy
145 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (295 puan) tarafından

image

kizlar bu anne bebek bakim çantaları için ne düşünüyorsunuz kullanışlı mi sizce yada sizin memnun kaldığınız çantalar var mı 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,874 puan) tarafından

image

bundan var bende ömrümün sonuna kadar bu çantayı kullanırım gibi geliyor bir suru cebi var ust kısmı fermuarı açınca koli gibi kocaman açılıyor ayrıca icinde bir parça var istersen 2 katlı yapabiliyorsun alt kat arkadan açılıyor ust kat üstten ben en çok kullandiklarimi ust kata az kullandiklarimi alt kata koyuyorum. 
(295 puan) tarafından

Yaa çok iyi hepsi burada dan attınız herhalde oraya hiç bakmadım 

(1,719 puan) tarafından

Bunun sapı kopmuş bir tanıdığım da gordum

(4,874 puan) tarafından

9 aydır hiç yanımdan ayirmadim yurtici yurtdisi uçak tren araba her yerde kullandım hiçbir yerine bir şey olmadi. Çok dakikaya temizleniyor islak mendille bile siliniyor 

-Reklam-
0 oy
(8,148 puan) tarafından

image

bende bundan var. sırt çantası kullanmak daha kolay. bazen çok ağır olabiliyor, sırf çantası bu açıdan rahat

solda termos çanta, ortadaki termos çanta yine, suluk için falan

(295 puan) tarafından

Teşekkürler ben küçüğü bir kaç saatlik bir yere giderken kullanırım büyüğü de 1 2 günlük bir yere gittiğimizde kullanırım diye düşünmüştüm .iyo araştırmak lazım ise yarayacak birseyler olmalı sizin attığınız da bakacam 

0 oy
(3,818 puan) tarafından

2 buçuk senedir bu çantayı kullanıyorum. Çok memnunum, her şeyim sığıyor. Hemde çok dayanıklı, en ufacık bir yıpranması dahi yok. Bir kaç ayda bir banyoda şampuan ile yıkıyorum hemen de kuruyor

image

(295 puan) tarafından

Teşekkürler bu çantayı da araştırayım kolay temizlenmesi de önemli bazı çantalar kumaş olmasına rağmen yıkamaya uygun değil silerek temizleyin yaziyo

(3,818 puan) tarafından

Makineye atmadım ben hiç ama elimde defalarca yıkadım. Hâlâ aldığım günkü gibi duruyır

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
+2 oy
25 cevap 708 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
13 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,489,277 soru

24,341,843 cevap